Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 04 июля 2024, 20:42
10963
17

Обнародовано 3 варианта, как УПЛ заменит Днепр-1 в случае ликвидации клуба

Главная проблема – накладка с расписанием

| Обновлено 04 июля 2024, 20:42
10963
17
Обнародовано 3 варианта, как УПЛ заменит Днепр-1 в случае ликвидации клуба
СК Днепр-1

Как стало известно, если «Днепр-1» всё же снимется с участия в УПЛ, то будут рассматриваться 3 варианта замены днепровского клуба, сообщает ТаТоТаке.

В случае, если с «Днепра-1» не будет снят трансферный бан до 8 июля, то УПЛ соберет срочное онлайн-совещание клубов. В ходе встречи должны быть рассмотрены варианты замены днепровского клуба. Пункт 10.5. Регламента гласит о том, что в таком случае именно УПЛ должна предложить УАФ решение.

В случае, если «Днепр-1» всё же снимется с участия в УПЛ, будут предложены 3 варианта замены днепровского клуба:

  • возвращение в лигу закарпатского «Миная», который занял 15-е место в прошлом сезоне УПЛ;
  • стыковые матчи (один или два) между «Минаем» и харьковским «Металлистом 1925», который финишировал в прошлом сезоне на последнем, 16-м месте в УПЛ;
  • «финал четырех» с участием «Миная», «Металлиста 1925», «Левого берега» (третье место в прошлом сезоне Первой лиги) и «Эпицентра» (четвертое место в прошлом сезоне Первой лиги).

Главная проблема – накладка с расписанием, поскольку сезон в Первой лиге должен стартовать раньше, чем в УПЛ.

«Днепр-1» из-за финансовых проблем уже распродал большую часть основных игроков команды и находится на грани ликвидации.

Оцените материал
(45)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Alex Wolf
На мій погляд,самий справедливий і правильний 3-й варіант:міні-турнір(два півфінали і фінал),всі по одній грі на нейтральному полі.Для цього потрібно лише 2 ігрових дні(наприклад 10 і 14 липня).Це буде по спортивному.
Korkust
Внутрішній чемпіонат то ще пів біди, що ці рагулі думали коли почали розпродувати команду і нічого не вирішили з Єврокубками. Хтось за це повинен відповідати, генеральний, спортивний чи ще хтось, хто в них там залишився
Sergey Romanchik
Эта хуета обрезанная от крайней плоти Бени. под названием Дніпро -1 ,наделала гадости...И если, останется,то всё равно снимется в разгаре сезона...
ALKOSruLKA
що значить "у разі" ? за кілька тижнів до старту кавалок коломойшенського л.на не може визначитись? ...все, що треба знати про наш колгоспно-олігархічний футбол. Добре, що місце в єврокубках вс.али.
nick07
найсправедливіше це турнір 4, або принаймі Минай і ЛБ розіграють путівку.
цікаво до якої дати команди повинні подати документи в УПЛ? 
вже на носі відбір в єврокубках та старт чемпіонату, а ще невідомі всі учасники
fly
 буде мінай
OnlyKharkov
Ніяких варіантів і колхозів. Лише 1925 має залишитись замість фейка мінус один і крапка. 
0986244853
заборонити всім керівникам і власникам клубів дніпро дніпро 1пожиттево володіти чи керувати клубами,коломойському особо
gsa-1978
Є ще 4 варіант. Клуб першої ліги купує юр.особу ФК Дніпро-1, переводить туди своїх гравців і спокійно грає в прем'єр лізі. 
Alex Alex
вже були прцеденти і завжди 15 команда займала місце вибувшей. тому буде Минай
inflicted
Чому такі речі не передбачені регламентом?
Spaceman
Якась тупа статєйка.. А до чого тут трансферний бан? А якщо трансферний бан не знятий, то як вони гравців продають?
Buvellar
По перше,УАФ мала б поставити ультиматум так званому "дніпру-1" для отримання негайних офіційних,задекларованих гарантій (щоб підписанти зі сторони дніпра-1,в разі недотримання цих гарантій,понесли наприклад фінансові штрафи) що вони,якщо вирішують розпочати сезон в Премєр лізі,не знімуться до завершення чемпіонату.В такому разі УАФ зможе заздалегідь визначитись з варіантами входження інших команд в Премєр лігу.Доречі фінал чотирйох виглядає най справедливішим.Та новообрані люди в УАФ,бачу й надалі скоріш за все оберають шлях блазування та плазування.Це просто смішно.Якби у нас все вирішувалось чітко,як Німці наприклад це роблять,не було б жодних перенесень матчів,чи різного подібного лайна,яке нажаль продовжується.
Dfbj
Якщо Дніпро залишиться хто буде тоді грати, футболістів нема будуть програвати в кожному турі розгромно, кому таке потрібно
didora
Все передбачено(читайте вище). Тільки буде засідання щоб вирішити в.1, або в.2 або в.3 зопропонувати для УАФ. На мою думку, щоб швидше то вибрати в.1(Минай зайняв 15 місце). А то проблему зробили самі собі. Проблема що Дніпро-1 на очах розпадається!!! Такий клуб а олігархи срані не можуть втримати клуб (з великими традиціями). Мабуть грошей катма (наслідки війни) - немає де вкрасти!!!