Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 17 декабря 2023, 21:51
4124
16

«Во-первых, это мой трек». Ястремская ответила на критику а Instagram

Даяна не понимает, почему ее так осуждают в социальных сетях

| Обновлено 17 декабря 2023, 21:51
4124
16
«Во-первых, это мой трек». Ястремская ответила на критику а Instagram
Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремская

Украинская теннисистка Даяна Ястремская ответила на критику за русскоязычный пост в инстаграме.

«Очень много хейта было по поводу этого видео: русская песня, русская подпись... Во-первых, это мой трек, написанный еще в 2020 году. Во-вторых, я не разгуливаю, а съездила в Монако впервые за последние полтора года в свой выходной день! В-третьих, когда мой фонд за мои личные деньги помог более чем 27000 семьям, детям, ВСУ, больницам, и многое другое.

Вечная борьба с WTA против россиян, постоянные напоминания о войне в любых интервью, поддержка Украины, которую я делаю, и большинство из нее не публичная, об этом кто-то говорит? Или только осуждать могут? Я всегда Украинка! Я всегда Одесситка!», – написала Ястремская в сторис.

Оцените материал
(12)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
micha(ZAKARPATTJA)
Так якщо ти все це робиш, ти молодець. Але не паплюж це такими треками, твої вони чи не твої. Ти маєш розуміти як налаштовані українці до всього російського, а ти ще представляєш Україну. Для чого дражнити людей?
Elis
А Даяна навіть не помітила, що в коментах її англомовний фанат вирішив, що вона з тієї країни, мовою якої вона співає свій трек. Ось це її взагалі ніяк не бентежить? 
KIEWADIM
Бля до чого наша країна йде, зовсім до якогось хаосу. Ну нехай слухає людина те, що подобається. Якщо "те" не підтримує війну. Да і все.
anacreon
Упс. Це її пісенька Ми всі і забули, що вона співає ще. Смішно вийшло. Давай переводи на українську чи англійську, Даяна. Менше зашквару буде. 
Vlad Holl
Йшла б вже на сцену , ьільки і там вона нікому не потрібна .
Vlad Holl
Дівчинка не розуміє .
avk2307
Люди з прапорами Латвії , Польщі критикують , і може і правда потрібно , але як зважити, то виходить так:
бронюєш готель в Варшаві - і людина яка російською спілкується  є, а людини яка українською спілкується немає.
В Німеччині хочеш потрапити до лікаря - те саме.
Ну Ви ж там, давайте допомагайте та навчайте місцевих мові ,або самі працюйте  в тих сферах.
А так прикольно що з України, що з Європи все критикувати а по факту то там реально якщо не локальна мова, або англійська, то колишні громадяни снд російською переважно...
Viktor Shuper
трек? то риганина якась суцільна. я не музикант ні разу, але там вокальних даних 0 цілих 0 десятих. таких "співачок" - хоч греблю гати і кожна друга з них має кращий голос.
то позорище, коротше
Sashamar
Те, що Даяна досі не перейшла в публічному просторі на українську, звісно, дуже і дуже погано, це навіть не обговорюється. Але розуміння того, що співрозмовник має природне право не розуміти російську (те, що за межами пострадянського простору миттєво заскочує в підсвідомість) в Україні, на жаль займе дуже тривалий час і це стосується безлічи публічних персон.При цьому залишається біблійне питання хто перший жбурне каміння. Всі, хто почав хейтити Даяну, хто начебто погрожував Марті за потенційну гру з росіянкою, ви впевнені, що ніхто з ваших родичів, друзів, колег НЕ дивився "Слово пацана"? Якщо так, то як російський витвір після двох років повномасштабної виліз на перше місце по запитах в Україні, а саундрек посів перше місце в чартах?