Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2394
0

ТВД - Монолит - 2:2

Спочатку густо, потім пусто

ТВД - Монолит - 2:2

Другий поєдинок, який відбувся у суботу в універсальному залі СКА, також не давав глядачам перепочити. Обидві команди грали в атакувальний футбол, пам’ятаючи вислів «найкращий захист – це атака».

Давно не пам’ятаю такого поєдинку, щоб за перші три хвилини команди забили три голи. Вже на 2-й хвилині Таранчук вміло підставився у штрафному майданчику і заробив пенальті. Він ж його вміло виконав. Але не пройшло й хвилини, як Хавер метрів з 15-ти наважився на відчайдушній удар і влучив у саму дев’ятку. Ще півхвилини і Кордоба наніс другий удар по воротах Дєнюжкіна і вдруге м’яч опинився у сітці. Причому сфера влетіла у той ж верхній кут воріт, що і після пострілу Кордоби. Але через 4 хвилини рахунок знову був нічийний. Хаос у штрафній «ТВД» призвів до того, що Кордоба зрізав м’яч у власні ворота.

Команди на цьому не збирались зупинятись. Майже відразу Воронін виходив сам на сам із воротарем і пробив у штангу. Через 3 хвилини так само пробачив гостей Хавер, який також влучив у штангу. У харків’ян особливо активним був Білоус. Він намагався довести своїй колишній команді, що дарма вони його відпустили. Хоча йому гол забити не вдалось, але попсував нерви захисникам він добряче. На 15-й хвилині він прибрав захисника і з 8-ми метрів пробив, але трохи не влучив у рамку воріт. Згодом його удар парирував Мельник. Перший тайм так і завершився унічию.

Після перерви продовжувалась атакуюча гра, атаки одних змінювались контратаками других. У «ТВД» неточно по воротах пробив Денис, харків’яни відповіли неточним ударом Білоуса. Маржановський повинен був виводити свою команду уперед, але блискуче зіграв Дєнюжкін. Також дуже впевнено зіграв колишній кіпер «ТВД» і у моменті, коли пробивав Кордоба.

Один із ключових епізодів у грі стався на 31-й хвилині. Ткачук пробив по воротах, кіпер гостей відбив і запалив свічку над штрафним майданчиком, Воронін і Сільченко вистрибнули у боротьбі за верховий м’яч і харків’янин зіграв рукою. Але арбітри промовчали.

Загалом слід відзначити, що арбітри у другому таймі повністю втратили гру і не свистіли дуже багато фолів, як в один, так і у другий бік. На 38-й хвилині львів’яни мали ще один момент, щоб вирвати перемогу. Але Вахула вирішив нікому не віддавати передачу і неточним ударом змарнував вихід 2 в 1. Головний тренер львів’ян Роман Ковальчик вирішив ризикнути і при нічийному рахунку випустив п’ятого польового. Але ні одним, ні другим це результату не принесло.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «Моноліт» (Харків) – 2:2

«ТВД»: Мельник – Сільченко, Хавер, Цимбаляк, Маржановський – Засенко, Кордоба, Вахула, Денис – Ткачук, Кіндій.
«Моноліт»: Дєнюжкін – Чуднов, Турчак, Таранчук, Мінаєв – Рекунчак, Білоус, Воронін, Крамаренко.
Арбітри: Король, Літвінов (обидва – Донецьк).
Голи: Хавер (2), Кордоба (3) – Таранчук (2, з пен.), Кордоба (7, авт.)
Попередження: Воронін (28).

Удары (в створ): 16 (9) - 14 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.