Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
9677
45

Кривбасс - Карпаты 1:2

Карпатский «лев» не пожалел «Кривбасс» + ВИДЕО

Кривбасс - Карпаты 1:2

В футболе бывает такое, когда есть результат, но нет игры. А бывает, что есть игра, но нет результата. Второй случай как раз подходит «Кривбассу», ведь сегодня игроки выложились на поле, но футбольная фортуна оказалась в этот ноябрьский вечер в бело-зеленой форме. И не скажешь, что «Карпаты» не заслужили эту победу. Львовяне старались ни в чем не уступать хозяевам. И это им удалось, тем более глядя на результат. Даже несмотря на всего четыре удара против девяти у кривбассовцев.

Первые минуты прошли под знаком «Карпат». И это не потому, что именно гости открыли счет в матче, забив такой желанный для многих команд быстрый гол. Нет. Просто ребята Кононова очень уверенно начали, сразу обозначив свои претензии на результат. Уже на восьмой минуте «герой» украинской молодежки Голодюк отважился на удар метров с тридцати. И попал. Отменный выстрел Олега в дальний угол не смог потянуть дже опытнейший Кернозенко. 0:1. Он же буквально через минуту после отскока бил примерно с той же дистанции, но на этот раз снаряд прошел значительно выше. «Кривбасс» явно не ожидал такой прыти от львовян, долго приходя в себя. Аж на 26-й минуте впервые пытались потревожить Тлумака хозяева, но после выстрела Бартуловича мяч прошел над воротами.
 
Буквально в следующей атаке криворожане заработали пенальти и получили право забить немного нелогичный гол. Тубич придержал на углу штрафной Бартуловича, и Младен оказался на зеленом газоне. Скажу честно, мне показалось, что пенальти все-таки больше не было, чем наоборот. Но это решение главного арбитра Дердо и точка. Тот же Бартулович с отметки был точен, поразив правый от себя угол (Тлумак кинулся в противоположный). Вот так, нежданно-негаданно счет
уравнялся.
 
Криворожане после забитого мяча явно пребывали на эмоциональном подьеме. Игра выровнялась. Каракевич мог выйти тет-а-тет с кипером «Карпат», но замешкался и защитники оказались тут как тут. После выстрела того же Каракевича сфера совсем немного разминулась со штангой. Максимов чуть позднее бьет, но финальный результат тот же. Гости до перерыва отметились лишь корнером Худобяка, да и только. На том и закончили.
 
Дебют второй половины, казалось, станет повторением первой. Ведь львовяне владели территориальной инициативой, правда, без моментов. То же самое касалось и «Кривбасса». Бюлюкбаши привычно выделялся, но снова его усилий было маловато. С 65 по 70 минуты хозяева заперли гостей на их половине, то и дело доставляя мяч во владения Тлумака. Особенно усердствовал Бартулович. Но Тубич и Милошевич просто здорово справлялись со своими прямыми обязанностями, «наглухо» «забетонировав» центр защиты.
 
«Карпаты» в эти минуты действовали «вторым номером». Вышедший Гурули классно приложился метров с 25-и под перекладину, но кожаный пролетел на несколько десятков сантиметров выше после удара грузина. А на 80-й минуте «Карпаты» обьявили мат. Федецкий подал справа, а Кузнецов, перевесив в воздухе невысокого Допилку головой вколотил мяч в ворота. Просто и результативно. 1:2. В оставшееся время хозяева не смогли создать момент, который бы претендовал на голевой. Удары Ивашкевичюса и Сердюка, были опасны, но не более.
 
«Карпаты» добились того, за чем они, собственно, и ехали в Кривой Рог. Ну а «Кривбассу» остается надеяться, что в следующий раз при такой игре на месте львовского клуба окажется более слабый оппонент.
 
Игорь ДРОБНЫЙ из Кривого Рога


Кривбасс - Карпаты - 1:2

Кривбасс: Кернозенко, Сердюк, Допилка (Мелащенко 84), Карпенко, Жданов, Опря, Бюлюкбаши, Булку (Богомазов 81), Бартулович, Максимов, Каракевич (Ивашкевичус 79).

Карпаты: Тлумак, Милошевич, Трубич, Федецкий, Ощипко, Годвин, Худобяк (Кополовец 89), Кожанов (Батиста 55), Ткачук (Гурули 73), Голодюк, Кузнецов.

Голы: Бартулович (27, с пенальти) - Голодюк (6), Кузнецов (81)
Предупреждения: Булку (40), Сердюк (56) - Голодюк (40), Годвин (57)

Удары (в створ): 9 (4) - 4 (2).
Угловые: 6 - 2.
Офсайды: 0 - 3.

Зрителей: 2.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,500 - 7,750. 

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

Голодюк 0:1

Эпизод с назначением пенальти

Бартулович 1:1

Кузнецов 1:2

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

ВИДЕО. Чемпионат U19. Шахтер забил четыре мяча ЛНЗ
Футбол | 26 апреля 2024, 06:09 1
ВИДЕО. Чемпионат U19. Шахтер забил четыре мяча ЛНЗ

«Горняки» без проблем разобрались из соперником

Комментарии 45
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlexKrRoog
Должна быть закономерная ничья, но Карпатам тупо повезло. Второй гол из разряда случайных. Но от этого не легче. Игры у Кривбасса как не было, так и нет . Эти однообразные навесы в никуда просто уже достали...
Между прочим команда Кривбасс очень хорошо финансируется, так что дело все-таки в великом тренере. Нормальные игроки в дубле, а дубль играет в основе...
Sead87
Гость — 23.11.2009 08:18
я просто заработался. очень много писанины было в этот вечер. извиняюсь
AlexKrRoog
Спасибо организаторам! Хотел пойти на матч, но начало в 15-00 не позволяет и следующий матч с Шахтой тоже в 15-00, тк что экономьте дальше электричество (или что там за причина?), и на меня не рассчитывайте!
Я считаю, что для нормальной посещаемости оптимальное время 18-19 часов. А на 15 только детские утренники назначать!
myroslavmail
2 nikola.tyssa
Що це ти таке написав?! Хіба я казав, що захищаю львівський футбол? Ні, не казав. І взагалі ти щось чув про московський чи лондонський футбол? Я вболіваю конкретно за Карпати!
nikola.tyssa
myroslavmail — 23.11.2009 01:07
____
Ти захищаєш конкретно команду Димінського, а не конкретно львівський футбол, таке враження складається з того, що ти пишеш
myroslavmail
2 nikola.tyssa
Знайди мені хоч один пост де я захищав конкретно Дима?
2 lvros
А ти... з тобою навіть говорити не хочу! КАЗАВ ТОБІ ДАВНО - РОЖУ ПОМІНЯЙ. Все що написано мною якраз тебе і стосується! Ми вже про це говорили! Гуднайт
nikola.tyssa
myroslavmail — 22.11.2009 23:40
____
Знаєш, коли команда об'єктивно переживає не найкращі часи (скажімо Middlesbrough), це одне. А Димінській -- це зовсім третє.
Зрештою, побачимо, що буде в другому колі. Особисто я ду-у-у-же сумніваюсь, що "Карпати" зможуть стрибнути вище 7-го (Сьоме місце гарантоване, бо нікому воно не потрібне)
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
taipen
Я не хвилююсь ). А ще раз піднімати тему зливів вважаю недоцільним. Ти вважаєш не було, а я що були, все вже було обговорено де тільки можна. Тому я і не вдавався в деталі коли згадав про історію з ФК Львовом.
2,3,4,5 - це гра, ти вболіваєш тільки за Карпати - а я за обидві команди, тому давай один одного не провокувати неприємними порівняннями
myroslavmail
2 taipen
Я радий за які команди ти вболіваєш. Але таких було багато! А як вони себе поводили ти і сам знаєш і про це згадував. Я БУВ БИ БІЛЬШЕ РАДИЙ ЯКБИ ТИ В ЦЕЙ ДЕНЬ ПОВОДИВСЯ АДЕКВАТНО ДО ГРАВЦІВ КАРПАТ В ЦЕЙ ДЕНЬ!
Похвались цим!!! Тільки щиро від душі!
myroslavmail
taipen
1. І справді у мене нема доказів але ти коли кажеш про злив матчів, зсилався на догадки, ось і я собі це позволив! Бачиш як воно!
2. Справді, а що це?
3. Ось тут взагалі нічого не зрозумів...
4. Не хвилюйся, ти все одно про це не дізнаєшся! Бо може вже і вилізло тільки ти цього не знав. Але повторюсь - не хвилюся
5. Хіба фантомас це щось така страшна образа? До речі у фільмі він переможець! А порівняння цілком прийнятне, якщо і не до тебе конкретно то для більшості "ТАКИХ вБОЛІВАЛЬНИКІВ"
2 Гость — 22.11.2009 23:43
Забув школяра спитати... шпіляй краще!
taipen
і доречі - якщо глянеш профіль то побачищ за які команди я вболіваю, а щодо аватара - то просто не встиг ще зробити такий як я хочу. закачав то що було в наявності.
taipen
myroslavmail
1. по перше найди мені таке щоб я писав - піду чи не піду (як вболівав до того випадку за обидві команди. так і після).
2. це не екзамен щоб казати приймається/неприймається.
3. ти є мені і іншим ніхто щоб таке казати.
4. Бога я не перехиляю в будь яку сторону, просто констатую факт - якщо то були зливи то то вилізе колись в житті боком.
5. якщо ти не вболіваєш за львівський футбол - твоя справа, вболівай хоч за іллічьовець, але фільтруй то що ти пишеш про фантомасів.
myroslavmail
2 nikola.tyssa
Я ще і не такі матчі терпів. Я стабільно вболіваю за Карпати ще з 2003 року. А з 2003 року ОЙ ЯК БАГАТО ГАНЬБИ БУЛО І НЕ ПОРАХУВАТИ... Я вже не кажу, що і раніше вболівав, але скоріш просто подобалось ходити на футбол! Терпіння бува і чесно не вистачає але тим не менше я не відвертаюсь від комнади в найскладніоші моменти і цього ніколи не робив!!! Навіть "Вівці" ніколи, скільки себе памятаю, не кричав! Критикувати їх можна і ТРЕБА але робити це треба чесно і максимально обєктивно! Тим не менше, якщо ти хочеш щоб команда вигравал я вважаю(і впевнений) її треба підтримати, або як мінімум не опускати.
і ще на рахунок "злиття" матчів... не зливи - незлодій!!! Я можу аналогічно сказати, що ФК Львів позливав матчі всім, в залежності від того кому і що було треба!!! А так як тамтого року ФК Львів не мав планів виходити в вишку, то тоді злив був цілком імовірний! Заробили крупне бабло у вишці і повернулись собі назад готуватись поновому!
nikola.tyssa
myroslavmail — 22.11.2009 23:23
___
Спокійно.
Якщо в наступному колі "Карпати" будуть, як зазвичай, зливати матчі, побачу, скільки в тебе терпіння стане
myroslavmail
2 nikola.tyssa
Атлетік... ну нехай! Зато Карпати на фоні ФК Львова схожі на Барселону, якщо на то пішло.
І повторюсь - буде цей атлетік не довго. Сам побачиш!
myroslavmail
2 taipen
Як мене роздратовують подібні коментарі! Кажали - я більше НІКОЛИ не піду на ті вівці, на сайтах реєструєтесь з обіцянками не ходити на Карпати, поливаєте їх брудом, а тепер... "усе добре, я вболіваю за львівський футбол і спорт" НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ, фантомаси ви наші. Не треба змінювати маски!
І не треба Бога перехиляти на свою сторону вважаючи, що ви праві! Вболвіаєте за ФК Львів і дальше! ГРАТИ ТРЕБА, хоча на це ви надієтесь в меншу чергу(судячи з останнього мачу ФК Львів який я бачив)
nikola.tyssa
Позаяк, зараз ФК "Львів" більш схожий на "Атлетик" аніж "Карпати".
На мою думку, краще підсилювати галичан українцями, аніж українців невідомо ким.
taipen
Та історія з ФК Львовом на совісті дима і частини тої команди. Бог все бачить - час покаже.
Трохи не по темі, але я вважаю так - обидві команди з мого міста, тому і вболіваю за них. За футбольні, мініфутбольні, і за баскетбольну, і ті які будуть ще десь виступати - буду вболівати. І чим більше львів"ян так будуть думати - тим краще. ІМХО.
myroslavmail
2 nikola.tyssa
Ха! Галичани... ти впевнений? А от і н\е галичаниі!!! Українці - так! А галичани... частково.
Крім того бачу ти не в курсі...
Кіндзерский казав, що те що в складі зараз одні укр. гравці не означає що все буде так як є, адже він зрадістю підсилиться якісними гравцями не залжності від паспорту...
Так, що це щастя ненадовго!