Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3343
7

Карпаты - Заря - 1:1

«Зоря» виборола у Львові перше очко

Карпаты - Заря - 1:1

Після феєричної результативної гри у стартових матчах весняної частини «Карпати» у другій поспіль домашній грі не можуть здобути перемогу.

Як і належить господарям, «Карпати» з перших хвилин заволоділи ініціативою і в дебюті матчу після розіграшу кутового у виконанні Кожанова небезпечно пробивав головою Мілошевіч. Наступна небезпечна атака «зелено-білих» завершилась штрафним в сторону «Зорі» і після удару Кобіна м’яч прошмигнув впритул  з хрестовиною воріт.

Гості, залишивши попереду одного Джихані, основні сили зосередили на оборонних діях. Проти кращого бомбардира «Карпат» Кузнєцова персонально діяли по черзі то Омоко, то екс-гравець тернопільської «Ниви» Дурай, який свого часу був на перегляді в «Карпатах». Проте нігерійцю не завжди вдавалося випереджати Сергія, який після пасу Кожанова пробив головою впритул з дальньою стійкою.

Не забували підопічні Олега Кононова і про дальні удари, один з яких у виконанні Мілошевіча прийшовся поруч зі штангою воріт Комарицького. Також після пасу Кузнєцова  небезпечно пробив здалеку Зеньов, і знову мимо цілі. А після кутового удару Кожанова вже Кузнєцову дали пробити головою і м’яч пролетів над поперечиною.

І як це часто буває у футболі, контратака «Зорі» завершилась голом. Кращий бомбардир луганчан Джихані з лівого флангу атаки після пасу Каменюки зумів пробити низом повз Романенка впритул з дальньою стійкою.

Атаки ж господарів часто зривались через неточні передачі партнерам, зокрема Кобіна та Худоб’яка. В кінці тайму запам’ятався і удар з меж штрафного одного з найактивніших у складі «Зорі» капітана луганчан Каменюки, який пробив над поперечиною воріт «Карпат». Також надто неточно наносив удар головою і Кузнєцов після  передачі Ощипка.

І другий тайм поєдинку сусідів по турнірній таблиці пройшов за тим же сценарієм. «Карпати» більше атакували, але на завершальній стадії помилки при передачах, обробці м’яча зводили зусилля всієї команди нанівець. А черговий рейд Кузнєцова завершився новим кутовим  біля воріт «Зорі».
Команда Анатолія Волобуєва при першій нагоді проводила швидкі контрвипади, один з яких завершувався підступним ударом Шевчука, але Романенка розгадав намір півзахисника.

Кононов, намагаючись змінити хід поєдинку, робить подвійну заміну. Петрівський почав діяти в обороні, а Кобін змістився в центральну частину поля.

В середині тайму після кутового удару Ощипка арбітр матчу Лисенчук зафіксував порушення правил з боку Цимакурідзе, який зіграв рукою у своєму штрафному, і Ощипко чітко реалізував пенальті. Волобуєв через хвилину вирішив замінити грузинського крайнього захисника на Антонова.

«Карпати» за підтримки вболівальників намагалися вирвати перемогу. Двічі небезпечно виконував штрафні Ощипко і після одного з них Дурай рятує ворота, вибиваючи м’яч з порожніх воріт після удару Мілошевіча. Міг відзначитись і Гурулі, який у цій грі заробив чимало штрафних для «Карпат», але після удару Олександра м’яч пролетів поруч з штангою. А після діагональної передачі Кобіна Фурта не зумів дотягнутися до м’яча.

Це була вже сьома у чемпіонатах виїзна гра «Зорі» у Львові і вперше луганчани зуміли відібрати у «Карпат» очки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Заря» - 1:1

«Карпаты»: Романенко - Милошевич, Ткачук (Тарасенко, 75), Тубич, Кобин, Ощипко, Гурули, Кузнецов, Худобяк, Кожанов (Петривский, 60), Зенев (Фурта, 60)
«Заря»:  Комарицкий, Омоко, Дурай, Болохан, Каменюка, Курилов, Жуниор, Райчевич, Шевчук, Джихани (Бага, 69), Цимакуридзе (Антонов, 67) 
Голы: Ощипко (65, с пенальти) - Джихани (34) 
Предупреждение: Дурай (32).

Удары (в створ): 14 (3) - 8 (4)
Угловые: 9 - 2
Оффсайды: 0 - 4.

Зрителей: 5.800
Оценка поля: 3
Честная игра: 8,250 - 8,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
armanych
Заря играла как минимум не хуже, и абсолютно левый пенальти, который нарисовал Цима, все испортил. Зачем было выставлять руку выше головы?
MaxS
Необъективный обзор. Смотрел матч по Мегаспорту. Был удивлен, что Заря на первых минутах сразу пошла в атаку и завладела инициативой. Что подтверждает запись в онлайн трансляции данного сайта (4 минута).
В обзоре читаю: "«Карпати» з перших хвилин заволоділи ініціативою".
Не так давно Заря побеждала во Львове в первой лиге. Этот результат во взаимоотношениях команд не учитывается?
feremax
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
Ну і взагалі то я вітаю вболівальників Зорі! Рахунок на мою субєктивну думку по грі! ...нажаль
myroslavmail
Зі стадіону...
Ну шо можу сказати... Навіть з ФК Харків було більше шансів перемогти ніж у нас сьогодні зіграти в нчию. Склалось таке враження, що нчого не потрібно саме Карпатам, а не Зорі в якої економічні проблеми! Єдине що тішило у матчі це те що Карпати пресингували весь матч. АЛЕ ТОЛКУ З ТОГО!!!? (а оце не тішило) Перший тайм взагалі ніякий у гру Карпат... притворялися щол грають у футбол але не вдало. Ні швидкостей, ні хороших завершальних атак, ні пасу нормально віддати не можуть. Хоча в цьому є і заслуга Зорі. А Зорі було якось легче... на них нічого не давить, і огризались вони декілька раз і небезпечно... так і відчувалось - "НЕ МОЖНА РОЗСЛАБЛЯТИСЬ!!!" Але сталось як гадалось. Провал.. контратака Зорі і Джихані забиває гол. І що саме цікав У ДАЛЬНІЙ ВІД ВОРОТАРЯ КУТ. НІ, ну чесно!!! РОМАНЕНКО КОЛИСЬ ВІДІБЄ УДАР З В ДАЛЬНІЙ КУТ! Гол за голом Всеволод пропускає САМЕ УДАРОМ В ДАЛЬНІЙ КУТ! По крайній мірі це я про ті голи де саме вина воротаря! НЕ можна було давати Джихані пробити захисникам... але все ж і там Романенко не спас А далі другий тайм. Карпати забігали але знову ж таки толку мало! Хоча якщо бути чесним то були досить реальні 2 моменти щоб забити голи! Але це була клоунада. КОБІН, ХУДОБЯК ті люди яких особливо любить публіка смішили своїми помилками... Пас в нікуди, навіс в нікуди, мяч в ноги супернику. Хоча інші теж не святі!!! Так хтось більшь менш нормально грав так це Гурулі, ну Кузнєцов чіплявся за мяч але не якісно... але і їх хвалити не варто особливо. Пенальті не бачив... але Зоря не спорила ЗОВСІМ, мабуть тоді був! Забили.. але клоунада продовжувалась. Коротше Карпати пішли під свист вболівальників... більш терпеливі мовчки пішли. Було десь 10 вболівальниікв з Луганська. Так як на стадіон прийшло десь 3 тисячі вболівальників то вболівальників Зорі було добре чути! Порадували викликам "Слава Україні!" "Героям слава", "Львів, Луганськ алкоголь!" причому по українськи. Ну це деталі. ГРА ЖАХ!
LGFactor
молодцы Луганск