Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
45015
147

Карпаты – ФК Львов – 2:1

«Карпаты» отправляют земляков в первую лигу!

|
45015
147
Карпаты – ФК Львов – 2:1

Як і очікувалось, львівське дербі викликало підвищений ажіотаж на стадіоні «Україна», а перший небезпечний момент матчу виник після флангової атаки за участю Кополовця, удар якого прийшовся впритул зі стійкою. У свою чергу викликав пожвавлення на трибунах удар головою Панаса, який відгукнувся на передачу з лівого краю, але м’яч пролетів над поперечиною.

Згодом суперники обмінялися кутовими ударами, проте обидва воротарі впевнено діяли на виходах. Тож при першій нагоді атакуюча сторона намагалася застосовувати дальні удари. Зокрема небезпечно пробив з-за межі штрафного Борис Баранець, але по центру воріт, і Романенко без проблем заволодів м’ячем.

І все ж, активність «Карпат» завершилась взяття воріт ФК «Львів». Капітан команди Василь Кобін, скориставшись неузгодженими діями захисників, увійшов до штрафного і потужно пробив під поперечину – 1:0.

Згодом міг подвоїти рахунок Кожанов, але пробив здалеку впритул зі стійкою. Натомість городяни через декілька хвилин втратили реальну нагоду зрівняти рахунок. Ігор Ощипко на думку арбітра порушив правила проти Панаса і був призначений пенальті. До м’яча підійшов Григорій Баранець, проте його удар парирував Романенко, а захисники господарів вчасно підстрахували воротаря.

ФК «Львів» створив ще один гольовий момент біля воріт «Карпат». Федорчук на мить забарився з ударом з лінії воротарського майданчику і Ткачук у підкаті вибив м’яч на кутовий. А кінцівка тайму  запам'яталася двома небезпечними ударами у виконанні Кузнецова, але ударами Сергія в цих епізодах бракувало влучності.

Другий тайм активніше почали «Карпати» проте до небезпечних моментів справа не доходила. А ось контрвипад «Львова» завершився штрафним ударом у виконанні Григорія Баранця і захисник Романюк, підключившись до атаки, зумів випередити суперників і зрівняв рахунок – 1:1.

«Зелено-білі» відповіли масованою атакою, яка завершилась ударом Голодюка, але неточним. Натомість після штрафного удару Ощипко у кидку рятує ворота Марущак. Зрештою, і Романенко розгадав намір Федорчука, який пробивав здалеку у нижній кут воріт «Карпат».

Натомість підопічні Олега Кононова таки знову вийшли вперед. Після штрафного удару Кожанова захисники «Львова» забули за Кузнецова, який головою пробив у ближній верхній кут воріт – 2:1.
Після пропущеного другого голу в діях городян почала відчуватись нервозність і атаки ФК «Львів» часто зривались через неточні передачі партнерам.
 
Напруження львівського дербі давалось взнаки і після ігрових зіткнень на поле доводилося декілька разів вибігати медперсоналу «Карпат», надаючи, зокрема, допомогу Кополовцю, Кобіну . Тож арбітр компенсував чотири хвилини матчу. І за цей час «Карпати» могли провести ще один гол, коли Марущак невдало парирував штрафний удар, але Зеньов при добиванні у ворота не влучив.

Після гри емоції вболівальників обох команд, зрозуміло, були полярними. «Карпати»  та їх шанувальники  святкували довгоочікувану перемогу, а  гравці ФК «Львів», подякувавши своїм симпатикам за підтримку, мовчки повертались до роздягальні…

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – ФК «Львов» – 2:1

«Карпаты»: Романенко, Ощипко (Пшеничных, 71), Милошевич, Тубич, Ткачук, Кополовец (Зенев, 81), Кожанов, Кобин, Голодюк, Худобяк (Гурули, 30), Кузнецов.
ФК «Львов»: Марущак, Розгон, Илькив, Романюк, Жданов, Федорчук, Б.Баранец (Лищук, 69), Г.Баранец, Панас (Зозуля, 60), Лупашко (Худзик, 46), Мандзюк.
Арбитр: Сергей Задиран (Днепропетровск).
Гол: Кобин (27), Кузнецов (64) – Романюк (54).
Предупреждения: Ткачук (35), Гурули (82), Романенко (87) – Б.Баранец (38).
На 34-й минуте Г.Баранец не реализовал пенальти.

Удары (в створ): 11 (5) – 5 (3).
Угловые: 2 – 2.
Офсайды: 1 – 0.

Зрителей: 16.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 7,750.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 147
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
oleg
casual67
======================
от цікаво, а як ти думаєш, Карпати до останнього бились в станніх матчах цього чемпіонату (в принципі і попередніх також)? чи віддали всі сили, щоб обіграти Арсенал, Динамо (дуже до речі принциповий суперник)і т.д.?
casual67
Гость | 2009-05-29 16:21:29
casual67 | 2009-05-29 16:07:24
Зауваж ти традиціоналіст історично усталеної субкультури кидаєшся такими висловами як "бики"...
І саме основне - коли були хоч антинародні Карпати, тоді теж був Львів понад усе...
Образилися на биків, які витончені інтелектуали ))) Почитайте, якими словами тут ці інтелектуали називали тих, хто не згодився перебігати з ФККЛ до ФКЛ. Будьте готові, що навколофутбол позбавлений толерастії. За кожне слово прийдеться відповідати. Нагадили і втекли - не вийде. Перша ліга опустить на землю, якщо наважитеся не лише балакати і хамити в неті, а й виїзди пробивати.
casual67
Гость | 2009-05-29 16:15:16
Можу собі дозволити не називати Вас тим, чим Ви є - чмом. Гадити в неті - справа убогих. Так і запишемо - фека клуб убогих ))). Швидко ви бали набираєте )).
casual67
Львів понад усе - не перебільшуйте. Буде тепер вже ваш фека програвати - стане для вас Барселона понад усе, бо грає красіво ). Так, як раніше для вас були Карпати понад усе. Для таких як ви те, що понад усе, періодоично змінюється )). І ще - налзвичайно характерно, що карпатоненависники усі якісь невиховані, віртуально хамлять і бикують. Може, малокультурна масовка це і є соціальна база фека? От і є ідеологія дербі - бидло проти небидла ). Все по канонам (ФКДК-арсенал (праві проти антифа), Гамбург-санктпаулі (праві проти антифа), Вісла-краковія (праві проти жидів), Еспанйол-барса (націоналісти проти сепаратистиів)). А у Львові Карпати-фека (бики проти традиціоналістів).
casual67
Гость | 2009-05-29 15:48:07
to casual67
От і вся ваша недорога сутність ))). Будете ходити на "Україну", бо пожалієте на квиток до Добромиля.
Будете тримати той прапор, за який більше заплатять.
Прапор тобі в сраку,якщо ти не розумієш.До Добромиля поїдемо на власних авто без квитків,головне щоб була гра.І на Карпати піду за тієїж умови.Ось така сутність а не як у тебе(не ображайся).
--------------------------------------------------
Так і я про те ж ))). Буде гра в спартака - будете за спартак, буде гра в маккабі - будете за маккабі. Подивитесь кіно про хороше життя в Конго - станете неграми. Бо принципові )))
casual67
Гость | 2009-05-29 15:40:04
Які аргументи? Все очевидно - психологічна нестійкість породжує істерики. В добромиль ніхто з вас не поїде, бо це ж треба гроші платити )). Так і будете нити ))). А те, що за певну суму ви будете танцювати любий танок - також очевидно. Вчора за Карпати, сьогодні за фека, завтра за Енергетик Бурштин, післязавтра за МЮ. Ви не фанати - ви любителі, аматори (сємкі, дудки), і тому ваша точка зору нічого не вартує. Так, інтернет-балачки любителів Свєти лободи ))).
casual67
Гость | 2009-05-29 15:30:08 - Особисто я буду ходити,хто буде видовищніше грати
От і вся ваша недорога сутність ))). Будете ходити на "Україну", бо пожалієте на квиток до Добромиля.
Будете тримати той прапор, за який більше заплатять.
casual67
Отже підсумуємо: За фека - толерасти )))
casual67
Гость | 2009-05-29 14:53:42
Ржать - це все що лишається новоспеченим любителям фека. Розу Карпат спалено, назад дороги нема )
casual67
Отже підсумуємо:
За фека: толерантні нитики, які вірять в лохотрон євро-2012 і готові одягнути кольори будь-якого клубу, який "грає красивий футбол", симпатики шкіряного мяча, які ходять "на шахтар, на Динамо", що таке виїзд не здогадуються. Світоглядно - ліберали-євросоюзівці.
За Карпати: ті, хто вболівать за Карпати, а не "за красивий футбол", являють собою історично усталену субкультуру, здатні відстояти клубні кольори на трибунах і поза їх межами. Світоглядно - ультраправі.
Хотіли дербі - отримали. Звісно, якщо фека, як бізнес-проект, незабаром не припинить своє існування (Княжа, де ти?))).
I_LOVE_UKRAINE
Гость | 2009-05-28 23:29:14
да підтримую я по Євро, те що Львову залишили щанс, але тут нюанси, ось кажете не знали кому дадуть, так Харків взагалі практично шансів немав, а Львів був з самого початку основним Містом, а тепер згадаем, коли сказали, що буде чемп?...
Ну будем(сподіваюсь, що не тільки я на це маю надію), *Львів не підведе*!
Нарахунок виборів- згоден, "клоунада почнеться, але вестись на неї вже будуть інші клоуни".
нарахунок Карпат і деяких тут коментарів неадекватних!
"Хто платить за музику той її заказує"!
І я думаю, хто працював на роботі, міг би прнаймні спробувати зрозуміти фудболістів (це при умові якщо це дійсно правда), що вони фактично невинні!
а сказати *Ні, я не буду* і лишитись без зарплати і роботи??? А ще якщо годувати сімю...
ну-ну ребята, підете на Лорту, будете *панти кидати*, а ще зара при умові кризи, я не думаю, що всім таточки куплять прекрасне життя! Хоча... удачі!
I_LOVE_UKRAINE
дуже боляче дивитись було, як по суті Львів програє боротьбу за Євро через чиновників... надіюсь до 30 листопада, таки крім нових супермаркетів в місті буде і стадіон!
I_LOVE_UKRAINE
Гость | 2009-05-28 21:16:18
2I_LOVE_UKRAINE
Ну по перше, не тикайте, не знайомі ще!
По друге жив і був прописаний я у Львові 2002-2009 є у місті досить добре знаю!
По трете я є вболівальником Карпат, хоча і чесно симпатизував ФК Львову.
По четверте - ну ж не адекватно, так говорити, що "фаворитом львівських симпатій є саме друга команд",, за себе говорити можна, але не розказувати казки і фантомні історії!
на рахунок ЄВРО, от тут то ви не вгадали, якраз дуже добре оріентуюсь, і зі станом доріг, і готелів, і з стадіоном, і з аеропортом! крім готелів і то за рахунок Трускавця - три готеля, до який є тільки частина дороги Київ-ЧОП нормальної, але і та до 2012 не витримає, бо вже місцями бита, все остальне в жахливому стані, а те що поставили пару світлофорів, на Кульпарківській і на Тургенева, Антоновича, чи нарешті вже дореставровують памятник Бандері не показник, чи може ви забули як 800 метрів городоцкої бруківки робили 2 роки, чи може ви зараз на привокзальній можете нормально проїхати, так там від головного вокзалу як на родео, чи може центральна частина міста, Крім- УРАААААААА- таки площу ринок і частинку лшичаківської реставрували і біля оперного, але це мізер, бруківку потрібно усю міняти, чи може трамваї і тролейбуст згадати, чи...
Лан... не вам судити, кому можна висловлюватись а кому ні, і 4луби, якщо вже пішло на то, що вони не муніципальні, то і податки, яких ви ще не платите(?), не витрачаються на них, так, що ви до команд маете такеж відношення, як і я!
I_LOVE_UKRAINE
Хороша команда "Львів", але потрібно було грати і забезпечити собі самим перемогу, а те, що Карпати не здали гру, ІМХо - правильн7о і Ілічівець тут ні до чого,
а піну яку пускаєте, це по причині - Хотім два львовських клуба в вишке- ЗАСЛУЖАИТЬ БУДУТЬ!
радіти потрібно, що ЄВРО не забрали, був цього тижня у Львові і шо ЙУХ, що поки роблять- ну крім:
СуперГіперМаркет "Садовий",(мер Львова фамілія Садовий)
Я не підтримую Димінського, але якщо Карпати будуть, як Львів Муніципальною Командою- то з Західної України не буде взагалі команд в ПР з постійною пропискою!
Хоча.. кожному своє....
к rgudu
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
A28062
СУКИ КАРПАТИ!!!!!!!
tehnotrio
Да, никогда не думал, что земляки земляков топить будут... Не по-человечески как-то...
klavier_spieler
Справді, шкода ФК Львів(((
Київ
Baltacha
Вот так остался Ковалец у разбитого корыта!!!
Вообще наф. нужны такие команды как фк львов харьков и прочие... Это как заноза на руке премьер-лиги... Как раз в первой им и место...
AlexKrRoog
Это позорная страница в истории львовского футбола! Недавно была похожая ситуация между Кривбассом и Днепром, когда нам нужно было очко, но Днепр нам его не дал. Тогда Волынь тоже проиграла и вылетела,но с тех пор я болею ВСЕГДА против днепра.
А здесь вообще...Потопили, как котят в унитазе...СВОИХ !!! Не понимаю!