Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3769
13

Евро-2009, женщины: Украина - Дания в 17:30!

Главный тренер сборной Украины пророчит зрелище

Евро-2009, женщины: Украина - Дания в 17:30!

У вівторок, 25 серпня, національна жіноча збірна України випробувала газон 11-тисячного стадіону «Гельсінкі», де вже сьогодні вона проведе другий матч групового етапу Євро-2009 − проти датчанок. Початок гри − о 17.30 за київським часом. На офіційному сайті ФФУ відбуватиметься он-лайн трансляція поєдинку, який, окрім того, наживо покаже й Перший національний телеканал.

 
Новий газон на «Гельсінкі»
Цікаво, що коли українська делегація приїжджала до фінської столиці в листопаді 2008-го задля участі у жеребкуванні фінального турніру, на домашній арені клубу ХІК було вистелено штучний газон. Однак організатори пообіцяли: до початку континентального жіночого форуму тут буде зеленіти травичка. Так і сталося! За свідченням місцевих фахівців, нині поле «Гельсінкі» − чи не найякісніше у країні. Усі роботи з укладання нового покриття зайняли не більше двох тижнів.
 
Гарний настрій перед боєм
Залишилися задоволеними місцем майбутньої битви і наші футболістки, які протягом годинного заняття відпрацьовували удари по воротах, дальні та середні передачі, вдосконалювали техніку в «квадратах». У команді панує гарний настрій. Відчувається, що дівчата цілком відновились після болючої поразки у першому турі від Нідерландів з рахунком 0:2.
 
Данські секрети Полішинеля
На відміну від наставника збірної Данії Кеннета Хейнера-Меллера, який після поразки від Фінляндії (0:1) проводив тренування за зачиненими дверима, керманич «синьо-жовтих» Анатолій Куцев особливих секретів із підготовки не робить. «Ми зустрічалися с датчанками у кваліфікації і тоді обмінялися домашніми перемогами, − нагадує він. − Суперники знають нас, ми добре вивчили їх. Данія − по-справжньому класна команда, кожен гравець якої потребує пильного догляду».
 
Імпровізація та комбінації
Український наставник впевнений, що у середу глядачі стануть свідками видовищного поєдинку. «Обидві команди діють у схожому стилі, − зазначає Куцев. − На відміну від інших представників Скандинавії, котрі проповідують силовий, незручний для нас футбол, команда Данії, у складі якої вистачає технічних виконавиць, більше схильна до імпровізації та комбінаційної гри. На нас очікує дуже цікавий двобій, проте як він закінчиться − прогнозувати не візьмуся».
 
Поразка − вже історія
За словами 50-річного Куцева, його підопічні повністю сконцентровані на матчі другого туру. «Поразка на старті − вже історія. Головне, що Україна нарешті дебютувала на фінальному турнірі Євро, і левова частина хвилювань залишилася позаду. Сподіваюся, надалі дівчата діятимуть спокійніше і зможуть продемонструвати найкращі якості. Ми дуже серйозно готуємося до обох матчів, які залишилося провести в групі. Адже, скоріше за все, доля путівок до чвертьфіналу буде вирішуватися лише в останньому турі», − вважає фахівець.
 
Думка капітана українок

«Для нас найважливіше − одразу після свистка арбітра вловити ритм гри, − підкреслює капітан української команди, найдосвідченіший її гравець Олена Мазуренко. − До чого може привести бодай тимчасова розслабленість, втрата концентрації, − усім чудово відомо. Нині ми сповнені рішучості довести: те, що сталося минулої неділі у матчі з голландками, було нещасним випадком».

Sport.ua

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dashka2008
НапроПрочить == напророчить..
Опыт приобретаем,и то --харашо.Девушек под футбол нужно тоже спецом "выращивать"...Пусть будут все,как на подбор, и с ними дядька ..тренер.
Dashka2008
Напропрочить "зрелище",видать,гораздо проще,чем выиграть в нужный момент,ну или..хуч бы не проиграть...Теоретические шансы ещё есть,да и наши девчонки сыграли лучше,чем с голландками.Правильно сказал коммент на Евроспорте,что мы пока что дебютанты и ..будем ждать.Было бы прикольно..забрести на ЧЕ и вдруг его выиграть.
vadya-metal (Greece)
zakonomerno proigrali vobs4em, po delu
vadya-metal (Greece)
priem mya4a, igra v pas i osobenno oborona u nashih krasavits kriti4eski slabie...
dudya
за 3 минуты до конца очередной провал нашей обороны и 1:2(
dudya
На 63-й минуте наши сравняли - Апанасенко.
Сейчас остается 25 минут - 1:1. Наша оборона - проходной двор.
dudya
Первый тайм 0:0 закончили
Дедушка Vovan (Полтава)
Написано же русским по белому: Украина - Дания в 17:30.
Если бы это был счет, то написали бы без предлога "в". И потом - это же не гандбол, чтобы такой счет был...
А действительно, какой сейчас счет? А то у меня не показывает...
dudya
Ну вы и гоните))
Я сразу понял что к чему.
А скандинавок нужно обязательно побеждать, а то потом уже ловить будет нечего
Кот (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
makdeb
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
RaulMTC
Я думал это счет матча 17:30 )