Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 10 декабря 2023, 23:05
5516
10

ОФИЦИАЛЬНО. В футболе могут появиться временные удаления

IFAB утвердил ряд мер по борьбе со спорами с арбитрами

| Обновлено 10 декабря 2023, 23:05
5516
10
ОФИЦИАЛЬНО. В футболе могут появиться временные удаления
IFAB

Международный совет футбола (IFAB) утвердил ряд изменений в правилах, направленных на борьбу со спорами с арбитрами, на основании рекомендаций экспертов совета.

Совет предлагает ввести за споры с арбитрами временные удаления игроков на десять минут. Также предлагается разрешить общаться с арбитрами только капитанам команд, как в регби.

Также IFAB продолжит эксперименты с нательными камерами арбитров для фиксации ненадлежащего поведения игроков и согласился с необходимостью улучшить полуавтоматическую фиксацию оффсайда, чтобы арбитры быстрее принимали решения.

Кроме того, согласовали введение объяснение судейских решений после просмотров видеоповтора. Ранее такой эксперимент успешно провела ФИФА — арбитры в микрофон озвучивали свое мнение после просмотра VAR.

Реализация новых правил на высоком уровне пройдет после использования в низших дивизионах и разработки необходимых протоколов.

Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?
Футбол | 02 мая 2024, 00:23 1
Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса
Футбол | 01 мая 2024, 08:01 2
Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса

Гарри догнал Мбаппе (у обоих – по 8), но французу еще предстоит играть с «Боруссией Д»

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
potemkin78
как в хоккее с мячом
didora
Вилучення це херня. А пояснення після ВАР це діло, хоч послухаємо, що суддя трактує. А то прийняв рішення суддя а чого іменно таке незрозуміло. Хоч і останній приклад: Україна-Італія, не подивився і пояснень не треба. А так прийшлось би щось придумувати.
Альф Немо
Вилучення 10х. давно пора зробити. Чистий час наступний. 
scorpio16
про тимчасове вилучення дурня повна, якщо сперечається чи якась агресія , то жовта, не може заспокоїтися то друга і пішов геть. А ось пояснення піля перегляду повтору це добре , відразу треба було це робити з ВАР. Зараз це звичайна практитика в NHL NBA FIBA і т.д.
Умник
О, драки легализуйте.
Щитки сняли и понеслась.
Потом на 3 минуты удаление. )))))))))
anacreon
Їм треба ще і викладати що гравці говорять арбітру, в нього ж є мікрофон.
Ще і треба взятися за тих, хто після матча влаштовує штовханину. Після відеоповторів виписувати величезні штрафи. Ще і заборонити іншим вмішуватися.
Є дві істерички, які пішли дратися? Нехай і щоб ніхто не вмішувався. Бо потім не видно, хто зачинщик. Бо ті, хто прибігли рознімати - через секунду вже самі в істериці, бо хтось їх зачепив і лізуть дратися. А так дві гарячі голови поштовхалися, обидва отримали дискваліфікацію на наступні матчі і розійшлися.Так і швидше погаситься конфлікт. Суддям дали рекомендації не вмішуватися в такі драки навіть на полі і вони просто стоять в стороні і чекають, поки наштовхаються і охолонуть, а потім дають картки. А раніше чим більше суддя бігав рознімати, тим більше орали "тримайте мене семеро, судді, я такий злий" і лізли штовхатися.
anacreon
Нарешті взялися за атаку на арбітрів.
Цікаво буде подивитися. З цими нападами на арбітрів давно пора щось робити. Бо бісить.Оце як після любого рішення стая істеричок кидається на арбітра, оре йому в обличчя фігню всяку, штовхають, мацають, під руки беруть. А він ж і не може 5 людей вилучити.
За такі речі можна було карати після матчів. От прибіг і орав на арбітра? Матч дискваліфікації чи жовта картка.
Матюкався? Штраф грошима, в залежності від зарплати. Зарплата мільйон на місяць? Значить плати 100 доларів штраф. Якщо зарплата менше - штраф менше. Заплативши пару разів штраф у розмірі місячної зарплати - перехочуть бігати і орати та качати права арбітру.Але вилучення на 10 хв теж нормально. За любі навмисні торкання арбітра одразу треба вилучати на 10 хв. Хочеш щось спитати? Руки за спину і дистанція в метр.
Remark
А гра буде називатися футбокей!