Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 08 мая 2024, 14:33
8512
94

В ВСУ ответили на пост ФК Хуст об исчезновении игрока с работниками ТЦК

Оперативное командование «Запад» отреагировало на информацию клуба Первой лиги

| Обновлено 08 мая 2024, 14:33
8512
94
В ВСУ ответили на пост ФК Хуст об исчезновении игрока с работниками ТЦК
facebook.com/operationalcommandwest

Оперативное объединение Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины в западной части Украины дало публичный комментарий на информацию от футбольного клуба «Хуст» о том, что работники ТЦК на вокзале задержали игрока команды Николая Сираша, после чего связь с ним пропала.

«Болеем за украинский футбол, но защиту Украины ставим на первое место.

Комментируя эмоциональное сообщение от футбольной команды «Хуст», отметим, что процесс бронирования и получения отсрочки от мобилизации строго регламентирован. Если у спортсмена нет законных оснований и должным образом оформленного бронирования, он может подлежать призыву по мобилизации.

В то время когда сотни выдающихся спортсменов в рядах Сил Обороны героически борются с агрессором, иногда ценой собственной жизни, мягко говоря, странным является попытка футбольного клуба сделать своих игроков привилегированными по сравнению с другими гражданами Украины и ставить интересы футбольного клуба над защитой страны.

Только вместе мы победим в этой войне!», – говорится в заявлении Оперативного командования «Запад».

Ранее сообщалось, что появились новые детали о Николае Сираше, которого забрали представители ТЦК.

Оцените материал
(11)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Джервонта Дэвис раскритиковал победу Усика над Фьюри
Бокс | 19 мая 2024, 14:06 11
Джервонта Дэвис раскритиковал победу Усика над Фьюри

Чемпион мира в легком весе уверен, что Тайсон выиграл бой

Легендарний Леннокс Льюис отреагировал на победу Усика в бою с Фьюри
Бокс | 19 мая 2024, 07:44 5
Легендарний Леннокс Льюис отреагировал на победу Усика в бою с Фьюри

Украинский боксер стал первым абсолютным чемпионом хевивейта со времен Льюиса

Комментарии 94
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Паваротті
Якщо у вас на першому місці війна то оголосіть її це по-перше, по-друге Шахтар Динамо Кривбас Оболонь яка причина бронювання футболістів... критично важливі а що це означає на простій мові вони оборонний завод снаряди виготовляють чи танки ппо. ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ ПАНОВЕ ПОДВІЙНІ
Владислав Антонов
Але ж по факту це викрадення людини, наче у якомусь Сомалі. Цивілізовано треба вирішувати такі питання, панове. Ізраїль - яскравий тому приклад.
Muskrat2
Якщо хоча б половина цих здорових левків не служать, то ні про яку справедливість в країні не може йти мова. Треба сильніше бити мішком по голові артистів і спортсменів, щоб більше ніколи паприколу не насували нам різних дилетантів.
_Per4ecter_
І з якого часу хапати першого ліпшого з вулиці стало в Україні нормою? Це хибний метод, після якого залишаються прогалини в обороні. Ви не в Середньовіччі живете, а в двадцять першому, трясця вашій матері, столітті. Якщо потрібен хтось на конкретну вакансію, зробіть оголошення. Боїтеся, що знатиме хтось, кому знати не потрібно? Ви не дивилися фільмів із шпигунськими оборутками? Ні, ну справді, ви ж не австралопітеки там якісь.
Паваротті
Шо там казав Зіна про призов... відправте по електронній почті йому в Англію 18 травня повістку 
icebeer
потому что не крот или мусор.
MrStepanovM .
В сухому залишку ТЦК відповів: викрадаємо бо треба боронити країну
Sunrise
В тексті йдеться про якись регламент і закон. Та яким регламентом чи законом передбачене зникнення зв`язку з людиною яку силоміць забирають люди у формі?
zhevasil
А почему он на связь не выходит? Он стал бесправным рабом без права пользования телефоном?
ALKOSruLKA
Всі такі правильні, цивілізовані... Хто з Вас самостійно ходив до ТЦК уточнити свої дані (хоча б до війни) ?  ...без повістки, а так - по закону (яких ніхто з Вас не читає) але дуже часто ними апелює. Окремо хотілось би звернутися до організма, який глаголить лаптеногими наративами про "необхідність оголошення війни"... Не заглиблюючись в нормативку (бо твій інтелект цього не осягне) поясню просто, що війну оголошує той, хто нападає. В України - оборонна військова доктрина і відповідна їй нормативно-правова база, тому "оголошення війни" - це спекуляція неотесаних те.епнів. Ба більше, навіть якби цю війну оголосили - ти все рівно "воюватимеш" на своєму дивані, вигадуючи чергові відмазки.
Паваротті
І да шо ми тут всі доказуємо один одному і так всі будемо воювати для нас земля 1 на 2 уже приготовлена, а багатії і надалі будуть футбол грати, та сміятися із нас....
ANTIMOSKAL79
тут в коментах важко вже відрізняти ботів кремлівських та бігунків-ухилянтів. Наративи однакові, один одного  підхватують. Нажаль, електорат наш дуже далекий від розуміння причин та наслідків своїх дій-за кого голосують, що дивляться , читають та говорять.У нашої нації, нажаль, немає вже часу дорослішати. Якщо обрали Президентом коміка, то це вже вирок своєрідний. Будемо , як після 1919 р. чекати ще 100 років на шанс збудувати нормальну країну, якщо не схаменеться керівництво держаи та народ.
Український Крим
Звичайно, на першому місці це кількість голів якомусь Епіцентру! Це підсилить обороноздатність країни перед ніхєра собі агресором А вже від тої кількості м'ячів і знущань Шахти над Чорноморцем перемога як ніколи буде наближатись
Паваротті
буде хохма коли 4 клуба залишаться бо в них є бронь, а остальних заберуть на війну.. і буде чемпіонат із укр класіко в 30 матчів і всі матчу будуть у Києві і охороняти іх буде поліція і ТЦК
serhiy
Ходять тут приблуди і мінусують ). ТЦК тут праве. А ухилянти ходять і ниють під кожним коментарем і мінуси ставлять . Та сидиш в підвалі то сиди-ні ще кожне гімно хоче про демократію згадати коли ховається від армії. І при кожній владі б так було бо оголошено військовий стан. Не плачте ,ухилянти. А як не хочете щоб вас зловили -то не лазьте де не треба. А сидіти і всіх посилати в армію тільки не я - всі так вміють.
Паваротті
короче залишилося відключити інтернет і ми КНДР в чистому її вигляді
serhiy
Кому належить ТЦК в Україні?Безпосереднє керівництво ТЦК і контроль за їх діяльністю здійснюють відповідні оперативні командування, а загальне — Командування Сухопутних військ Збройних сил України, яке узгоджує основні питання діяльності ТЦК з відповідними структурними підрозділами Генерального штабу Збройних Сил та Міноборони.
Выталкиватель парашутистов
Вже на другий рік війни я зрозумів, що через рік бажаючих захищати Україну майже не зостанеться, 100%... Коли наші хлопці тисячами гинуть на фронті, а в цей час за 200 км від передка, такі ж молоді хлопці бігають на свіжому повітрі по зеленому футбольному полі за таку зарплатню, яка і не снилась нашому головнокомандуючому, то у пересічного українця виникає законне питання - а чому так? Що заважає мобілізувати футболіста до лав ЗСУ? За пів року навчити його бути снайпером, артилерістом, водієм БМП або танка,привчити його до віськового порядку та донести до його мізків, що треба захищати Україну, а не бігати з м'ячиком по вихідним... Ще в 2023 році я оголосив в інтернеті що видам винагороду в 10000 доларів ПЕРШОМУ професійному футболісту, який піде воювати на передок. Прошло півтора року... За винагородою так ніхто і не звернувся... І коли я дивлюся, як наші футболісти виходять на поле, з прапорами України на плечах, .то розумію,що це не відображення прагнень їх душі, це понти для народу...  У мене багато знайомих футболісті, арбітрів та інших функціонерів зі всієї України. І багатьом я задаю питання - чому не на фронті?  Відповідь як правило одна - я став займатися футболом не для того, щоб загинути від ворожої кулі на передку. Мої знайомі в міністерстві молоді і спорту України розповіли мені, що Гутцайт бере дуже великі гроші з команд,за бронювання від мобілізації  гравців професійних команд. На цьому можна закінчувати.
serhiy
Та якого уя якомусь щось доказую -робіть так як Паваротті-перепливайте через Тису. Мені пох !!!
Xvalenok03
Санта-барбара