Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
19633
48

Карпаты - Металлург З - 3:3

Коли 0:3 ще не поразка + ВИДЕО

Карпаты - Металлург З - 3:3

Матч розпочався у важких складних умовах – густий туман, який опустився над стадіоном «Україна», ускладнив комбінаційні дії обох суперників. І першими до таких умов пристосувалися запоріжці, які вийшли на цю гру з додатковою мотивацією, адже кожен з гравців хотів проявити себе перед новим тренером з найкращого боку. І гол не забарився. Адольф Тейку після кутового удару Калонаса вистрибнув вище за всіх і влучно пробив головою. За свідченням деяких очевидців, через сильний туман вони дізналися про взяття воріт лише після оголошення диктора стадіону. А для камерунця це був вже другий гол в українських чемпіонатах.

Згодом суперники обмінялись небезпечними дальніми ударами у виконанні все того ж Тейку та Батисти, але обом легіонерам цього разу забракло влучності. Також дивом не влучив у рамку воріт з вигідної позиції і Аржанов. Натомість Калонас, увірвавшись правим краєм до штрафного, видав пас  під удар Алозі і нігерієць подвоїв рахунок. «Зелено-білі» відповіли декількома небезпечними кутовими ударами, проте захисник  та воротар Жук зуміли випередити своїх суперників.
А після дальнього удару Голодюка воротар «Металурга» у кидку рятує ворота, перевівши м’яч на кутовий. Під кінець тайму туман поступово розсіявся і в заключні хвилини гри глядачі побачили ще два голи.

Свій другий м’яч у матчі провів Алозі, скориставшись неузгодженими діями Тлумака та Тубіча і, вкравши м’яча з рук голкіпера, пробив  у порожні ворота, а воротар при цьому отримав травму і залишився лежати на газоні, очікуючи клубного медперсоналу. Викликав пожвавлення епізод, коли після флангової передачі Худоб’яка у падінні Ощипко головою пробив впритул з дальньою штангою.
А скоротив рахунок Денис Кожанов, красиво підкрутивши м’яч повз стінку впритул зі штангою. Арбітр додав три хвилини, які пройшли в атаках господарів, але безрезультатно.

Одразу на початку другого тайму після флангової передачі з правого краю м’яч від рук Жука, з яким активно боровся Батиста, влучив  у поперечину і залишив поле. Запоріжці не грали на утримання рахунку і після дальнього удару міг відзначитись Польовий, пробивши впритул зі стійкою. А після вивіреного пасу Алозі на дальню штангу на неприкритого Карауша той дивом не влучив у порожні ворота, вмудрившись пробити вище воріт.

«Карпати» поступово перехопили ініціативу і втратив нагоду засвітити своє прізвище на табло Худоб’як, після удару якого з порожніх воріт вибив м’яч Вернидуб. І все ж через декілька хвилин підопічні Олега Кононова скоротили відрив до мінімуму.  Після кутового удару Кожанова Ощипко зумів головою випередити Жука. А згодом не витримали нерви у Польового, який зірвав атаку «Карпат», збивши Кополовця, і Бойко показав Володимиру другу жовту, яка автоматично перетворилась для запоріжця на червону.

І «зелено-білі» досить швидко матеріалізували чисельну перемогу у гол, встановивши рівновагу. Кополовець з лівого краю атаки через штрафний майданчик навісив на Федецького і Артем в один дотик зрівняв рахунок. А наступні дві атаки «Карпат» завершились  небезпечними ударами Кузнецова та Федецького. Контрвипад «Металурга» теж викликав напругу у штрафному господарів, коли Тлумак рятує ворота, парируючи удар Аржанова.

Заключні, в тому числі і чотири компенсовані  хвилини, цікавого результативного поєдинку пройшли на половині поля «Металурга», який майже всією командою оборонявся. Проте більше нікому з гравців відзначитися так і не судилося – бойова нічия 3:3.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Металлург» (Запорожье) – 3:3

«Карпаты»: Тлумак, Тубич, Тарасенко, Ощипко, Федецкий, Голодюк,
Кожанов (Петривский, 87), Кашчелан (Зенев, 65), Худобяк, Кузнецов, Батиста (Кополовец, 55).
«Металлург» (Запорожье): Жук, Полевой, Тейку, Вернидуб, Карауш, Тигорев, Мицейка (Модебадзе, 86), Кривцов, Аржанов, Калонас, Алозие (Каськов, 89).
Голы: Кожанов (44), Ощипко (65), Федецкий (75) - Тейку (4), Алози (28, 40).
Предупреждения: Худобяк (21), Голодюк (21), Кашчелан (45+1), Федецкий (69), Кополовец (75) - Полевой (19), Вернидуб (43), Аржанов (74).
Удалён: Полевой (70, вторая жёлтая).

Удары (в створ): 12 (6) - 10 (4).
Угловые: 9 - 3.
Офсайды: 2 - 4.

Зрителей: 8.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,500 - 6,750

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

2:3.Ощипко

3:3.Федецкий

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 48
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
garik83
Простили!!!
myroslavmail
2 lvros
Перефарбуй собі обличчя - колір тобі не личить! Про Кіндзерського - ти мене насмішив!
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
shefsuhiv76
Був на матчі - гра і результат розчарували . Карпати не мали права пропускати три голи , тому не вважаю гравців героями , вони виконали свою роботу на "трієчку" і не більше , що засвідчив результат на табло .
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
rno555
соромно читати подібне- пропоную змінити герб Львова- лева - замінити на рагуля з 3-ма лівими щось крадущими руками- тай місту сучасна назва не пасує- можливо Рагуль-город?
Marchello_
класный матч получился по зрелещнее будет чем матч Днепр - Динамо .
Карпаты - аля Ливерпуль)))
wezom07
о е, думал найду восторженные комменты об игре, а тут два западенця устроили...чья смерека выща. Матч, матч-то какой был! Идите нахрен там у себя на площади писями меряйтесь, а тут хочу мнение смотревших поединок видеть!
ukraina-usa
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
akella2008
myroslavmail — 25.10.2009 02:40
(скоріше просто "обсиранням" але не просто так)
-----------------------------------------------
Vot i nenado "obsiranija". Potomu chto posle nego slova:
"... мислиш як дитина" v tvoj adres vygljadjat logichnymi.
Bez obid.
Bandera69 — 25.10.2009 02:20
Ліверпуль з цим характером виграв Лігу Чемпіонів.
---------------------------------
Dobavlju: Karpaty s etim harakterom, buduchi v pervoj lige, obygrali v kubke Ukrainy podrjad 4 komandy vysshej ligi v tom chisle Shahter. Eto konechno ne kubok, no dlja svoej vesovoj kategorii eto gdeto rjadom.
myroslavmail
2 Bandera69
А як називається людина яка милсить догадками - просто - ідіот. ЦЕ ПРО ТЕБЕ!
akella2008
Bandera69 — 25.10.2009 02:20
Ліверпуль з цим характером виграв Лігу Чемпіонів. А вот з політикою яка проводиться у Карпатах таке ніколи несвітить.
----------------------------------------------------
Lichno ja i ne zhdu ot Karpat i ot Lvova pobed v Euro kubkah.
Eto ne ih uroven'. Kalibr ne tot. Mne dostatochno chtoby komanda igrala, a ne otbyvala nomer. Togda i Dinamo s Shahterom budut ne tol'ko vo Lvove, no i doma reguljarno ochki terjat', i kubki (ukrainskie) komandy brat' budut, i za Euro zonu borot'sja.
Lichno mne prijatno, kogda kakoj nibud' lvovskij patsan perejdet v to zhe Dinamo, ili Shahter i tam zasvetitsja i ego zametit, skazhem Barselona Chigrinskij Dima tozhe kogda-to tut begal.
Kto-to igraet na rojale, a kto-to ego nosit.
Dinamo s Shahterom igrajut. Metalist s Dneprom uchatsja, ostal'nye budut nosit'. Ot etogo nikuda ne det'sja.
Den'gi reshajut mnogoe. A vo Lvove net krupnyh promyshlennyh predprijatij i potomu i miliarderov.
Lvov - kuznitsa. Tut FUTBOLISTAMI stanovjatsja.
myroslavmail
2 akella2008
"Prochitaj svoi predyduschie komentarii. Ty sam protivorechish etim slovam"
Ти не зовсім правий. Це була провокація з мого боку яку важко назвати емоційною (скоріше просто "обсиранням" але не просто так), я ж пояснював чому саме не поважаю цю команду, ТАК Я КАЖУ - БУДЬ ЛАСКА, ПРЕКОНАЙТЕ МЕНЕ ЩО КАРПАТИ ЗЛИВАЛИ ВСІ МАТЧІ, ЩО ХОТІЛИ ЗАВАЛИТИ ФК ЛЬВІВ?! Питаю чиому ви ображали гравців комнади свого міста коли ті вигравали? І що я почув? А нічого відповідного! Окрім матчу з Арсеналом, який я - ну припустимо прийняв...
Bandera69
4 myroslavmail — 25.10.2009 02:21
В житті я можу бути садамом хусейном або папою римським... хай це тебе просто не хвилює!
_________________________________________________________
... або Наполеоном... Кажу ж Кульпар)))
Bandera69
3 myroslavmail — 25.10.2009 02:21
Тобі 23 роки. Но це нічого неміняє... мислиш як дитина
akella2008
myroslavmail — 25.10.2009 02:08
Емоції це те що заважє нам робити правильні рішення.
---------------------------------------------------
Ochen' pravil'nye slova, no...
Prochitaj svoi predyduschie komentarii. Ty sam protivorechish etim slovam EMOTSIONAL'NO obzyvaja "Bandera69" i FC Lvov.
Oblivaja kogoto govnom ty ne stanovishsja chische sam.
Hotja ja tozhe inogda ne uderzhivajus'. Byvaet.
Коротше... найгірше те що ви всю вину покладаєте на Карпати, а Фк Львів ніпричому...
----------------------------------
Eto ne pro menja. FC Lvov sam vinovat v tom chto vyletel, tochno tak zhe kak i Karpaty 4 goda nazad.
Ja obvinjaju Karpaty ne v vylete FK Lvov, a tol'ko v bezvol'noj igre v kontse chempionata. A ta poslednjaja igra, na etom fone dlja mnogih i stala ubijstvom FK Lvov.
myroslavmail
2 Bandera69
ооо бачу зачепило... Значить, вуйку, перед тим як задавати питання, спочатку треба відповідати на поставлені - це по перше! По друге, вуйку, я вже давно не малий і не тре мене з пацанвою рівняти тим більше якщо ти і справді не знаєш скільки мені років (хоча я і не приховую)... В житті я можу бути садамом хусейном або папою римським... хай це тебе просто не хвилює!
Bandera69
akella2008 — 25.10.2009 01:58
U Karpat vsegda byl harakter. Mozhet eto gromko prozvuchit, no eto ukrainskij Liverpul'. Oni mogut slit' na rasslabone, no uzh esli vtsepjatsja, to ne otpustjat prosto tak.
__________________________________________________
Ліверпуль з цим характером виграв Лігу Чемпіонів. А вот з політикою яка проводиться у Карпатах таке ніколи несвітить. За останні 10-ть років правління Дикобраза Карпати ніколи нічого недобивались. І недобьються, тому що там президент думає як на команді нажити. Приклад: продали Кобіна, добре нагріли на Ахмєті - кого взамін взяли? ким підсилились? Ніким... будуть розкручувати наступну мегазірку...
myroslavmail
2 akella2008
Емоції це те що заважє нам робити правильні рішення. Матч Карпати - ФК Харків, прогали і не по ділу! Я був на цьому матчі! Карпати обіграли їх повністю! А дві контр-атаки - два голи... мен пригадується той сезон коли карпати вилетіли - теж не знаслуговували але було теж саме!
До речі пісял цього матчу С. Еузнєцов плакав - просто не віру що злили. А який подарунок Карпати Фк Львову зробили з його прямим кконкурентом - Іллічівцем 5-1 виграли на виїзді, а вдома 2-0. Якби хотіли сплавити Фк Львів то могли би дуже легко! Коротше... найгірше те що ви всю вину покладаєте на Карпати, а Фк Львів ніпричому... До речі про Ліверпуль(місто) - там дві команди але ніхто дурниць говорить про меншого брата. Кожен сам по собі! Вже не кажу про інші міста...
Bandera69
Ти вівця мала, нагадай мені коли я в сторону Карпат криве слово сказав! Я вболіваю за весь львівський футбол, в мене є багато знайомих в самому клубі ФККЛ, котрі там працюють, та навіть іграють. Я також цікавлюсь справами Карпат тому що вони мені небайдужі. Мене найбільше бісять такі гавнюки як ти які себе вважають справжніми фанами Карпат, обсирать стан ФКЛу між собою, на вулиці та особливо в інтернеті бо переважно вони в житті безобідні дітлахи яким інтернет язик розвязує... Другий вид вашого фанатизму - коли купка дибілів беруть вили в руки, каміння та біти та налітають на нормальних людей котрі з дітьми вирішили в автобусах поїхати на матч ФК Львова. ОЦЕ НЕЧИСТЬ бидлак ти малий!