Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2821
0

Энергия - Ураган - 2:2

Ну і чия нічия?

Энергия - Ураган - 2:2

Другий поспіль домашній матч «Енергії» відзначався безкомпромісною боротьбою і тримав інтригу до останніх секунд. Щоправда, цього разу, результат був більш прийнятним для львів’ян, але все одно не такий про який вони мріяли до поєдинку.

Ледь встиг розпочатись матч, як «Енергія» вже пропустила. Мансуров на другій хвилині завдав дальнього удару точно в лівий нижній кут. Як і у матчі з «Шахтарем» «енергетики» менше володіли м’ячем і діяли на контратаках. На 5-й хвилині гості могли забити вдруге. Валенко пробив під перекладину. Але цього разу Кардаш був на висоті. А згодом іванофранківці просто пробачили «Енергію». Мансуров і Кулик вийшли на одного воротаря, але не розібрались у ситуації, і не змогти реалізувати такий вбивчий момент.

«Енергія» таких шансів не мала. Можна відзначити постріл Рогачова, який парирував захисник, удар Іванова із вигідної позиції з 7 метрів - мимо, а також момент у Ільницького після якого м’яч влучив у стійку і вийшов за межі майданчика.

На початку другого тайму львів’яни мали супермомент. Задорожній пробив по воротах, Їжаковський відбив м’яч перед собою, першим на добиванні був Струк, але Їжаковський просто творив дива. Спочатку кіпер «Урагану» кинувся під м'яч, а після повторного добивання встиг підставити руку. Через хвилину Ільницький, з передачі Іванова, головою пробивав, але знову воротар гостей був на висоті.

Загалом у цей відрізок матчу «Енергія» мала кілька майже стопроцентних моментів. Чого вартий удар Петрушина, який Їжаковський з труднощами відбив. А от «Ураган» своєю можливістю скористався сповна. Пилипів прорвався правим флангом віддав пас на Кулика, який опинився сам перед Кардашем, і сповна своїм шансом скористався. Здавалось, що «Енергія» не зможе відіграти таку різницю у рахунку, але вони проявили справжній характер.

Повезло «енергетикам», що досить швидко вони відігрались. На 33-й хвилині Задорожний класно пробив у дальню праву дев’ятку після навісу Федюка. Цей гол трохи розворушив «енергетиків». Відразу Романов гостро пробивав. Згодом Федюк з далекої відстані провірив Їжаковського. Але героєм матчу для львівського уболівальника став Ільницький. Саме він на 38-й хвилині зрівняв рахунок.

Пилипів ще мав змогу вирвати перемогу, але після його пострілу з лівого флангу м’яч влучив у дальню штангу, а Цвєлих, який там знаходився не очікував такого розвитку подій і не зміг добити шкіряного у сітку.

Володимир КРУПЧУК

«Енергія» (Львів) - «Ураган» (Івано-Франківськ) - 2:2
 
«Енергія»: Кардаш – Задорожний, Рогачов, Струк, Федюк – Петрушин, Романов, Ільницький, Іванов.
«Ураган»: Їжаковський – Цвєлих, Паршиков, Валенко, Павлюк – Пилипів, Кулик, Сімка, Мансуров – Кіндратів.
Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Гроховецький (Київ)
Голи: Задорожний (33). Ільницький (38) – Мансуров (2), Кулик (31)
Попередження: Рогачов (22), Задорожний (25), Романов (31) – Цвєлих (20), Валенко (23), Павлюк (37).

Удари (в ствір): 22 (10) – 14 (8)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.