Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
50320
62

Карпаты - Динамо - 1:4

Супердебют Гильерме! +ВИДЕО

Карпаты - Динамо - 1:4

В стартовому складі чемпіона країни «Динамо» вперше з’явився бразилець Гільєрме, який і став героєм матчу проти «Карпат», зробивши хет-трик і результативну передачу Бангурі.
А перший небезпечний момент матчу виник після дальнього удару низом Алієва, але м’яч прошмигнув впритул зі стійкою. Згодом міг відзначитись і Нінкович, який під гострим кутом пробивав в рамку воріт: Романенко парирував удар - м’яч потрапив до Алієва, але Олександру знову забракло влучності.

Динамівці продовжували володіти територіальною перевагою і часто застосовували дальні удари. Так Несмачний перевірив пильність Романенка, але Всеволод знову вибрав правильну позицію. Кияни виконали і декілька кутових у виконанні Корреа і після подачі бразильця в створ воріт пробивав Зозуля і знову в руки воротареві.

«Карпати» відповіли небезпечним прострілом Кожанова і Шовковський вчасно зіграв на випередження проти Кузнєцова. Зірвав оплески і  дальній удар Худоб’яка, проте досвідчений Шовковський зіграв надійно. Чергова атака чемпіона могла завершитись влучним ударом Гільєрме, який в штрафному обіграв Петрівського, але Тарасенко  у підкаті вчасно блокував удар бразильця.
А після кутового удару Алієва вже Єременко наніс небезпечного удару і Романенка вчасно перевів м’яч на кутовий.

«Карпати» провели швидку контратаку лівим флангом, яка завершувалась ударом Кожанова, проте м’яч пролетів поруч з дальньою штангою. А ось атака лівим флангом гостей виявилась результативною. Зозуля після пасу Каддурі прострілив у воротарський майданчик на Гільєрме, який випередивши Петрівського та Романенка проштовхнув м’яч у ворота, провівши свій перший гол у Прем’єр-лізі (2-а гра), і як потім виявилось не останній у цьому матчі. Львів’яни кинулись відігруватись і заробили кутовий. Кожанов виконав стандарт і Кузнецову захисники завадили головою влучно пробити - Шовковський у падінні накрив м’яч.

На початку другого тайму виділимо рейд лівим краєм Зозулі, проте Тубіч вчасно вибив м’яч на кутовий. А після дальнього удару Корреа  м’яч від ноги Худоб’яка трохи змінив траєкторію польоту, але Романенко у кидку ліквідував небезпеку. Карпатівці часто робили навісні передач із розрахунку на гру головою свого кращого бомбардира Кузнецова, але Сергія часто випереджали захисники киян.
Потім Єременко, перериваючи атаку «Карпат», грубо збив Голодюка. А через хвилину «Динамо» провело другий гол і знову зусиллями Гільєрме, який після пасу Алієва пробив повз Романенка.

Чергові атаки  «зелено-білих» завершились двома штрафними ударами. Спочатку Кобін пробив потужно, але вище воріт, а другий вистріл Голодюка прийшовся в рамку воріт і Шовковський у кидку відбиває м’яч.

Тренери обох клубів провели ряд замін, але продовжував відзначатись наразі Гільєрме. Бразилець на лівому фланзі холоднокровно обіграв Романенка, який чомусь залишив свої ворота, і пробив під гострим кутом  у порожні ворота, де захисники господарів так і не зуміли завадити цьому ударові.
Гільєрме міг через декілька хвилин зробити і покер, але після передачі з правого краю Нінковича, влучив у ноги Романенка.

«Карпати» не знітилися з таким розвитком подій і продовжували атакувати. Після удару Голодюка Шовковський знову не зумів приборкати м’яча, але і Кузнецов не встиг на добивання. А ось Бангура на лінії воротарського майданчику встиг підставити ногу після прострілу Гільєрме, провівши четвертий гол у ворота «Карпат».

І все ж таки, господарі провели гол престижу.  Якщо  після удару  Ткачука Шовковський зумів у кидку перевести м’яч на кутовий,  то після удару головою Євгена Тарасенка, який відгукнувся на кутовий удар Кобіна – був безсилим. Для Тарасенка-старшого (молодший брат Олег напередодні відзначився голом за молодіжний склад) це був перший гол у чемпіонатах (4-а гра). А «Карпати» в підсумку вперше в українських чемпіонатах зазнали домашньої поразки з великим рахунком.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Динамо К» - 1:4
Евгений Тарасенко, 92 - Гильерме, 38, 59, 71, Исмаэль Бангура, 83.

«Карпаты»: Всеволод Романенко, Игорь Худобяк (Александр Гурули, 62), Михаил Кополовец (Андрей Ткачук, 80), Василий Кобин, Евгений Тарасенко, Неманья Тубич, Олег Голодюк, Денис Кожанов (Сергей Зенев, 70), Сергей Кузнецов, Сергей Пшеничных, Тарас Петривский

«Динамо К»: Александр Шовковский, Андрей Несмачный, Александр Алиев (Андрей Ярмоленко, 76), Виталий Мандзюк, Гильерме, Роман Зозуля (Исмаэль Бангура, 71), Карлос Корреа, Малхаз Асатиани, Милош Нинкович, Роман Еременко, Бадр Эль Каддури (Сергей Кравченко, 67)

- Роман Еременко, 59.

Зрителей: 16.200
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,500 - 8,000.

Протокольные данные сверены с официальными.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Видеообзор матча

События матча

45’ +47
ГОЛ !
Гол из 36-го сектора забил Евгений Тарасенко(Карпаты).
Кобин подал с углового, и Тарасенко, слегка реабилитировался за свою ошибку несколько минут назад, отправляет мяч в ворота Шовковского
45’ +41
ГОЛ !
Гильерме жжот! Бразилец обокрал Тарасенко в 66-м секторе, выходил один на ворота, решил прострелить на Исмаэля Бангуру, и гвинеец забивает еще один мяч киевлян в ворота Карпат!
45’ +29
ГОЛ !
Гол из 55-го сектора забил Гильерме(Динамо К).
Хет-трик от бразильского кудесника мяча! Форвард вышел один на один с Романенко, попытался обыграть кипера, сперва не вышло и мяч откатился к угловому флажку. Романенко ринулся за мячем, но не успел бразилец все-таки обыграл вратаря и красивым крученным ударом отправил мяч в дальний угол!
45’ +15
ГОЛ !
Гол из 30-го сектора забил Гильерме(Динамо К). Не спеша Гильерме перекинул голкипера и мяч аккуратно залетел в сетку ворот!
38’
ГОЛ !
Гол из 36-го сектора забил Гильерме(Динамо К).
А вот и дебют Гильерме! Нинкович отличным пасом разрезал защиту львовян, Зозуля вышел один на один с Романенко катнул мяч поперек штрафной, где Гильерме в борьбе с защитников переправил мяч в пустые ворота!
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей
Футбол | 18 апреля 2024, 17:31 154
Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей

Команда Пушича умудрилась пропустить при преимуществе по количеству игроков, но вовремя спохватилась

Аталанта – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги Европы
Футбол | 18 апреля 2024, 21:07 4
Аталанта – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч 1/4 финала Лиги Европы

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии 62
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
кіrgudu
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
saschulja
А Гільєрме рулить. Із сякими темпами буде прогрес
sasha.kakhovka
Metaly malo Koel'o?
chester
Если и дальше так будет играть, будет очень круто.
В Металл бы такого нападающего
un4g1v3n
Гость | 2009-05-18 11:49:57
еврейским клубом? :D
sasha.kakhovka
100% eto kogda mya4 v setke vorot ))
my3ukaht
а ви бачили який він 100% момент запоров(мова про Гильєрме)
tetiy
не согласен, что он вместо Милевского будет хорошо смотреться, вот в паре с ним, это может быть очень даже интересно, на порядок лучше играет чем Бангура это однозначно
yaroslove79
его надо было выпускать на уефа!
hryun_morjov
Чем мой ответ на "Гость | 2009-05-16 22:01:05
Карпати - гавно!!!" не угодил модераторам?? Очевидно, правдой... Интересно, что этот коммент они соблаговолили оставить.
Хрюн Моржов
Имелось ввиду более половины клубов, разумеется.
xaoc333
Дааа 2 и 3 гол отличная техника, рановато его многие списали.
Kivals_grozny
Алиев не азер, он нохча (чечен, вроде)
kraft20_08
Карпаты это не показатель вот в матче хотя бы с Шахтой,то можно сделать выводы
ParaVena
Зачйот!!!
sportfan
Сейчас появится видеообзор матча в самом конце новости.
sportfan
Сейчас будет видео, подождите пару минут.
victorio2008
Гилерме походу сдружился с Бангурой. Это видно и по матчу и по тренировкам динамовцев плюс в интервью хвалил мастерство Исмы как форварда...Короче у Али начнется непростая жизнь)))
Азер не выдержит того что он будет на вторых ролях...и его разъест от зависти...
antihrist
да тоже хочется посмотреть видео , или кинте ссылку
где его можно посмотреть.
А по матчу как говорится без шансов.
Возможно у Динамо появился свой Алешандро Пато
paravena
вИДЕО В СТУДИЮ!