Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
| Обновлено 27 февраля 2024, 13:31
61582
21

ФОТО. Лунин попросил у легенды Реала футболку, но получил отказ

Футболка Серхио Рамоса досталась другому игроку «галактикос»

| Обновлено 27 февраля 2024, 13:31
61582
21
ФОТО. Лунин попросил у легенды Реала футболку, но получил отказ
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Лунин

25 февраля состоялся матч 26-го тура Ла Лиги между командами «Реал» Мадрид и «Севилья». Игра завершилась со счетом 1:0 в пользу королевского клуба.

Украинский голкипер «сливочных» Андрей Лунин вышел в стартовом составе и сохранил ворота сухими.

После матча Лунин поговорил с легендой «Реала» Серхио Рамосом, который сейчас защищает цвета «Севильи» и попросил обменяться футболками.

Испанский защитник отказал Андрею и другим игрокам «галактикос», поскольку с самого начала хотел обменяться футболками с Лукой Модричем.

ФОТО. Лунин попросил у легенды Реала футболку, но получил отказ

Оцените материал
(106)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
didin87
Футболка Лунина с его автографом висит на входе в Академию Днепра. как и футболки других футболистов, учившихся в Академии. Детям и занятно, и интерсно, и полезно. Работайте, и вас ждет свой Реал!
anacreon
Останнім часом стало менше обмінів футболок, бо клуби заставляють футболістів самих платити за них. Раніше ледь вся команда мінялася в любому матчі ЛЧ. І напевно, аби не витрачатися кожен раз на нову футболку - клуб сказав гравцям, що самі тоді хай оплачують.
Яремчук ще голи був у Генті, то в інтерв'ю нашим це сказав. Що у них, якщо ти віддаєш свою футболку після матчу, то купляєш за 80 євро собі сам нову. Думаю, що так у всіх клубах. Тому стали менше мінятися. Бо грошики люблять і тратити по 100 євро кожен тиждень - жаба давить. Хіба що мільйонери.
Leon LeGa
А если подумать в позитиве - продать футболку на аукционе и деньги передать ВСУ?
didora
Рамос ще сам такий збирає футболки відомих футболістів. Цікаво Рамос грав в одній команді з Модричем. Тоді не міг обиінятися? Чи він думає, що футболка Севільї ціниться дужче ніж футболка Реала.
anacreon
Так, з футболками зірок важко. Бо як правило футболіст вже може домовитися з кимось про обмін. І не може тобі віддати. То якби і просити не зручно. Бо потім може бути облом. З іншої сторони - а може і не домовився і дасть. І напевно багато футболістів часто не знають. А Рамос така легенда, що там напевно кожний гравець Реалу, який з ним грав - хоче по приколу його футболку з нової команди. Тому не дивно, що Модріч попросив.
Мені ще здається, що футболісти інколи можуть і в коридорі помінятися,  якщо на полі не вийшло.
А з воротарськими футболками взагалі важко, бо вони, напевно потрібні лише іншим молодим воротарям. Їх і продавати важко. Бо хто хоче ходити в зеленій футболці, коли клубні кольори білі. І ми бачимо, що футболки воротарів взагалі рідко в коллекції колишніх футболістів. Хіба що мега-розкручені типу Кана. Бартеза, Шмейхеля.
І взагалі часто міняються футболками гравці, які грали одне проти одного персонально на фланзі чи в захисті.
З Луніним наприклад радісно би помінявся  голкіпер якогось клубу, що не хватає зірок. Типу Гранади, Кадіса. Бо це футболка воротаря Реала.
anacreon
Дуже давно цікаво, що роблять з футболками зірки, коли їх просять мінятися не зірки, а прості футболісти. От міняється з Модричем якийсь гравець фінського клубу в ЛЧ. Чи гравець Альмерії. Ніхто і звати їх ніяк. І от що зірці робити з цими футболками, які їм нафік не потрібні. Але для пристойності треба взяти. Хоча вони б спокійно просто так віддали. Але буде негарно виглядати, тому беруть.
Вони їх потім викидають? Чи десь на складі лежать?
Nick.Grabowski
Навіщо йому та футболка? В чому її цінність? 
Рамос - це фактично незнайома людина для Луніна. Так само як і Лунін для нього. 
В чому прикол? Який функціонал практичний в цих футболках? 
Хіба що комусь на подарунок - для якоїсь дитячої футбольної академії чи ДЮСШ.
Можливо, подарувати якійсь ДЮСШ власну футболку або футболку Рамоса - це круто та мотивуюче. Юні футболісти будуть мати якийсь стимул та інтерес до футболу.
А вдома в себе тримати 20-30 футболок чужих та незнайомих людей - це, імхо, дивно.