Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
6345
24

«Очередной провал». В Лондоне оценили игру Зинченко против Вест Хэма

«Арсенал» проиграл в лондонском дерби

«Очередной провал». В Лондоне оценили игру Зинченко против Вест Хэма
Getty Images/Global Images Ukraine. Александр Зинченко

Вчера, 28 декабря 2023 года, состоялся матч 19-го тура Английской Премьер-лиги между лондонскими «Арсеналом» и «Вест Хэмом». Игра закончилась со счетом 2:0 в пользу гостевой команды.

Украинский защитник «канониров» Александр Зинченко вышел на поле в стартовом составе, но отыграл всего 64 минуты. Ошибка украинца и бразильца Габриэля в собственной штрафной привела к первому забитому мячу в ворота «Арсенала».

Издание Football London оценило игру Зинченко в этом матче в 5 баллов из 10.

«Очередной провал Зинченко в обороне и на этот раз стоил «Арсеналу» набранных очков. Его ошибка с Габриэлем привела к пропущенному голу. Он неуверенно сыграл в собственной штрафной. Сейчас украинец в плохой форме», – говорится в сообщении Football London.

«Арсенал» потерял лидерство в турнирной таблице АПЛ и теперь отстает от «Ливерпуля» на два очка, занимая вторую строчку.

Оцените материал
(23)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций
Футбол | 27 апреля 2024, 10:28 0
Прощайте, еврокубки? Похоже, Днепр-1 отказывается от прежних амбиций

Год назад команда рвалась в ЛЧ, а сейчас может и вовсе остаться без континентальных турниров

Как Лунин отреагировал на игру Кепы, вышедшего вместо него в старте Реала
Футбол | 27 апреля 2024, 08:43 3
Как Лунин отреагировал на игру Кепы, вышедшего вместо него в старте Реала

Украинский вратарь впервые за 16 матчей остался на скамье для запасных

Комментарии 24
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
potemkin78
а атака феерила, 10 штук вкалатила.
Сергей П
Не розумію, при першому голі Габріел не зміг нормально вибити м'яч, влучив у Зіну, яка його вина в цьому? При кутовому гравець його забив, але знову ж таки, там майже 20 см різниці у зрості з цим Мавропулосом, чи як його там, хто розставляє гравців при кутових, розподіляє відповідальних...це ж капець...а так зіграв Сашко, звісно, так собі, але це смішно, коли все вішають на нього, хай забивати навчаться, реалізовувати свої моменти
Prokop
Чомусь усіх собак вішають на Зіну?!!? Там пів команди треба відпи...дити. Купіть, ..ляді, форварда!! Немає нападу!!! Купіть хоч Анрі 🙄
Александр Толстых
Опять на Зину всё вешают, капец просто.Там вся команда тупила кроме нескольких человек.Мартинелли тот,чудило,упрется головой в мяч и прёт как бык на линию к воротам,вместо того,чтобы пас отдать.Зина пару раз открывался во 2тайме.Отдай пас на ход ,а там глядишь и что -нибудь получилось бы.Жезус несколько моментов запорол.Сака форму потерял.Артета ещё вместо того,чтобы чуть состав рокировать,выпускает одних и тех же.Пора наказывать его по всей строгости.Ну а Александру упорнее тренироваться и меньше внимания обращать на негативные комментарии.
oleg_d_76
Зина сыграл как и вся команда.  На хрена эта истерика один человек рушит команду. Зина прям  Месси или Ронладу
oleg_d_76
Где у Зинченко в первом голе ошибка?
avk2307
Як вболівальник Арсенала хочу сказати наступне:
Спорт.юа навів коментарі тільки про Зінченка, але реально зайдіть на будьякий паблік Арсеналу та почитайте . Там за гру з Вест Хемом критикують всіх окрім Одегарда.
Що до системних "збоїв",то критикують і Зінченко і Тросарда і Мартінеллі і Райа.
Вчора Райа відбив один удар з трьох які летіли в ворота, він практично ніколи не виходить при кутових і стандартах. 
Про Габріеля , він привозить - буває але і виручає багато. Вчора помилився і замість вибити туди звідки прийшло прокинув далі в Зіну який не міг вже особливо щось вдіяти.
Але Троссарда, Мартінеллі тай Сака вболівальники Арсенала критикують не менше за спад.
Нам просто вирізають те що про Зінченко...
Якось так.
Vovan78
Тут провина не тільки Зінченко. Команда не може виграти, якщо вона не забиває, а Арсенал вчора не забив, минулого разу забив лише раз, тому й не має перемог!
Bombardini
Нехай краще розкажуть, чому бразильський збірник Мартінеллі забив менше, ніж Мудрик у посередньому "Челсі"
grifon.
напевно те, що Челсі грає погано, теж Зіна винен
samird
Єдине, що в цьому опусі відповідає дійсності - це те, що Зінченко у поганій формі. Як і весь Арсенал. Абсолютно вся команда не в тонусі - це кидається в очі. І це питання до Артети. Ніякої помилки Зінченка я не побачив. Тоді надо гівнити і Тросара, від якого мʼяч відскочив не в ворота після стійки від Сака. Та всі були ніякі, чесно кажучі - руху багато, а гостроти -  майже "0".
Vovan78
Якщо чесно, то у вчорашньому програші Арсенала провина лежить на всіх, а не тільки на Зінченкові. Не може команда виграти матч, якщо не забиває голи. Мартінеллі, Тросар, Сака хороші гравці, але востанніх матчах вони відверто дуже погано грають на команду, кожен намагається самотужки зіграти не звертаючи уваги на партнера який має вигіднішу позицію. Жезус це окрема історія, падіння, симуляції і більше ніякого толку, але Артетта чомусь постійно ставить його в основі, хоча і Нкетія не показує блискучої гри. Тому тренерові потрібно донести до гравців, що футбол це командна гра. І якщо виграє то вся команда і програє команда також вся і провина в цьому всієї команди, а не звинувачувати у всьому одного гравця. 
vbrjkf
Здається на Зінченку поставили "чорну мітку". Ніхто не говорить про гру всієї команди, ніхто не говорить, що Жезус "запоров" стільки моментів, що вистачило б на три матчі, що Сака не використав "убойні" моменти. Таке враження, що всі британські болільники слідкують тільки за грою українця. Тоді навіщо випускати на поле решту гравців - всерівно в поразці буде винуватий Зінченко...  
vazazh
Кстати, вчера, я уже комментировал, как предыдущую игру Зины, так и потуги Арсеналав на чемпионство. Пока все сбывается.
vazazh
"Чкрную метку" он сам себе поставил, именно херовой игрой, и давно. Ну не зря в свое время такой любитель Зины, как Гвардиола послал его подальше. К сожалению, наша пресса только добавляет негатива в его действия, пытаясь оправдать  всю эту хреновую игру.
fedd1979
Привіт усім, хто вчора мене хейтив. Це ж ви усі розумні, а професіонали в Англії дурні? Зінченко страшенно винуватий у першому голі. І говоріть собі що хочте. І при тому так - я дуже люблю цього футболіста і вважаю, що він суперовий. І в "Арсеналі" він зіграв купу матчів, де був одним з найкращих. Однак це було тоді, коли він загострював, а не тоді, коли захищався.
Алекс 122
Спорт юа так и остался веткой от спорт ру