Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 04 октября 2023, 12:17
7158
48

Костюк обидно проиграла Самсоновой на пути в 1/4 финала в Пекине

Марта в четвертый раз подряд уступила этой сопернице, хотя вела 3:0 в третьей партии

| Обновлено 04 октября 2023, 12:17
7158
48
Костюк обидно проиграла Самсоновой на пути в 1/4 финала в Пекине
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Украинская теннисистка Марта Костюк (№44 WTA) завершила выступления на турнире WTA 1000 в Пекине (Китай).

В третьем раунде украинка проиграла Людмиле Самсоновой (№22 WTA).

Пекин. Третий раунд
Марта Костюк (Украина) – Людмила Самсонова – 4:6, 7:6(4), 5:7

В финальной парти Марта вела со счетом 3:0 и 4:2, но не смогла удержать преимущество.

Это была четвертая встреча теннисисток, украинка пока не выигрывала.

Отметим, что Костюк впервые сыграла в 1/8 финала на турнире категории WTA 1000.

В следующем круге Самсонова сразится против Алены Остапенко из Латвии (№17 WTA), которая отправила отдыхать четвертку ракетку мира Джессику Пегулу.

Оцените материал
(24)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 48
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
introvert
Неймовірно. Суперниця зробила все можливе і неможливе, щоб допомогти Марті взяти реванш - не допомогло. Зрештою, результат цілком справедливий. Гравці з таким примітивним захисним тенісом вигравати матчі просто не мають права.
Vova Chol
Подвійних неміряно , та ще три у самий відповідальний момент. Відновлюй засмагу , бо за 4 останніх дні щось поблідніла .
ptolemeus
Ахахахаха.
Суперниця старалася переграти Марту в дурості і психологічних провалах. Наївна! Переграти Марту в цих аспектах не може ніхто. Вона в цьому видатний майстер. Іди кацапко, тренуйся. Ще тобі работать і работать щоб досягти рівня Марти.
slavarost
Ну і де ті, хто був в екстазі від перемоги Костюк вчора. Діла з неї не буде, ментально заслабка. Подивився кінцівку і задавався питанням на фіга, все було очевидно 
introvert
Мені цікаво, як надовго вистачить Сандри з таким підходом до тренерської співпраці з Мартою. Ні, можливо, стиль "старшої подружки", а не суворої наставниці, це дійсно саме те, що потрібно Марті - занадто мало часу пройшло, щоб категорично заперечувати - але ж Заневська теж жива людина. Продовжувати "сюсюкати" з цим дитятком за двадцять, коли всередині все кипить і хочеться підопічну обматюкати за безголовість, - це потрібно мати сталеві нерви.
kollekciy
Якщо сказати просто по грі, то на початку третього сету Самсонова явно попливла, особливо це було видно в третьому геймів, Марта повинна була її спокійно дотискати, як Жабер. Але як Марта в таких випадках замість куражу та впевненості знаходить нерви невідомо.
Oleksandr Kelym
Марті треба уважно подивитися на себе в дзеркало і сказати: "я мала ФОРУ 3:0 і якщо за такої   фори  я не виграю - треба щось кардинально міняти в грі або визнати, що я нездара!" А психологію треба міняти однозначно!
Vova Chol
35 геймів і всього 15 віннерсів . Чисто в обороні і вся надія на помилки суперниці .
Vova Chol
С такою кількістю невимушених у ватної , Марта все одно програла . Що тут скажеш ? Тільки слова вдячності .
Stanislav Matusevych
Чергова поразка проти кацапки, хоч сьогодні шанси були, завдяки здебільшого руснявій гарматниці. Але з 0:3 у третьому сеті вона заграла якісно, а цьому Марті протиставити нема чого. Однією біганиною за задньою лінією що можна зробити? А спроби власних атак закінчуються вже звично помилками. І перша подача теж звично зникла. Тож усе закономірно, на жаль.
nofaram
Жодного професійного коментаря.Хоча , які тут професіонали.Таке враження , що свора бездомних собак накинулась на бідолашну дівчину.Що вона вам завинила? Ви що, вклали кошти в її підготовку чи вона вам щось пообіцяла? Якщо вам не подобається її манера гри, чому ви від матчу до матчу годинами слідкуєте за її грою? І рік, і два, і три? У нас є вищі за рейтингом тенісистки, є багато слабших, чому ви так оскаженіло не коментуєте їхню гру ?Чим вона привертає вашу увагу?
А якщо хочете частіше вигравати на ставках, то виберіть собі кумира серед першої десятки рейтингу.Наприклад, білоруську кобилу.Є й приємніші персони.А якщо все ж таки 
вам хотілось би , щоб ця безумовно талановита дівчина покращила свою гру, то такими брутальними коментарями ви їй не допоможете, а лиш вб`єте всяке бажання грати.І тоді у нас залишаться чергові ваші жертви: Ангеліна, Даяна, Леся іт,д,
dudigo78
я теніс тепер дивлюсь лише матчі Світоліної, і то деколи нервів не вистарчає, а тих всіх типу наших молодих "зірок" вже не дивлюсь більше року, і вам не раджу. піде Світоліна,  теніс можна не дивитись взагалі. Хіба матчі топ тенісисток на великих турнірах, щоб отримати задоволення
Vitason
Коли вже подорослішає  Марта, скільки ж можна дурницею займатися!! 
0976260852
П рикро програла ! А якби не 12 подвійних ?
orakin29
Як,я вчора і говорив,Марта переможе лише з допомогою кацапки.Нажаль.
Arty900
Гра Костюк - це просто фарс.
Навіть праймова Сара Еррані цікавіше грала, ніж Марта, хоч у італійки фізичні дані набагато скромніші.
Кожного разу говориш собі, що востаннє дивлюсь матчі Костюк, і завжди собі зраджую.
RomeoBoss
Китайски болювальники дуже люблять росеянок,
зрозумило чому!А в заголі самсонова було
на дві з половиною голови
сильнійше,особливо в подачах,дуже сильні і точні.
А Марта здулась,як кулька,
нажаль.
Mr Voevudskiy
И эта слилась русняной. вся суть наших *спортсменов* 
Cryos
Я лю Марту как человека.. Я удивился, когда она еще в 2021 заговорила на укр.  но... хотя про ее рус парня вроде все знают.. Очень бы поддержал, опять смотрю теннис спустя пару лет, но где?? Время прошло... Это как ждать от Снигур чуда.. где удар? Это как ни крути в женском теннисе решает... и нету.. извините, я пасс, устал болеть ) спс Элинке
OlegShevchenko
Марта була , є і буде обсиратися проти всяких Самсонових
Ну така у неї доля