Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
7964
48

ВАЦКО: «Самое сильное поколение в истории украинского футбола обо****сь»

Бывший комментатор раскритиковал игру подопечных Сергея Реброва в матче с Румынией

ВАЦКО: «Самое сильное поколение в истории украинского футбола обо****сь»
Instagram. Виктор Вацко

17 июня состоялся матч 1-го тура группы Е на Евро-2024 между сборными Румынии и Украины. Игра завершилась со счетом 3:0 в пользу румынского коллектива.

Все самые яркие моменты матча доступны в режиме Live в Telegram Sport.ua

После завершения встречи украинский журналист и бывший комментатор Виктор Вацко жестко раскритиковал сине-желтых:

«Это был позор! Понимаете, сейчас можно многое рассказывать: тактика, контроль мяча, перемещение, двоечки-троечки, еще какую-то модную научную х**ню современного футбола, но факт же в другом – самое сильное поколение в истории украинского футбола обо****сь. Давайте будем говорить прямо в своем первом матче на Евро-2024.

300 миллионов, 150 миллионов, 100 миллионов, 70 миллионов, 50 миллионов. Давайте президенты, менеджеры, агенты, давайте фантазируйте в оценке своих игроков, а их обыграли дед из чемпионата Саудовской Аравии, пацан из Серии Б и запасной аутсайдера Ла Лиги. Рассказывайте, сильнейшее поколение, лучшая сборная истории, игроки топ чемпионатов дойдут до полуфинала – вперед, давайте рассказывать», – заявил Вацко.

Видеообзор матча Румыния – Украина (3:0)

Оцените материал
(11)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 48
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhyr
Хто придумав цю х-ню? Якщо взяти гравців кінця 90-х, початку 200-х., хто тут краще? Довбик краще Шевченка? Тимчик, Конопля кращі Лужного, Матвієнко краще Головка? Судаков, Шапаренко, Мудрик, кращі Калитвинцева, Рикуна і т.д.? Шевченко, Шовковський були в списку претендентів на золотий м"яч, а зараз і близько ніхто не дотягує
MCD-MEL
Так такі як ти журналюги це і розганяють!!! Топовий сезон був у Луніна, котрий є співучасником двох ляпів. Довбик і Циганков топ, не спорю. Забарний і Миколенко стабільно, деякі ігри навіть дуже топ! Судаков ніби на рівні. Але це ж не кроти йому цінник кладуть а такі як ти, які видумуєте новини бо вас немає про що писати!!! Всаднік без голови, ніби щось пробує пробує і шансів йому в Челсі давали достатньо, але в збірній в нього крім голу який нас вивів на евро нічого немає!!!!!! Так може хтось інший винний, що всі ці гравці в одній команді такі бєздарі?????? Гравців я не виправдовую, але якого біса Судаков більше на лівому фланзі проводив часу ніж Мудрик? Як ми можемо щось створити якщо у нас Судаков і Шапаренко всю гру бігають біля крайніх хавів???? А Стьопа сам в центрі на роздачі. Не краще вже замість Стьопи одразу молодого Бражка або Малину, в якого завжди очі горять коли він на полі!!! Подивіться як грають грузини, албанці. Навіть у них коли атака то по 3-4 гравці вже у штраній. А у нас навіть при позиційній атаці, один чоловік у чужій штрафній. Потрібно змінювати менталітет і переходити грати у сучасний футбол. А з цими фізруками ми далеко не заїдемо!!! Реброва вважаю не поганим тренером. Але  клубний футбол відрізняється від збірної! 
AK.228
Красавчик👏👏
Русланчик Шевченко
Тому що вони *****************
BVE
Таке враження що уся оця пишуча і коментуюча братія не дружить з головою. Гравці винні? А де цей на кого два роки чекали? Бл повний нуль! Воно саме об.....ється ще до гри.
Пригадайте хоча б  одну гру, яка б принесла задоволення при цьому стратегові? Футбол з піджатим хвостом... Оце все, на що здатен фізрук. 
Stanislav Matusevych
І у цього винні лише гравці, жодного слова про тренерів. Ж - журналістика.
u6464u
В нашій ситуації вина за поразку повністю лежить на Реброві .
avk2307
І Ніколліні
avk2307
Дуже влучно.
Палкін і Срна повинні відповісти...
Чекаємо....
oleksan751
так, треба розбиратись чого зірки мільйонники обісрались... Щось явно не в порядку з настановами на гру, з настроєм команди. У них є якісь політрук, чи шаман, чи ще хтось? Хто їх так настропиляв, що вони боялись центральну лінію перейти? Фаворити, ага...
LexХХХ
Накипіло у Вацко
AndiM
Ти ж сам таку хню розповідав, як і клоуни з цього сайту які розказують про своїх "топчіків".
Harun Bakircioğlu
Без тренера с опытом топ-4 чемпионатов дальше ловить нечего. Каждый чемпионат одни и те же грабли. Недооценили, расслабились, расстроились, не настроились, не покакали.. Должна быть железная дисциплина и четкое понимание, куда ты едешь и зачем. Отечественный тренер судя по всему этого не может дать.
Alex T
На передок надо команду перед матчем свозить, а потом еще подумать возвращать ли, мажоры х-вы
avk2307
Ну якось цікаво .
Є комент Вацко про гравців 150 млн і вище ...
Реально комент адекватний.
Але вилазить купа агентських коментів , які ті 150 хочуть оправдати.
Та що не кажіть про Реброва , але ж  коли жоден з гравців жодної позитивної та реальної загострюючої дії не зробив, то що ми повинні повірити , що Ребров їм сказав не атакувати?
Legenda
Легендарное поколение...
OtsoCity
Маркевич мав рацію, що Ребров нічого не розуміє в футболі
Виктор Войцеховский
Ахаа. Самое талантливое поколение? Ну да. Талантливее Шевы. Да даже Лужного, который в 30+ отыграл 4 сезоне в основе сильнейшего Арсенала.
Нехай щастить
Цей напевно вже третій день в запої,тому про обіср@тись має фахові знання.Ніяк його не відпустить.
Legenda
300 миллионов Суркиса за Шапаренко-это уже легендарный кринж...