Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Италия
| Обновлено 19 августа 2024, 13:05
4410
5

«Ему надо забыть». В Италии вынесли вердикт Довбику после дебюта за Рому

Артем сыграл первый официальный матч за римский клуб

| Обновлено 19 августа 2024, 13:05
4410
5
«Ему надо забыть». В Италии вынесли вердикт Довбику после дебюта за Рому
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

18 августа прошел матч 1-го тура Серии А 2024/25 между командами Кальяри и Рома.

Все самые яркие моменты матча доступны в режиме LIVE в Telegram Sport.ua

Поединок состоялся на стадионе Униполь Домус в Кальяри. Игра завершилась со счетом 0:0.

Украинский форвард римлян Артем Довбик вышел на поле в стартовом составе и отыграл 90 минут. Для украинца это был дебютный официальный матч за волков.

Известное римское издание Roma Today оценило выступление украинского нападающего в этом матче.

«Дебют, который украинскому нападающему надо забыть. Его закрыли центральные защитники «Кальяри». Единственным его достижением в этом матче стал удар в перекладину с хорошей позиции», – говорится в издании.

Оцените материал
(21)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fly
Журналісти і вболівальники то зрозуміло, але думаю тренерский штаб, коли звали Артема то добре розуміли його сильні і слабі сторони. І що це не гравець про мільйон моментів. Так не забив в цій грі. але навіть в тому моменті який він не забив видно що Довбик чудово відчуває гру і команду (навіть незважаючи на те, що в команді зовсім недавно).
так що.. трошечки терпіння і думаю все буде. Кращий бомбардир Серії А і тут з першого сезону то думаю трошки з віддулу фантастики. Але свої голів 15 повинен відгрузити за сезон
TarasTaras94
Та нормальний матч, пару - трійку небезпечних моментів були. По такій грі, яка була вчора це не мало, шкода що лише гольовою дією не відзначився, але 3 найнебезпечніших моменти були за його участю
samird
Якщо півзахист Роми продовжить тако само обслуговувати Артема, як в матчі з Кальярі - і Ромі, і Довбику буде надважко щось продемонструвати в цьому сезоні. Тільки після виходу Діабали щось більш/менш почало виходити. Буде дууууже великою помилкою його продати.
Sp-0007043
Ну якщо Довбик забирає на себе аж 3х гравців то тренер Роми повинен це використовувати наприклад як хибну 9у що відводікає на себе оборону та хтось інший повинен вртватися та забивати зі скидань від Довбика але у Ромі щось забагато не працює в атаці і в завершенні. І це лише Кальярі а що буде проти лідерів серії А? Команда ніби атакувала проти Кальярі але їм завжди невистачало в атаці ще одного гравця. Поки що у Роми немає гри і тактики яка поацювала. Ця Рома нагадує Мадридський Атлетіко у найгірші часи.
myroslavmail
я думав то лише у нас журналісти експерти з полонини ... але - ні ...