Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2502
0

ТВД - Кардинал - 3:0

Зброя «кардиналівців» не спрацювала

ТВД - Кардинал - 3:0

Після такого яскравого поєдинку між «Таймом» і «Енергією» друге львівське дербі відійшло на другий план. Незважаючи на епідемію грипу і кілька хворих у обох командах гра все-таки відбулась. Хоча у «Кардиналу» не змогли взяти участь у поєдинку Танський і Сондак, а у «ТВД» захворів Денис.

Підопічні Романа Ковальчика останнім часом досить серйозно розігрались. Після не дуже виразного старту «ТВД» здобув дві перемоги у останніх трьох матчах. При чому у попередньому турі «будівельники» обіграли всуху 3:0 на виїзді іван-франківський «Ураган». Але й «Кардинал» знаходиться у хорошому настрої. У минулому турі підопічні Романа Кореня зіграли внічию із «Єнакієвцем» 3:3.

Поєдинок розпочався із невеликою перевагою «ТВД». Саме він більш гостро атакував і на 7-й хвилині рахунок було відкрито. Це капітан команди, досвідчений Мирон Кіндій, після прострілу справа заштовхав м’яч у сітку.

Через 4 хвилини Волянюк міг зрівнювати рахунок, але після прострілу Жовтуна у боротьбі із захисником не зміг завдати точного удару. Феєрія моментів виникла із 13-ї по 16-у хвилини. Саме у ці хвилини обидва воротарі продемонстрували всі свої найкращі якості. Русецький парирував удари Кордоби і Маржановського. При чому Маржановський завдавав удар майже впритул. А Мельник продемонстрував свою майстерність після пострілів Лаби і Жовтуна (двічі). Ще один супершанс мав Волянюк. Він сховався від захисників у штрафному майданчику, але з 4-х метрів пробив повз ворота.

Напочатку другого тайму «ТВД» забив ідентичний гол до першого. Знову простріл із правого флангу і тепер вже Засенко у боротьбі заштовхує м’яч у ворота на дальній штанзі. Цей гол дуже допоміг номінальним господарям. Добившись переваги у два голи вони трохи заспокоїлись і дозволили грати першим номером «Кардиналу», а самі діяли на контратаках і могли забити ще не раз. Так лише вчасний вихід із воріт Русецького врятував команду від виходу на ворота Ткачука.

Але й і у «Кардинала» почали виникати моменти. Кольцун на 28-й хвилині після передачі Когута пробив у стійку воріт. Але підопічні Романа Ковальчика все-таки реалізували одну ж численних контратак. Після удару Вахули кіперу ще вдалось врятувати свою команду, але після корнера Кордоба зміг втретє засмутити «Кардинал».

Підопічні Романа Кореня мали всі шанси забити хоча б гол, але цього дня м’яч не хотів залітати за спину Мельнику. Після удару Кольцуна кіпер врятував свою команду, а коли бив Лаба, то вже каркас воріт підстрахував Мельника. Згодом Багряку трохи не вистачило, щоб замкнути простріл Жовтуна. На 40-й хвилині ще й Данилюк влучив у штангу.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «Кардинал» (Львів) – 3:0

«ТВД»: Мельник – Сільченко, Ткачук, Маржановський, Хавер – Засенко, Вахула, Цимбаляк, Чеботарьов – Кіндій.
«Кардинал»: Русецький – Лаба, Кольцун, Волянюк, Басич – Багряк, Жовтун, Когут, Данилюк – Кудінов.
Арбітри: Олійник, Гора (обидва – Київ).
Голи: Кіндій (7), Засенко (24), Кордоба (30).

Удары (в створ): 11 (9) – 14 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Артета оценил неудачу в АПЛ и вылет Арсенала из Лиги чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 20:20 4
Артета оценил неудачу в АПЛ и вылет Арсенала из Лиги чемпионов

Это была не лучшая неделя для лондонцев

Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор
Футзал | 17 апреля 2024, 07:59 0
Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 3-го тура турнира в литовском городе Йонава

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.