Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
11256
25

ФК Львов - Кривбасс - 1:0

Якщо Панас забиває, то ФК «Львів» - перемагає + ВИДЕО

ФК Львов - Кривбасс - 1:0

Після гри у мальовничому Добромилі Старосамбірського району Львівської області ФК «Львів» перестав залишатися єдиним клубом Прем’єр-ліги, який жодного разу не перемагав у весняній частині чемпіонату. Та про все за порядком.

Щодо кадрових втрат, то Сергій Ковалець не міг розраховувати на дискваліфікованого Бориса Баранця, який в минулому турі побачив перед собою четверту у сезоні жовту картку. А ось з «обойми» Олега Тарана випало одразу два ключових гравця – Олег Шелаєв та Руслан Костишин, у яких також був перебір жовтих карток.
 
Вже у дебюті гри господарі поля могли відкрити рахунок, але удар Мандзюка, який вийшов на побачення з албанським воротарем «Кривбасу» Хіді, прийшовся у ближню штангу. Гості відповіли не менш небезпечною контратакою, яку намагався завершити Мотуз, але удар криворіжця прийшовся мимо рамки воріт.
 
Господарі продовжували більше атакувати, але реальних загроз біля воріт гостей не було. В середині тайму виділимо удар сходу захисника Ільківа, який після передачі Жданова пробивав в рамку воріт, але Хіді розгадав намір Ігоря. Криворіжці при першій же нагоді проводили швидкі контратаки, одна з яких завершилась штрафним ударом Бюлюкбаші, але м’яч пролетів в руки Марущаку.
 
А в кінці тайму обидва клуби обмінялись небезпечними ударами після стандартів, але Григорій Баранець пробив вище воріт, а удар Мотуза прийшовся вище воріт.
 
Під час перерив Олег Таран «дав добро» на дебют в українському чемпіонаті Юрію Буличеву, а під кінець гри і Андрію Богомазову. А перший небезпечний момент другого тайму створив «Кривбас», коли Бюлюкбаші з лівого флангу атаки пробивав у ближню «дев’ятку», але воротар ловить м’яч. Міг відзначитись і Лещук, який ледь вийшов на заміну, і його удар вчасно заблокував захисник після флангової передачі Ільківа.
 
ФК «Львів» і надалі продовжував володіти ініціативою, швидко долаючи середину поля. Запам’ятався удар над поперечиною Ільківа, а після чергового навісу Ігоря вдало зіграв на виході Хіді.
 
В кінці матчу активізувався і Панас. Якщо перший удар Вадима прийшовся мимо рамки воріт, то після кутового удару з лівого флангу атаки у виконанні Григорія Баранця, неприкритий Панас головою холоднокровно пробив у ближню «дев’ятку» - 1:0. Таким чином перервалася суха серія ФК «Львів», яка розпочалася ще 21 березня в «домашньому» Луцьку і тривала 376 (!) хвилин. Принагідно пригадалося, що для Панаса це був другий гол у цьому чемпіонаті, а раніше Вадим забивав у Львові - у ворота «Шахтаря» ще 20 липня минулого року, коли ФК «Львів» в підсумку і переміг. Так сталося і цього разу.
 
Хоча до фінального свистка арбітра Покидька збільшити перевагу міг і Лещук, який ледь вийшов на заміну, але захисники «Кривбасу» блокували удар новобранця городян. Тож ФК «Львів» здобув лише четверту у Прем’єр-лізі перемогу, додавши напругу в стані аутсайдерів чемпіонату, які ведуть відчайдушну боротьбу за виживання серед еліти.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

ФК «Львов» – «Кривбасс» – 1:0

ФК «Львов»: Марущак, Жданов, Г.Баранец, Романюк, Илькив, Розгон, Лупашко, Панас, Федорчук, Мандзюк (Зозуля, 92), Худзик (Лищук, 61).
«Кривбасс»: Хиди, Карпенко, Ковальчук (Богомазов, 84), Грановский, Максимов, Андриенко, Мотуз, Булку, Бюлюкбаши, Грицай, Булычев (Шагойко, 46, Мелащенко, 80).
Арбитр: Игорь Покидько (Полтава).
Гол: Панас (77).
Предупреждения: Илькив (87) – Мотуз (56), Ковальчук (61), Бюлюкбаши (68).

Удары (в створ): 7 (4) – 3 (2).
Угловые: 7 – 0.
Офсайды: 0 - 0.

Зрителей: 2.300.
Оценка поля: 3.
Честная игра: 8,250 - 7,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

1:0.Гол Вадима Панаса

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
gorik88
Билеты на футбол Динамо-Шахтёр..Тел 80971503330
nemos_z_Frankivska
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
кіrgudu
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
irask
бэндэры пидары!кривбасс чемпион
AlexKrRoog
Мужики-давайте прикинем трезво.
-В стадион Добромиля вложены офигенные дньги.То есть ДЕНЬГИ у ФК Львов есть.И вылетать они не собираются.
-Кривбассу уже ничего не нужно ( и эта игра стала показательной)- понятно, что сдали.
-фк Львов "порвет" еще пару-тройку команд в ближайшее время
- Начнутся "чудеса" оживления с Илличевцем и ФК Харьков

- Кривбасс- я на вас в этом сезоне больше не хожу. Пошли вы на....
M-r. Chonkin
ФК Львов очень симпатичная и боевитая командочка. Годика через 2-3 может стать крепким середняком, нет легионеров, все свои и это плюс. Желаю ей успехов.
Пусть вылетает Ильич, команде с таким названием место в первенстве области.
Стадион - а почему нет, для разнообразия очень даже неплохо.
ARISTOK
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
boris1976
смотрел игру..... ТАК НЕЛЬЗЯ ИГРАТЬ В высшей-премьер-супер-пупер лиге Украины! даешь в премьер-лиге 10 команд и не больше! стыдно же! причем стыдно за команды, стыдно за стадион. команды не готовы играть на скорости, культура паса - отсутствует, отбор мяча как во дворе: не по мячу, так по ноге, видение игроков своего клуба на поле - отсутсвует намертво, тактики ноль, замена игроков не приводит ни к чему, врач!!! выходил на поле минуты две после того, как ему судья вызвал на поле и т.д. и т.п. РЕСПЕКТ болельщикам! Болельщики, хоть их было и мало - молодцы! Приятно было смотреть.
Лучше сделайте "26" лиг нижнего дивизиона - каждой области по лиге, но не собирайте весь мусор в премьер-лиге!!! нас же могут смотреть не только в Украине. ахренеть блин.
myroslavmail
Знаєте, особисто мене уже нервує це фраза - "здала гру". Ну навіть якщо здали то що? Хто в тому винен? А той хто здав!!! Так що не варто принижувати команду суперницю. Та і ще, як би там не було, НІХТО ДОКАЗІВ ЗЗДАЧІ ГРИ НЕ МАЄ!!! Тоді нахєра надриватись і п*здіти? ВСІ ЗДАЮТЬ!!! І багаті і бідні!!! Згадайте Італію, Португалію, та і Англія не свята - ЦЕ ГАРАНТІЯ. Просто здають вони КРАСИВО - в цьому вся різниця!!! Давайте краще ділитись враженнями від побаченого! А я побачив тільки одне - ГОЛ ШИКАРНИЙ, такий не береться. Гри я не бачив...
bezzzv
Львов и Харьков, вот реальные претенденты на вылет, несмотря на сегодняшний результат... Ильичи вперед! Бойко спасай свой клуб!
bezzzv
Мариуполь вперед! Только Вы способны сделать все, чтобы эти две поганенькие команды навсегда покинули элит клуб ПЛ. Жаль что Кривбасс не потопил сегодня команду Ковальця...
kylt_lichnosti
Та ладно - договорняк. С Динамо просто выложились на 100%, а игрочилы в Кривбасе возрасные - не востановились просто, да и поле тяжелое...
Винни
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aper_cot
Да какую звездочку? Люди со звездочкой выходят и пытаются что-то доказать на поле! Здесь же не было желания ни играть, ни доказывать!!! Обидно, но как я заметил выше - это будет продолжаться до тех пор пока у нас будет Днепр-2, а не наш родной Кривбасс!!!
Alex0874
Да просто Кривбас после игры с Динамо поймал звездочку и поплатился.
LyubkoLviv
aper_cot | 2009-04-24 21:10:32
Гри Кривбаса справді не знаю, бо постійно в матчі Карпати-Кривбас криворіжці були в якомусь іншому вимірі. Всі матчі у Львові зливають?
aper_cot
Мы уже не вылетим, так что можно на клубе президенту-суке заработать денег!!! А вот вам очки нужны! Вот и результат!
aper_cot
За Карпаты я ничего не говорил!!! Там по игре все было! Там хоть пытались! А здесь с метра они пас не могли дать, а в аут били, да и не бегали вовсе!!! Если ты не знаешь игры Кривбасса то сиди и молчи! Я свою родную команду знаю! И заявляю с полной увереностью, что эту игру слили!!!
LyubkoLviv
aper_cot | 2009-04-24 21:00:48
По твоїй логіці кожну програну гру можна списати на договірняк. Ще скажи, що Кривбас найкращий клуб в світі і програє тільки договорняки )))) У Львові Карпатам також зливали 3:0? )))) Тоді також Кривбаса на полі не було.
StreZZ
ФК Львів так тримати!!!!!!!!!