Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
| Обновлено 27 апреля 2024, 16:08
18388
17

Реал отказался выполнять важное пожелание Лунина. Андрей покинет клуб?

«Королевский клуб» не хочет платить украинцу желаемую зарплату

| Обновлено 27 апреля 2024, 16:08
18388
17
Реал отказался выполнять важное пожелание Лунина. Андрей покинет клуб?
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Лунин

Украинский вратарь «Реала» Андрей Лунин имеет действующий контракт со «сливочными» до 2025 года. Обе стороны ведут переговоры о продлении соглашения.

Ранее сообщалось, что украинский вратарь «Реала» попорсил у руководства клуба такую же зарплату, которую получает его одноклубник Тибо Куртуа. Однако по информации El Nacional, «Реал» отказался выполнять пожелание Лунина, ведь боссы «галактикос» считают, что для второго вратаря команды такая зарплата велика.

«Сливочные» готовы предложить Лунину более скромную зарплату, в то время как другие интересующиеся Луниным клубы готовы ему платить больше.

Лунин в этом сезоне провел за «Реал» 28 матчей, в которых пропустил 25 голов и 12 раз отыграл на ноль.

Оцените материал
(90)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fedd1979
Тчуамені - 10,7 млн,  Вальверде - 14,3 млн, Камавінга - 10,7 млн, Себальйос - 8,9 млн, Одріосола - 6,2 млн, Алаба - 19,3 млн, Діас - 6,2 млн, Мілітау - 12,5 млн, Васкес - 5 млн, Родріго - 10,7 млн, Вінісіус - 17,9 млн, Кепа - 7,7 млн, Куртуа - 12,9 млн... ЛУНІН - 2,4 млн. Дуже справедливо, так?
Dfs2262ar
Новий день, і нові новини про Луніна і реал)))))) То капець
serhiy
Я розумію що для Луніна Реал був мрією і він дочекався до того що трішки пограв першим номером ,але на мою думку добра дальше чекати немає потреби. Потрібно таки залишити Реал і "великого" Анчелотті. Бо то таки знущання а не гра.
І кожну гру думати кого поставить старий маразматік ,а для старого розмін воротарями став як хоббі. Просто знущання.
 Знайти клуб який і гроші пропонує більші і перше місце в старті гарантоване. А той Реал сраний треба покидати. Ніколи його не любив і все вболівав проти них до поки Лунін не зявився.
seregka1991
Куртуа скляний, тому реал дуже помиляється.
nick07
Лунін  навряд чи отримає таку з/п як Куртуа, але і навряд чи піде з РМ, все-таки грати в одному з ТОП-клубів Європи то там не лише фінансові, а ще й мрії дитинства впливають.
Vitason
Лунін дуже довго сидів і терпів ,чекаючи на свій шанс,на шостий рік перебування в клубі він нарешті його дочекався!! І доказав ,що його даремно не ставили ні в що,за п'ять років він зіграв мізерну кількість ігор і не з його вини,а з вини Анчелотті,який не сприймав Андрія всерйоз,даказом цього є те ,що Анчелотті привів Кепу в Мадрид,що говорить про те ,що Андрій не був навіть номером два в Реалі і якби Андрій своєю грою не доказав ,що він кращий за Кепу,як мінімум! І за Куртуа він принаймні не гірший! Куртуа в свій перший рік,теж достатньо помилявся,але його все одно ставили в ворота! Тому деякі помилок,які Андрій все ж робить, критичного нічого не має,тому що він більше виручає і це знає Анчелотті,якщо Андрій буде  і далі грати,він буде топ воротарем,але для цього потрібна віра тренера і постійна практика ,за 20 ігор ти не станеш топом! Але він змусив з собою рахуватись- це точно! Так ,що якщо розібратися,то зарплата Куртуа звичайно на сьогодні буде великою,але мілліонів 8 він заслужив, впевнений Реал не хоче йому платити і 8 мілліонів,тоді хай залишаються з Куртуа і будуть з Кепкою,який  ненадійний! А грати з тою лиш думкою,що це мрія теж не правильно,якщо він заслуговує на більше,чому одним як Кепка в Челсі платять нормальне бабло,а Лунін хай гуляє скільки йому дають  і буде з дитячою мрією! Хай йде там де його цінитимуть,а не там де будуть рахувати як запасний варіант!! Я повністю на стороні Луніна,пішли нафіг він стільки часу терпів ,щоб довести,що він дуже класний гравець,а Анчелотті ні в ,що його не ставив,тому зараз Лунін може диктувати умови ,як то кажуть зараз м'яч на його стороні і він нарешті дочекався,щоб з ним рахувались, повністю його підтримую!
Умник
Вы серьезно думаете что Жорже Мендеш это глотнет?
Kh75
після такого перфоманса, якщо залишиться - його в Реалі вже ніхто не поважатиме. вихід тільки один - на вихід. тим паче є куди
naverland
Куртуа на голову выше Лунина, Лунин практически в каждом матче привозит момент , не обязательно он заканчивается голом. 
Выталкиватель парашутистов
Жадность фраера (Лунина) погубит... У меня такое чувство, что он плохо закончит. Все футболисты, для  которых денежный вопрос был превыше всего, плачевно заканчивали карьеру, за редким исключением.... 
Saar
якщо чесно, то Лунін охренів! Йому мало грати, так ще й зарплатню таку ,як у Куртуа. Не доріс! І з такими апетитами - йому не карєра, а дорога в  Саудівську Аравію!