Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
6109
0

Свято фрі-файту у Дніпропетровську

Чемпіонат України серед дорослих та юніорів став справжнім видовищем +ФОТО

Свято фрі-файту у Дніпропетровську

Чемпіонат став справжнім видовищем. 7 фінальних боїв змогли вмістити в себе все, що тільки можуть запропонувати єдиноборства найвибагливішому глядачу. Окрім кидків, тактичної боротьби, тренерських настанов, больових та задушливих прийомів, нокаутів та нокдаунів, спортсмени продемонстрували надзвичайну духовитість.



Чемпіонат проводила Всеукраїнська Федерація фрі-файту та контактних єдиноборств разом із Міністерством сім’ї, молоді та спорту. Участь цього офіційного державного закладу дає право всім переможцям і срібним призерам отримати звання «Майстер спорту України».

На Чемпіонаті зібралися команди з 16-ти областей України. Приїхало близько 150-ти кращих з кращих – усі учасники є переможцями відбіркових чемпіонатів, які проводились протягом року.



Якщо порахувати кількість особистих перемог, то рейтинг областей-призерів буде виглядати так: першою стала Дніпропетровська область, другою – Київська, третьою – Тернопільська.

Багато учасників, відправляючись у Дніпропетровськ, вже мали чемпіонське звання.
Але бажання підтвердити свій титул – це не єдина мотивація, яка стимулювала спортсменів. Вже відомі декілька гарантованих учасників Чемпіонату Світу з фрі-файту, який пройде у Португалії 22-24 серпня. Це «Юніори» – Тарас Піхуник (Тернопільська обл.), Діллер Артур (Запоріжжя) та Букін Нікіта (Суми).



Незмінними чемпіонами України у вікової групі «Дорослі» залишаються Лєжнєв Андрій та Никифорець Георгій (Тернопіль). Відмінну підготовку трьома чистими перемогами продемонстрував Чабаненко Євген (Дніпропетровськ). Підтвердивши своє реноме, ці спортсмени вже потрапили до Збірної, яка представить Україну на Чемпіонаті Європи з фрі-файту, який вже в шосте пройде у Києві у грудні.

Народившись в Україні, фрі-файт з кожним роком зацікавлює все більшу глядацьку аудиторію, залучаючи на міжнародні турніри з фрі-файту все більше країн учасників.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Сердечко для Украины. Как Билодид выиграла чемпионат Европы по дзюдо
Другие виды | 26 апреля 2024, 03:15 0
ФОТО. Сердечко для Украины. Как Билодид выиграла чемпионат Европы по дзюдо

Украинка в Загребе завоевала золотую медаль в весовой категории 57 кг

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.