Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2517
0

Кардинал - Енакиевец - 3:3

І традицію зберігли, і очко взяли

Кардинал - Енакиевец - 3:3

«Кардинал» традиційно успішно грає дома проти «Єнакієвця». Якщо на виїзді львів’яни постійно програвали східнякам, і при чому без будь-яких шансів на позитивний результат, то удома підопічні Романа Кореня двічі були за крок від того, щоб відібрати очки у гостей. У першому сезоні «Кардиналу» серед елітних українських команд «Єнакієвець» переміг у Львові із мінімальним рахунком 3:2. Тоді новачки вищої ліги приголомшили гостей у першому таймі: забив Струк. А після перерви голом відзначився Грабовенський. Але як і тепер «Кардинал» не вміє втримувати потрібну перевагу. На 32-й хвилині Хурсов скоротив рахунок. А коли східняки вийшли грати із п’ятим польовим гравцем (слід відзначити, що тоді вони реалізовували зайвого, напевне, найкраще серед всіх команд вищої ліги), то Москалюк і Дейнега забили ще два голи.

Минулого року «Єнакієвець» також вирвав перемогу лише під завісу зустрічі. На 36-й хвилині із пенальті забив Крупін, а на останній хвилині зустрічі Зам’ятін відзначився ударом по порожніх воротах. Як бачимо, матчі у Львові між цими командами завжди важко давались команді із Єнакієвого. Цього разу «Кардинал» зумів відібрати очки у гостей.

Хоча все починалось для львів’ян дуже погано. Роман Корінь вирішив випустити у стартовому складі Жезла, а не Русецького. Свою помилку він зрозумів вже на 4-й хвилині, але було пізно. До того часу вже забила два голи.

На 3-й хвилині Зам’ятін забив після розіграшу аута, а через хвилину Зам’ятін асистував, а Нестерук точно пробив у дев’ятку. Відразу Чуднов міг забити третій гол. Він вже обіграв Русецького, але м’яч з порожніх воріт виніс Багряк.

На 5-й хвилині Роман Корінь взяв хвилинну перерву і трохи привів в себе своїх підопічних. Моменти почали виникати біля воріт гостей. Танський пробив неточно, а удар Кольцуна нейтралізував Власенко. Але все-таки «Єнакієвець» міг збільшити рахунок: Рудаков не реалізував вихід один на один.

Ближче до середини тайму львів’яни трохи вирівняли гру і на 14-й хвилині найкращому бомбардиру команди Волянюку вдалось скоротити відставання. Він точно пробив з близької відстані після розіграшу кутового. Тут же Танський рятує команду після удару Хурсова. Віталій виносить м’яч з порожніх воріт. Також у першому таймі ще слід відзначити Русецького, який парирував пенальті від Нестерука за 9 секунд до перерви.

Напочатку другого тайму команди обмінялись голами. Спочатку Кудінов вирівняв шальки терезів ударом зі штрафного, а через хвилину Зам’ятін завершив зусилля партнерів. Перевага східняків трималась 7 хвилин, коли за справу взявся Лаба і Кольцун. Перший віддав передачу з корнера, а другий точно пробив з семи метрів.

З 28-ї хвилини гості грали на п’яти фолах. Особливо нервова гра пішла з 34-ї хвилини, коли п’ять фолів заробив і «Кардинал». Все йшло до нічиї, але за 29 секунд до сирени арбітр побачив фол у господарів і призначив дабл-пенальті. Але герой матчу Русецький парирував десятиметровий, який пробивав Богатих.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 3:3 (1:2)

«Кардинал»: Жезло (Русецький, 4) – Багряк, Сондак, Волянюк, Танський, Данилюк, Кудінов Кольцун, Лаба, Когут.
«Єнакієвець»: Власенко – Чуднов, Краєвський, Зам’ятін, Гуменюк, Хурсов, Нестерук, Богатих, Рудаков, Колесников.
Арбітри: Олійник (Київ), Чупіс (Миронівка).
Голи: Волянюк (14), Кудінов (24), Кольцун (32) – Замятін (3, 25), Нестерук (4).
Нереалізований пенальті: Нестерук (20, воротар).
Нереалізований дабл-пенальті: Богатих (40, воротар).
Попередження: Лаба (10), Кольцун (40).

Удары (в створ): 12 (7) – 16 (10).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 24 апреля 2024, 17:24 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.