Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2465
3

Сегодня Украина сыграет против Франции

Сергей Кривцов, Кирилл Петров и Виталий Каверин не помогут своей команде

Сегодня Украина сыграет против Франции
У вівторок, 8 вересня, молодіжна збірна України проведе надзвичайно важливий матч кваліфікації Євро-2011 (U-21) проти французів. Гра, що розпочнеться о 21.45 за київським часом, пройде на арені «Жан Лявіль» у містечку Геньон. Команда Павла Яковенка прибула до Франції позавчора, і вже встигла провести там кілька тренувань.
 
Одинак Гармаш
 
Зауважимо, що не всі з викликаних напередодні гравців вирушили до Геньона. Вдома залишилися травмовані чемпіони Європи серед 19-річних − Сергій Кривцов, Кирило Петров та Віталій Каверін. Уже впродовж тренувального збору наставник «молодіжки» Павло Яковенко запросив ще одного тріумфатора донбаського єврофоруму − Дмитра Коркішка. Однак до остаточного складу делегації динамівський нападник не потрапив. Відтак, із «золотої» команди Юрія Калитвинцева на матч проти французів відправився лише Денис Гармаш.
 
Інформації − вдосталь
 
За словами представників тренерського штабу нашої збірної, у них є достатньо інформації про суперників. Детально проаналізовані записи семи поєдинків «триколірних». Ця команда − дуже технічна, швидка, атлетична та надзвичайно добре готова функціонально. П’ятого числа французи на виїзді досить легко обіграли опонентів зі Словенії (3:1). Цікаво, що цей матч мав відбутися за день до цього, проте був відкладений через сильну зливу.
 
Легка прогулянка в Словенії
 
Тож, на перший погляд, наша команда матиме невеличку перевагу, адже відпочинок французів скоротився на день. Та, як відзначають очевидці їхнього поєдинку проти словенців, підопічні Ерика Момберта не надто сильно викладалися. Вони й самі визнають, що намагалися економили основні сили для зустрічі з українцями. За словами наставника «триколірних», вони очікують дуже складної гри. «Українці − вельми технічна та непередбачувана команда. До того ж зараз український футбол на підйомі, про що свідчить і перемога їхньої збірної 19-річних на чемпіонаті Європи», − підкреслив він.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vivask
UEFA U-21 Championship 2011 Qualifiers - Group 8
Спутниковый канал Direct 8, канал открытый, не то что трк футбол!
amionma
ТК Футбол 21:40
Франция - Украина
Отборочный матч к ЧЕ-2011
Дмит ий Копий
Пока ничего не известно.