Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
| Обновлено 26 марта 2024, 09:38
5433
8

Одноклубнику Лунина грозит дисквалификацию за действия вне поля

Проблемы могут быть у Винисиуса Жуниора

| Обновлено 26 марта 2024, 09:38
5433
8
Одноклубнику Лунина грозит дисквалификацию за действия вне поля
Getty Images/Global Images Ukraine. Винисиус Жуниор

Вингер мадридского «Реала» Винисиус Жуниор может быть дисквалифицирован от четырех матчей за критику действий арбитра матча 27-го тура Ла Лиги с «Валенсией» (2:2).

Сообщается, что бразилец будет наказан, если в Королевскую испанскую футбольную федерацию поступит жалоба на его комментарии после игры. Далее будет дана экспертная оценка и на основании этого будет оглашен срок дисквалификации Винисиуса Жуниора.

Если экспертиза подтвердит вину бразильца, то ему будет грозить дисквалификации как минимум на четыре матча (максимум – 12), а также штраф в размере от 601 до 3005 евро

Оцените материал
(25)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Роман ГРИГОРЧУК: «Приложим все усилия, чтобы заработать очки с Шахтером»
Футбол | 28 апреля 2024, 03:00 1
Роман ГРИГОРЧУК: «Приложим все усилия, чтобы заработать очки с Шахтером»

Главный тренер «Черноморца» подытожил игру с «Минаем»

Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций
Футбол | 27 апреля 2024, 10:28 26
Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций

Год назад команда рвалась в ЛЧ, а сейчас может и вовсе остаться без континентальных турниров

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Суддя повівся дуже не професійно, що не кажіть. Свистіти треба було або раніше, коли м'яч втратила Валенсія, або дати дограти момент Реалу, а він просто відвернувся і свиснув під час динамічної атаки Реалу.  
serhiy
Я тільки заголовок прочитав і одразу на думку прийшов вічно обіджений когутик ! 
umnuy2
судья этот петух-он пеналь не дал на Мудрике с Италией
vbrjkf
І що він такого сказав? Він же не звинувачував суддю.
Lulinnha
Цього провокатора давно потрібно забанити до 5- ти матчів. Постійні провокації... 
Выталкиватель парашутистов
Скоро буде вже 150 років, як в Англії затвердили Правила гри в футбол. І у всьому світі по ним грали. Але десь років 20 назад, функціонери ФІФА винайшли дуже цікаву річ - рекомендації арбітрам до Правил гри. І це нововведеня дало змогу арбітам трактувати  один і той-же момент на полі як їм заманеться.. І арбітр буде завжди правий.  Ми багато разів бачили, як Коліна коментував дії укаїнських арбітрів в однакових ситуація по різному.  Так трапилось і в цьому матчі. В рекомендаціях до Правил гри в футбол, арбітру рекомендують дати час на продоження атаки, навіть коли час на гру уже закінчився. По ведикому рахунку - ЦЕ НОНСЕНС. Якща час гри закінчився, суддя повинен закінчити гру, а не давати змогу гравцям ще грати 1 або дві хвилини і чекати чим закінчитья ігровий момент, який може розтягутися на декілька хвилин! Так як ФІФА являється мафіозною структурую, то вона запровадили  такі рекомендації,щоб дати змогу арітру  відмазатися від усіх спірних питань, якщо він буде приймати сумнівне рішення.  Так що арбітр матчу все зробив правильно - компенсував час який було необхідно додати до основного часу і закінчив його згідно показу годиника. Він в той час, коли гравець Реалу бив по воротах, дивився на годиник і давав свисток. Це вже не його проблема, що м'яч залетів у ворота після закінчення гри.... А те,що гравці Реалу , і наш Лунін в тому числі, повели себе в цій ситуації не по-спортвному, то це не є проблемою арбітра, для цього і існують жовті та червоні картки. А футболіст, який отримам заслужено червону картку мабуть забув, що він в Європі, а не на просторах Африки...