Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1463
0

ІВАНЯК: «Наші гравці здатні на більше»

Голкіпер львівського «Тайму» Євген ІВАНЯК про чемпіонський марафон команди

ІВАНЯК: «Наші гравці здатні на більше»

«Тайм» у цьому сезоні має не погані шанси стати другим в історії львівського футзалу чемпіоном України. Команда Станіслава Гончаренка в турнірній таблиці випереджає свого єдиного конкурента в боротьбі за золотий комплект нагород – донецький «Шахтар».

А останні переконливі перемоги над претендентами на бронзу першості – «Єнаківцем» та «Локомотивом» засвідчили, що «таймівців» зупинити буде не просто. До завершення чемпіонату львівській команді залишилося провести лише 6 матчів.

Своїми міркуваннями про завершальну стадію чемпіонату і не тільки поділився воротар «Тайму» Євген Іваняк:

Про перемоги в останніх матчах
Команда, звісно, грає не погано, але впевнений, що це ще не пік. Просто набір таких висококваліфікованих виконавців дозволяє перемагати так переконливо. Але наші гравці здатні на більше.

Про завершальні матчі сезону
Не заглядаю у календар. Наступний матч ми проводимо із «Планетою-Міст», ось на цього суперника потрібно настроюватися. Намагаюся вирішувати проблеми по мірі їх появи. У «Планети» відбулася ротація на тренерському містку. Взагалі, кияни в цьому сезоні не потішили уболівальників яскравою грою, не зуміли виконати поставленні перед ними завдання. Впевнений, що в завершальних матчах чемпіонату вони спробують якісно змінити свою гру, продемонструвати свій потенціал.

Як вдалося «Планеті» відібрати очки в «Шахтаря»?
Тут справа в настрої на гру.  Що не кажіть, а з «Шахтарем» будь-якій команді зіграти почесно та приємно. Вдвічі приємніше відібрати очки в «гірників». Донеччани є хорошим подразником, ось гравці «Планети» і налаштувалися на нього.  Зіграли здорово, за що їм наше велике спасибі (Сміється).

Про «домашні» та виїзні команди
В українському футзалі в атакуючий футбол грають «Шахтар», «Єнакієвець» і, звісно, «Тайм». Інші часто - від оборони. Руйнувати, як відомо, легше, аніж створювати. Тому наші суперники часто закриваються на своїй половині майданчику і чекають на нагоду провести контр-випад. Але вдома, на очах своїх уболівальників часто наші суперники йдуть уперед, грають першим номером. В таких матчах нам на виїзді грати простіше. Стосовно виїзної гри у межах півфінального розіграшу Кубка проти «Шахтаря»,  не думаю, що для «гірників» рідні стіни є великим козирем. Взагалі, мені байдуже де грати із «гірниками» - у Львові чи Донецьку. На це не потрібно зважати. Потрібно просто перемагати. 

Про конкуренцію із Кардашем
Я дуже щасливий, що керівництво клубу знайшло таку можливість запросити до нас у команду Володимира Кардаша. Не зважаю, що тепер не так регулярно виходжу на майданчик, як до того. Головне, що в команді на воротарській позиції з’явилася конкуренція. А конкуренція змушує працювати, рости в майстерності, не зупинятися на досягнутому. Коли стою у рамці воріт, в мене таке враження, що поруч зі мною стоїть Кардаш.
 
Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.