Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4434
3

Энергия - Шахтер - 0:1

Гол, ціною в три очки + ВИДЕО

Энергия - Шахтер - 0:1

Футзальний сезон в Україні стартував синхронно у Львові і Єнакієвому. Але безумовно матч у Львові був центральним у першому турі. Адже зустрічалися претенденти на золото: «Шахтар» із оновленою «Енергією». Цей поєдинок відбувався у спортзалі Львівського університету імені Івана Франка, трохи непристосованого до матчів такого рівня. На трибуні лише два ряди стільців. А людей на поєдинок прийшло понад 200, так що самі розумієте яблуку не було де впасти. Всі уболівальники прийшли подивитись, як ж виглядає оновлена «Енергія», чи здатна вона вже боротись із «Шахтарем».

Загалом у першому таймі «Шахтар» трохи більше володів м’ячем, але «Енергія» дуже гостро контратакувала. Перший удар по воротах завдав Тіаґу, але Кардаш був на місці. Згодом воротар «енергетиків» рятував команду неодноразово, не зміг він це зробити лише в одному епізоді, але про це пізніше. На момент Тіаґу львів’яни відповіли ударом Ільницького з лівого флангу, тепер вже Сагайдаченко врятував команду.

Контрвипади львів’ян ставали все гострішими і гострішими. На 13-й хвилині Задорожного вивели майже сам на сам, але він пробив в Сагайдаченка, який трохи вийшов з воріт. Загалом новачок «Шахтаря» Сагайдаченко відстояв просто блискуче, і якщо так буде продовжуватись і надалі, то Сухомлинов на довго сяде на банку. Ще хвилина і Ільницький просто зобов’язаний був забивати. Російський легіонер «Енергії» зіграв у стінку із партнером і залишився сам в п’яти метрах від воріт, але пробив повз. Ще дві хвилини і Іванов, намагаючись добити м’яч у ворота, з вбивчої позиції влучив у перекладину. Реалізуй хоч один момент, і це вже вагома заявка на перемогу, але…

На початку другого тайму Рогачов не реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером. У «Шахтаря» були удари Клаудіньо і Вассури, але або вище, або Кардаш. Спалахнули емоції на майданчику на 28-й хвилині. Гравці не поділили м’яч, що перерослу у таку собі невеличку сутичку. Арбітри із цим справились відразу. Головний арбітр матчу В’ячеслав Дараган відразу вилучив гравців у обох командах. У «Енергії» – Шевченка, а у «Шахтаря» – Юнакова.

Дві хвилини суперники грали 3 на 3, не часто побачиш таке дійство. Менше гравців – більше простору для маневрів і фінтів, але ніхто цим так і не скористався. Ближче до закінчення матчу донеччани все більше і більше почали володіти м’ячем і притискати «Енергію» до їхніх воріт. Але незважаючи на це Струк мав блискучий момент стати героєм. Він втік на побачення з голкіпером, але пробив дуже невдало. «Шахтарі» продовжували натиск на ворота Кардаша і на останніх хвилинах все-таки закрутили голову захисникам. Спочатку львів’янам пощастило, коли гості не реалізували вихід 3 в 1 і Вассура влучив штангу. Але менше, ніж через хвилину ніхто вже не міг врятувати «Енергію» від точного удару Вассури.

Ігор Москвичов (тренер «Шахтаря»):

- Я б хотів відмітити гру обох воротарі, які блискуче відіграли матч. Звичайно, результат міг би бути зовсім іншим, гіршим для нас, якби «Енергія» реалізувала численні моменти, які мала у першому таймі. Все ж таки склалось враження, що нам ці три очки були набагато важливішими, ніж супернику.

– Чому гравцям Вашої команди не дозволено говорити з журналістами?
– Таке рішення прийняло керівництво клубу. Через які причини, мені не відомо. Гравці мають не давати інтерв’ю, а виконувати установку тренера.

Володимир КРУПЧУК

«Енергія» – «Шахтар» – 0:1

«Енергія»: Кардаш – Романов, Д.Іванов, Ільницький, Петрушин – Струк, Рогачов, Шевченко, Задорожний.
«Шахтар»: Сагайдаченко – Клаудіньо, Карлос Альберто, Ромаріо, Тіаґо – Вассура, Камеко, Юнаков, Вершинін – Рось.
Арбітри: Дараган, Олійник (Київ)
Гол: Вассура (40)
Попередження: Романов (28) – Вассура (19), Камеко (28).
Вилучення: Шевченко (28) – Юнаков (28).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

Видеообзор, подготовленный сайтом www.shakhtar5x5.dn.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 16
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Реал без Лунина обыграл Реал Сосьедад. Сколько нужно очков для чемпионства?
Футбол | 27 апреля 2024, 00:01 5
Реал без Лунина обыграл Реал Сосьедад. Сколько нужно очков для чемпионства?

Игра завершилась со счетом 1:0, единственный мяч забил Арда Гюлер

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Syusik
класний був матч!
Дмит ий Копий
Жалко что никакого Видео нет!! Пора бы уже хоть какие то трансляции миньки проводить!!
------------------------------------------
Матч Локомотив-Тайм в субботу полностью транслировался в интернете. Здесь все зависит от клубов, а sport.ua только за, чтобы были трансляции всех матчей.
Dron.gin
Жалко что никакого Видео нет!! Пора бы уже хоть какие то трансляции миньки проводить!!