Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
| Обновлено 12 января 2024, 23:05
10363
21

Лунин может стать первым номером Реала в следующем сезоне. Что с Куртуа?

Украинский страж ворот нравится руководству сливочных

| Обновлено 12 января 2024, 23:05
10363
21
Лунин может стать первым номером Реала в следующем сезоне. Что с Куртуа?
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Лунин

24-летний украинский страж ворот «Реала» Андрей Лунин может побороться за место стартового голкипера команды в следующем сезоне.

По информации испанского издания Elnacional, Тибо Куртуа может не вернуть свою прежнюю форму и проиграть место «первого номера» Лунину. Сообщается, что 31-летний бельгийский голкипер также рассматривает уход в чемпионат Саудовской Аравии, где смог бы заработать деньги и завершить игровую карьеру.

Ранее сообщалось, что Андрей Лунин поразил своей игрой президента «Реала» Флорентино Переса и может продлить контракт с королевским клубом.

Оцените материал
(87)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Але ще більше керівництву Реала подобається Карло Анчелотті. А поки папа Карло буде головним в Реалі - Луніну місце основного не світить, навіть якщо він буде стояти краще, ніж його конкуренти. Якщо увесь світ, включно з гравцями Реала, бачить, що Андрій сильніший за Кепу, а тренер все одно ставить Кепу, то про що можна казати, коли відновиться Куртуа! 
   Цими балачками керівництво вершкових обнадіює Луніна, намагаючись підписати з ним новий контракт. Вони розуміють, що кращого варіанту по ціні, по надійності та по взаємодії з гравцями команди їм не знайти.
   І тут вже вибір Андрія, що краще: жирнюча синиця (конкурент Куртуа, який може або травмуватися, або піти на заробітки, або хоча б кілька матчів в сезоні перепочіти) у руці, чи лелека в небі.
   Звичайно, нам би більш хотілося б, щоб Андрій обрав другий варіант, та заграв у якомусь клубі, понижче класом, як Трубін, наприклад. Але не всі можуть покинути надію пограти в основі Реала. Тому підтримаємо нашого співвітчизника і побажаємо йому удачи, яку б долю він не обрав.
apepa
Молодец Андрюха! Проявил харьковский характер! Теперь ты вратарь намбер ван в самой лучшем клубе мире!
pol-55
Для *разнообразия*Ноєр також після важкої травми,але сьогодні два достойних сейва.
Alex T
А по факту не дает даже Кепа играть 
Gargantua
Куртуа основной и Лунин баночник. Идеальный вариант.
продлят они Лунина, вот увидите.
anacreon
До речі, Куртуа цілком може "втнути Бензема" і чухнути до саудитів, якщо вони йому запропонують хороші гроші. 31 рік як ніяк.
Але знаючи Реал - вони тут же побіжать купляти якогось голкіпера за 60 мільйонів. З ім'ям. І аби найдорожче.  Хоча може щось вже зрозуміли, коли той дорогущий Кепа і дешевий Лунін на одному рівні.  То навіщо переплачувати.
Выталкиватель парашутистов
Нет футбольных новостей, потому и пишут разную ахинею... Лунин НИКОГДА не будет первым номером в Реале, это даже коты Леоненка знают...
roman75zpr
Редакторы ) Уймитесь уже с этими вратарями Реала )
Boodya 1209
Ці новини, я так розумію для того, щоб просто місце не пустувало? Чи треба заповнити якоюсь новиною стрічку?