Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 июля 2024, 18:43
93695
23

УЕФА оценил решение не назначать пенальти за игру рукой игрока Испании

Тейлор поступил правильно в эпизоде с Кукурельей

| Обновлено 06 июля 2024, 18:43
93695
23
УЕФА оценил решение не назначать пенальти за игру рукой игрока Испании
Getty Images/Global Images Ukraine

УЕФА поддержал решение арбитра Энтони Тейлора не назначать пенальти в матче четвертьфинала Евро-2024 Испания – Германия (2:1) за игру рукой испанского защитника Марка Кукурельи.

После удара Джамала Мусиалы мяч попал в руку, однако УЕФА считает, что рука находилась в естественном положении, а арбитр поступил правильно.

Сообщается, что перед Евро судьи получили новые рекомендации, в которых подчеркивалось, что не стоит назначать пенальти, если рука была в природном положении и находится близко к телу, а не была отставлена в сторону.

Несмотря на критику решения Тейлора, УЕФА не видит ошибки в действиях рефери.

Оцените материал
(136)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Что натворил голкипер? Чудный спасительный гол на 90+7 в Чемпионшипе
Футбол | 05 октября 2024, 02:25 1
ВИДЕО. Что натворил голкипер? Чудный спасительный гол на 90+7 в Чемпионшипе

Сандерленд вырвал ничью у Лидса в матче 9-го тура второго по силе дивизиона Англии

Ребров вызвал в сборную Украины двух игроков вместо Цыганкова и Миколенко
Футбол | 04 октября 2024, 18:30 42
Ребров вызвал в сборную Украины двух игроков вместо Цыганкова и Миколенко

Андрей Ярмоленко и Александр Сваток переведены из резервного списка в основной

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KIPR ALECS
Це що....так і з лінії ворот можна? . я так гадаю повертаются голи аля анрі ірландії. Не випадково чеферін прям напряму каже хто вігідніший якщо потрапить там кудись
Falko
Перед Євро судді отримали нові рекомендації, в яких наголошувалося на тому, що не варто призначати пенальті в ворота зб.Іспанії
fedd1979
Хай не звіздять. Такі пенальті даються у 99% випадків, але не іспанцям. Справедливі вони чи ні - інше діло. Але такі вже правила. Мені вони не подобаться, але ж чомусь дають. То чому тут має бути інакше? Бо іспанці? Чи даремно футболісти руки при ударах на них за спину закладують фактично на автоматі? Що значить "природнє"? Є поняття - прижата і така, що не збільшує обєм тіла. А тут мяч взагалі у ствір воріт ішов. Як датчанин черкнув рукою мяча, що навіть не змінив траєкторії - так пенальті...
Первый Среди Равных
Шо значить природнє/неприроднє становище і до чого тут це? 
Рука ЗБІЛЬШУВАЛА ПЛОЩУ (ГЕОМЕТРІЮ) ТІЛА, і крапка. Ось що головне. 
Якщо саме УЄФА так коментує цей епізод то вони створюють дуже хреновий прецедент. Тепер при будь-якій грі рукою можне бути купа трактувань і маніпуляцій, що це було природнє положення або "гравець намагався прибрати руку" і т.д., буде купа срачів і скандалів, матчів коли арбітри в такій ситуації пенальті то будуть давати, то не будуть. 
У 2024 році раптом увесь світ з подивом дізнається, що виявляється у футболі можна грати руками, і ми всі 100 років не знали правила.
Дарма ми щось там на Марадону казали. Він забив чистий гол, рука була в природньому положенні, адже під час стрибка у людини руки часто руки роблять рух вгору, так що все ок.
Sashko57
До чифирились. Футбол - гандбол, а какая разница. Все природно. Пока это Чифир будет у руля, все так и будет. 
Микола Захарченко
" Попахує " подвійними стандартами... Якби це був гравець припустимо збірної України , то пенальті був би стовідсотково 
GloryUkraine
У Кукурельі природне положення тіла і руки відносно до нього продемонстровані на фото вище.😂😂😂
Василий Гредюшкин
Якщо  хочуть  виправдати  -  знайдуть  як  .   Тут     два  "виправдання "  Перше  і офіційне  -  перед  цим  моментом  був  офсайд   .    І  друге    "рука  в  природьому "  положенні ..  А  те  що  відставленою  рукою  відбив  мяч  який  йшов  у ворота  - то   не  бачили  .  Суддя  виграв  в  Німеччини.
Richard Lewis
Наркомани на городі
Boodya
Ну ок, якщо вони такий пенальті дадуть хоч колись, клуб якому будуть його пробивати може спокійно йти оскаржувати результат? Попахує вигороджуванням лисого
Cruyff
На фото в патлатого прям "прижата" рука  
232121
УЄФА це кантора, яка збирає бабки, і для них футбол це бізнес.... Там сидять продажні, не компетентні у футболі, сидять люди, які знищують футбол⚽⚽⚽
Forcer Petya
🤦 клоуни 🤡 що вони верзуть? Яке природнє положення руки? Хоча б не ганьбились і не писали такі дурниці...зовсім людей вже за дурнів мають.. там 100 відсотковий пенальті. Рук не була прижатою до тіла, це взагалі був гандбол. УЄФА тільки ще більше такими поясненнями  підтвердили свою неадекватність і  корумпованість 
didora
Незрозуміло чому УЕФА дала рекомендації суддям перед турніром, а про це ніхто не знає. Що не можна було про це повідомити???  Більше того це придумали "на ходу" щоб відмазатися. Цирк на дроті тай годі. Звичайно якщо розглядати тільки цей епізод, то пеналь 100%. Рука була відставлена при ударі. Руки треба ховати за спину тоді претензій не буде. Об'єм чи площа тіла  були збільшені однозначно. Тепер по іспанцях. Їх тягнуть, щоб цікавий полуфінал чи фінал був. Це те саме як тягли Італію в групі з нами. Пеналь на Мудрику можна було давати, так виходила б з групи Україна. А так вийшла Італія. Але ні нас ні італьяшок вже там немає. А чого тут Тейлора (суддю) захищають? Щоб всю структуру УЕФА виправдати. Щоб не опозоритися на весь світ. Але час гри ще був. Можливо було б 2:2. Чого суддя злякався, чи не зміг швидко сообразити що призначати??? Все ж очевидно. Це аби чирк рукою, або задом до м'яча стояв то друге діло. А так одні запитання. А представники УЕФА молодці. Аби що ляпати.
30263
Буде смішно, якщо англійці опиняться в ситуації зб. Німеччини. Жодного пенальті для Англії!  ))
garik_trinity
Там взагалі підозра на офсайд була, треба почати з цього
Dmytro
Маячня! Я думав зараз пояснять як треба, а тепер ще більше сумнівів! Річ у тім, що спочатку я теж обурювався через непризначений пенальті. Але згодом роздивився весь епізод ретельніше. Так ось підчас прийому м'яча Фулькруг зіграв рукою: першим дотиком він прийняв м'яч на груди, а потім м'яч потрапив у ліву руку нижче плеча, ну а далі він віддав пас на Мусіалу. Тож по суті все правильно, але чому не було все показано детально і пояснено одразу  підчас матчу,  а по друге до чого ці геть недоречні пояснення уєфа?!
AndiM
Для курки це звичайно природне положення рук,він і бігає так . Та в членсі всі такі "особливі" можна навіть сказати "сонячні", регбіст не дасть збрехати.
Володимир
Всё  правильно .
zelc006
Британець теж не полюбляє фіолетове волосся! Наш чел!