Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
| Обновлено 28 января 2024, 19:03
20392
11

Довбик и Цыганков получили оценки от WhoScored за матч с Сельтой

Оба украинца играли с первых минут

| Обновлено 28 января 2024, 19:03
20392
11
Довбик и Цыганков получили оценки от WhoScored за матч с Сельтой
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Состоялся матч 22-го тура чемпионата Испании, в котором «Жирона» переиграла «Сельту» (1:0).

Украинский нападающий Артем Довбик вышел на поле с первых минут и отыграл полный матч. Авторитетный портал WhoScored поставил ему оценку 6.92.

Еще один украинский легионер Виктор Цыганков также вышел в старте и был заменен на 83-й минуте. Его оценка чуть ниже – 6.53.

Лучшим в матче стал вратарь каталонцев Пауло Гассанига (8.16). Лучшим в составе «Сельты» признан правый защитник Унаи Нуньес (7.36).

Отметим, что «Жирона» вышла в лидеры турнирной таблицы Ла Лиги.

Оцените материал
(35)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Pixelman
Наші дійсно слабенько... як в принципі і вся команда.  Сподіваємося, що це так вплинули кубкові матчі і вже на наступний матч  з Сосьєдадом всі будуть в максимальних кондиціях.
Трішки не згоден по Савіо, бокоплриив майже всі моменти, а оцінка висока.
introvert
Оцінки хтось ставив від ліхтаря. Так, у Циганкова матч не склався, але Довбик мав моменти, виборював м`ячі в верхових єдиноборствах, скидав їх партнерам - у відповідь же за весь матч не отримав жодної нормальної передачі на хід. Тобто гра півзахисту в атаці була абсолютно провальною, але цей півзахист отримав значно вищі оцінки, ніж Артем. Всі окрім Віктора.
Компетентність у оцінщиків зашкалює.
antt
Все таки циганков цього сезону не так яскраво виступає, а довбик відзначається якимись залпами. Зробив хетрик недавно, а перед тим колись дубль і вже є третина його бомбардирського доробку в 14 мячів. А потім 2-3 гри може ніяк не відзначитись, або й місяць. Але є інші що забивають - Савіо, Стуані, Португез, і не тільки. От тому і сподіватись у збірній за цією схемою не завжли варто. Відзначитись раз на 3-4 матчі, це наприклад для матчів плейоф на дві гри максимум не дуже.
Евгений Кожушко
Мені сподобалось як наприкінці маичу птеродактелі перед камерою почали літати🤣
Я Я
Наші найгірші в матчі. Гордімся!
Про що варто сказати, то це про жахливу трансляцію. Вона ще більше зіпсувала враження від і без того сірого матчу. Камера розміщена чорт зна де на верхотурі стадіону, я навіть на екрані 32" не міг до путя розгледіти, що відбувається на полі, особливо на дальньому фланзі. Це перше. Друге - якому ідіоту спало на думку встановити камеру проти сонця? Її ж засліплює і видно стає ще гірше. По-третє, ці довбані чайки, які регулярно налітали цілими хмарами. Як мухи на гімно. Закривали собою і без того паскудний огляд поля. І режисер ще... усугубляв. В Ла лізі використовують графіку, коли основну картинку зменшують і зсувають в бік, додаючи іншу з якимись небезпечними моментами. Але ж це можна робити в паузі! А то картинка гри кудись з'їхала, ставши ще більш мілкою, футболісти як воші копошаться десь вдалині, а тут ще сонце, а ще чайки... Просто жах! На такому стадіо ігри мають бути лише ввечері зі штучним освітленням, коли чайки сплять ☝️
vazazh
Як грають, так і оцініють. А грають, як "совки", а не профі. І це буде до тієї пори, поки не зрозуміють, що гроші, як луніну, задорма, не плоатитимуть. Чухайте ж.. хлопці!
Лига конференций без динамо
Витька цыган думал станет лучший ,а он стал худшим в Жироне как и вчера и Миколенко в Эвертоне усманова