Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
82495
20

Анчелотти и Куртуа связались с Луниным после ошибки в матче с Румынией

Андрей вместе со сборной Украины неудачно стартовали на Евро-2024

Анчелотти и Куртуа связались с Луниным после ошибки в матче с Румынией
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Лунин

17 июня в немецком Мюнхене прошел матч 1-го тура Евро-2024 между сборными Румынии и Украины. Украинская команда потерпела разгромное поражение со счетом 0:3.

Украинский вратарь «Реала» Андрей Лунин провел этот матч в стартовом составе. В случае с первым голом ошибку допустил именно Андрей. Сначала защитник Николай Матвиенко не слишком удобно отдал пас киперу, а Лунин, выбивая мяч, сделал передачу сопернику. Это позволило вывести на дальний удар Станчу, который точно пробил под перекладину.

По информации Defensa Central, вратарь «Реала» Тибо Куртуа решил связаться с Луниным, подбодрил его и заверил, что такое может случиться с любым кипером. Карвахаль, Алаба и Анчелотти также отправили Лунину сообщение, чтобы добавить Андрею уверенности, учитывая, что это лишь первый матч на Евро.

Ранее Леоненко жестко раскритиковал Лунина после разгромного поражения от сборной Румынии.

Оцените материал
(316)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lulinnha
Сказали що як для запасного гравця ці помилки нормальні. 
felz
Уверенности вы уже добавили ему, выпустив Куртуа в финале ЛЧ)
Олег Пархоменко
Вот такой ворос: Все кто писали коментарии, Вы что ни разу в жизни не ошибались? Ну ответьте, так и вот спортсмен. да есть его вина. но и команда играла так же. где удары? Атаки? Что Вы на одного  Лунина напали? Парень отличный вратарь, и все будет хорошо, не надо так гадить!
Умник
Покажите смс)))).
nick07
в принципі 1-й гол то більше помилка Матвієнка. а не Луніна, а от 2-й то цілком його.
ну і пофіг що там сказали зірки Реалу, збрній України це не допоможе, як і настрою вболівальників
ALM
Папа Карло: "У Реал можеш не повертатися після такого. Шукай варіанти в Турції або Еміратах".
Play Games
Піар піар і ще раз піар😃😆🤣. То цілий рік читали про зінченка що кращий гравець світу лз. І його всі хочуть а він думає куди йти.  Він їм за це платив гроші чи що? Тепер нема дня щоб не було новин про луніна! Переходе не переходе. Треба йти.не треба. Номер один. Номер 2! Тепер пішов піар від луніна!? Тепер він платить гроші? Перестане платити - перестанете писати?
Роман Роизин
Аж смешно
KIEWADIM
Хто цю дикуху придумує?)) 
Сміх
Куртуа задзвонив підтримати, Анчелотті послав смс.
Зате рідні "вболівальники" не підведуть, вже другу добу в лайні мішають.
Гидко вас панове читати.
Saar
У Куртуа є своя збірна, яка виступає, хоч він в ній відсутній. Анчелотті вже давно, певне, в Італії до сім'ї поїхав у відпустку. Нахер їм той Лунін! Якщо з Анчелотті  у нього конфлікт, а для Куртуа- конкурент!
Saar
Постібаться? Мля, як заї..ав цей серіал! Спорт юей, та не відбілите ви вже Луніна. Це -не воротар!  :
Карабас Барабас
Не вішайте всіх собак на Луніна! Є причина і є наслідок. Причиною першого голу була боягузлива гра назад наших захисників. Або установка ТАК грати від головного тренера.Як на мене, кваліфіковані футболісти в нас Є. Кваліфікованого тренера - НЕМАЄ.
SemenChu
Ну перша помилка насправді не була от прямо стопроцентною. Це не Каріус, котрий тупо викинув м'яч в ноги супернику і той закотив в порожні ворота. Тут він хоч і фігово, та вибив. І був би на місці Станку хтозавгодно інший, навіть Тоні Крос чи Лука Модріч з шаленими ударами - не факт що вони б і наважились на удар з такої відстані, не кажучи вже про забили. Просто той румун реально майстерний вконавець дальніх ударів. Все склалося негативно для нас і удар вийшов на диво сильний та точний, щей крутився так що втікав від воротаря. Однак цей епізод Луніна (та й мабуть цілу збірну) сильно надламав. І вже другий гол - чиста помилка Луніна, бо там м'яч який летів довго і не так аж шалено сильно - просковзнув в нього під руками.
З мораллю кепсько в Луніна - це в першу чергу. Той же Нойєр привозив не раз, але потім не здувався а тягнув, а Лунін після кікса поплив.
Перець
Та всім вже давно пох на того Куртуа з Анчелотті 
AK.228
Сказали - привет, лузер