Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 06 февраля 2024, 01:10
5135
65

Легенда Ливерпуля: «У Мудрика нет футбольного интеллекта»

Стив Никол раскритиковал украинского вингера «Челси»

| Обновлено 06 февраля 2024, 01:10
5135
65
Легенда Ливерпуля: «У Мудрика нет футбольного интеллекта»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михаил Мудрик

Легендарный экс-игрок «Ливерпуля» Стив Никол резко раскритиковал украинского вингера «Челси» Михаила Мудрика после вчерашнего поражения «Синих» 2:4 от «Вулверхэмптона»:

«Некоторые футболисты «Челси» не обладают высоким футбольным интеллектом. Например, Михаил Мудрик. В открытой игре с большим количеством пространства с той скоростью, которая у него есть, он, вероятно, будет выглядеть хорошо.

Но каков его потенциал с точки зрения футбольного интеллекта? Он у него вообще есть? Мне кажется, что нет.

И вообще. Кто-то может мне объяснить, в чем ещё хорош Мудрик, кроме того, что он олимпийский спринтер?».

Олег Дидух Источник: ESPN
Оцените материал
(17)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 65
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
didora
Можливо автор статті правий! Треба розрізняти ігри з якоюсь там Македонією і іграми в АПЛ. Це різні речі. У АПЛ у кожному матчі  ти повинен бути в тонусі всі 90 хв.(а може і більше) і не просто бігати де попало і як попало. А грати з партнерами (тобто бути з ними на ти). А той сраний Срна розкрутив Мишка, бабла рубонули і в кущі. А тепер хочуть так само із Судаковим. А тепер хера, так не вийде. Чи вони шукають Буратіна ще десь у Європі. Або Матвієнка хочуть втюхать за бабло. Тепер рєбята ви їх задарма оддасте. Бо на......ть уже не вийде. За Міху гроші взяли!!! Все,  ваша пісенька "спєта".
Mamay
Вийшов на 20 хв і я рахую не погано зіграв, а тільки про нього мова, а решта гравців взагалі деревяна, команди як такої нема, ні захисту ні півзахисту напад взагалі мовчу, тренер мертвий якісь постійні ротації не поймеш хто в основі.
Saar
Тільки бігає і м'яч постійно губе. Мудрик- лейбл сьогоднішнього Челсі.
vitaha33
Я про це давно писав - він не вміє обирати правильне рішення. Для УПЛ будь-яке рішення правильне з нашим темпом гри. А там треба розум на швидкості, от думка і не встигає за ногами
PUMA
Ну что очередной понос от тупого Димкиiq11. То, можливо, вони й не грають зовсім? Так, на лавці штанці протирають. Тому про них нічого і не пишуть.
Если что это оно говорит про(Мыколенка и Забарного)
umnuy2
не его клуб.В десне он тоже ничего не показывал а в Шахтёре зажигал в ЛЧ....от тренера много зависит.Скорее всего в Арсе он бы смотрелся получше.Челси слаб сейчас.
ALM
Саме точне визначення гри Мудрика в Челсі. 
Тут деякі кажуть: йому паси не дають, чи не так дають. Гравці суперника не розступаються, щоб звільнити місце для розбігу.
Але згадаємо приклад: той же колишній шахтарівець Вілліан майже самотужки тягнув Челсі за вуха після чемпіонського сезону, коли інші гравці розслабили булки і відверто відпочивали на полі. Він брав сам мяч і створював моменти.
Мудрик на таке у Челсі поки що майже не здатен. Тому оренда - найкращий варіант.
Александр
Нормальный человек хоть подумал бы почему я играю год в бестолковый футбол и попытался бы чтото поменять в своей игре .только не бестолковый мудрик 
PUMA
iq11,а почему ты свои высеры удалил?
PUMA
Если честно то люди устали читать новости про этот мыльный пузырь на сайте.Пора его лопнуть и забыть 
Александр Ад
Мішко не піддавайся на провокації.А відповідь дай під час матчів за збірну,і заткни ім всім пельку!
Dmytro11q
Асисти за молодіжку у 1/8 фіналу ЧЄ проти збірної Франції та у матчі національної збірної із збірною Македонії говорять зовсім протилежне.