Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3506
9

Анонс матча ФК Львов - Металлург З

Прем’єр-ліга перекочувала і до Луцька

Анонс матча  ФК Львов - Металлург З

У суботу, 21 березня, географія  міст, яким довелося приймати учасників Прем’єр-ліги знову розшириться. ФК «Львів» в статусі господарів поля у Луцьку прийматиме запорізький «Металург».

Це стало відомо після того, як «Княжа Арена» у Добромилі, де ФК «Львів» приймав «Металіст», не увійшла до тимчасового реєстру стадіонів, допущених до проведення змагань. Через складні погодні умови і  заради збереження львівського стадіону «Україна», де виступають «Карпати», керівництво ФК «Львів» вирішило провести цю гру у сусідньому обласному центрі на полі стадіону «Авангард». А востаннє Луцьк приймав команди елітного дивізіону ще 10 травня 2006 року.

Для наставника городян Сергія Ковальця Луцьк не є чужим містом. П’ять років тому, 20 березня 2004 року, Ковалець, виступаючи за «Волинь», відзначився на стадіоні «Авангард» голом. Чи зуміють його підопічні також показати результативну гру, дізнаємось у суботу. А ФК «Львів» ще у середу вирушив на Волинь, де був запланований і матч молодіжних команд – на стадіоні «Підшипник». З особливим почуттям їдуть до Луцька гравці ФК «Львів» Вадим Панас та Віталій  Розгон, які свого часу виступали у вищій лізі і за «Волинь» - відповідно 15 та 40 матчів.

У матчі першого кола запоріжці вирвали перемогу над ФК «Львів» лише у компенсований час – 2:1: Сергій Силюк встиг виправити свою помилку, коли сам не зумів не реалізував пенальті у ворота, які захищав Андрій Радь.
 
У трьох турах весняної частини ФК «Львів», який нагадаємо останнім серед еліти розпочав підготовку до другої частини, тричі зіграв внічию. А «Металург» в двох останніх двох матчах зазнав поразок, особливо болючу 15 березня, коли у Запоріжжі підопічні Олега Луткова не втримали переможний рахунок у грі з «Динамо». До речі, нинішній наставник «Металурга» Олег Лутков, який і сам у національних чемпіонатах в середині 90-х років захищав ворота  запоріжців, на початку нинішнього сезону перебував у тренерському штабі ФК «Львів», який на той час очолював Степан Юрчишин.

Обслуговуватиме матч ФК «Львів» та запорізького «Металурга» 42-річний Олег Деревинський з Києва, за плечима якого 50 матчів у чемпіонатах, з яких 5 за участю «Металурга»: +1=0-4, м’ячі 4-8. А матч за участю  ФК «Львів» стане у суботу для Деревинського  прем’єрним.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

21 марта, суббота
ФК «Львов» - «Металлург» З
Луцк. Стадион «Авангард». 16.00
Арбитр: Олег Деревинский (Киев)
ТВ-трансляция на Первом Национальном
Прогноз sport.ua – 0:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 27
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
victorpolo
Удачі запоріжцям! Всіх неадекватів - в ігнор!
SvLutsk
Гость | 2009-03-20 15:22:58
Чудо в перях ти Шо таке,що відкрив свого рота і заставляєш нас вчити Руский "язик". Виграє Мз, чи програє... матч покаже. Головне щоб показували класний футбол. До речі ФК Львів після зимньої сплячки ще нікому не програвав, думаю МЗ буде дуже важко.
Volynyaka
Ні ну всі пишуть нормально, але одне бидло знайдеься, ну до чого тут Бендера, "русский язык", та напиши ти хоч 0:10, ще й всіх фанів МЗп приплів, приїзжали вони і не раз, ну на тебе точно не схожі. І як сам не сцикун то написав би хоч хто ти госць.
patrick_ua
Вже динамівців перемогли!
nemos_z_Frankivska
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bozia1988
0-5 точно
LVIV-city
Фк Львів-Металург З 2:0...палюбому!!