Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 сентября 2024, 16:26
6377
38

Увольнения Реброва не будет. Шевченко оценил провал сборной Украины

В УАФ полностью доверяют Сергею Реброву

| Обновлено 11 сентября 2024, 16:26
6377
38
Увольнения Реброва не будет. Шевченко оценил провал сборной Украины
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергей Ребров

Президент УАФ Андрей Шевченко оценил выход молодежной сборной Украины в финальную часть Евро-2025, а также заявил, что тренер сборной Украины Сергей Ребров сохраняет полную поддержку после двух поражений в стартовых турах Лиги наций.

Наставник совмещает должность с постом вице-президента УАФ.

«Хочу поздравить молодежную сборную Украины (U-21) с выходом на чемпионат Европы. Команда Уная Мельгосы показывает очень хороший результат в группе, выиграв все матчи».

«Благодарю Сергея Реброва, под руководством которого мы видим прогресс в работе и результатах всей вертикали сборных».

«Впереди у нас, кроме молодежного Евро – чемпионат мира (U-20), куда пробилась команда Дмитрия Михайленко. Вместе с выходом на Евро взрослой сборной мы имеем комплексный успех в работе тренерской команды, которая сейчас работает с нашими сборными. Поэтому мы видим перспективы в выбранном векторе работы и полностью доверяем Сергею Реброву. У него есть полный карт-бланш для воплощения идей и экспериментов».

«Неудачные результаты на старте Лиги наций не изменят нашу стратегию. Задача УАФ – содействовать выполнению глобальной цели – выходу национальной сборной на чемпионат мира. Мы только на старте двухлетнего цикла и оцениваем работу сборных комплексно. Впереди у Сергея Реброва и его команды много работы, и мы продолжаем его поддерживать», – сказал Шевченко.

Сборная Украины в первом туре Лиги наций уступила Албании 1:2, а во втором проиграла Чехии 2:3. Следующий этап турнира пройдет в октябре, когда команда сыграет против Грузии и Чехии.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 38
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Remark
"Вдячний Сергію Реброву, під керівництвом якого ми бачимо прогрес у роботі".
Вони йоб нуті👌
SHN
Тьфу на вас,сказал Шева болельщикам
Андрій Лупак
Що для розумного провал, для Шевченка - прогрес.
Ihor58
"Вдячний Сергію Реброву, під керівництвом якого бачимо прогрес...". Мабуть, в даному випадку про Андрія Шевченка можна сказати те, що говорили про нього гострі на язик українці (цього в нас не віднімеш), коли він свого часу   приєднався до передвиборчого проєкту Н.Королевської "Вперед, Україно". А саме: "Відомий форвард погано зіграв головою". 
adidas777
«Вдячний Сергію Реброву, під керівництвом якого ми бачимо прогрес у роботі та результатах усієї вертикалі збірних». 
 Це просто п.здець!
Вони ще мають нахабство успіхи молодіжки Реброву приписувати!
Крім як черговий плювок нам усім в обличчя, я це назвати не можу!
Mamay
Відомий форвард погано зіграв головою!!!
Лига
Ну от этого дурика (как футболист был очень хороший и талантливый), другого не чего не ожидал, защитил кента закадычного своего, нужно ещё зермачку выступить на зелемарафоне поблагодарить и героя дать Серёже
KOT
ми справді в різних світах з цими "людьми" живемо, там де для нас фіаско для них крок вперед 
Nikos
Шевченко ще з часів "Королевської" не зрозумів що його імям просто користуються для власних інтересів темні "ГЕНЕРАЛИ" українського футболу, а щодо Реброва то він просто заблукав або переоцінив свої можливості, як на мене потрібна шокова терапія як у волейболі і все буде гаразд благо молоді вистачає.
Dikcher
Хто б сумнівався 
STAH
   Значну частину життя людина провела в Європі, а совковість  сидить колом. Яку таку роботу провів ребров? Програти двом слабким командам і щось там бекати у виправдання фізрука, це просто знущання над здоровим глуздом.
   Для того, аби кардинально поміняти структуру і якість гри, треба мати зовсім інше бачення сучасного футболу. У Реброва воно відсутнє від слова взагалі…
maks_krot
Нет у них не совести не чести!!!
COBA
А коли дійде. В дивізіоні С чи D?
suforza1921
Біба і Боба. Нічого, після провального відбору на ЧС (а з цим недотренером іншого результату не буде) обох випруть зі своїх посад. І на цьому буде крапка для Ш. як фукнкціонера, а для Р. як тренера. Бо ніхто з такими довбо... більше ніколи не захоче мати справу. Шкода тільки, що ми знову втратимо цілих три роки, золотий час, коли це покоління футболістів могло реально показати результат.
Boodya
Ну так, а як можна звільнити тренера збірної, який за сумісництвом віце-президент+ друг і в минулому напарник?
Saar
Там грузини не за горами....Цікаво, Ребров вже вивчив слова, які говоритиме після матчу!?
McLay
Тепер їх обох не відірвати від ''корита''! Еееееееее на .уй!
nick07
"е-е-е, ка-а-арочє, ми працюємо (бабло капає), що ви від нас хочете"?)))
При чому тут успіхи молодіжних команд до провалу Сергія Реброва? 
bars1965
Реброва та Шевченка у відставку!!!!!!!!!
Віталій Ткачук
Специфіка роботи тренера збірної і клубу дуже відрізняється. В клубі ти постійно на контакті з гравцями, в збірній за днів десять треба зліпити команду з різношерстної маси, довести своє бачення і т.д. В Реброва не виходить. Не кожен клубний тренер зможе тренувати збірну, і навпаки.