Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
8485
20

Карпаты - Кривбасс - 3:0

Кузнецов снова забивает, Карпаты снова крупно выигрывают + ВИДЕО

Карпаты - Кривбасс - 3:0

«Карпати» з перших хвилин заволоділи ініціативою і вже у дебюті матчу могли відкрити рахунок. Але неприкритий захисниками Михайло Кополовець після пасу Василя Кобіна пробив над поперечиною. Криворіжці при першій нагоді небезпечно контратакували і після передачі з  лівого флангу  Сергій Мотуз пробивав сходу в ближній кут і Всеволод Романенко рятує ворота, перевівши м’яч на кутовий.

Гра поступово вирівнялася і позиційна боротьба за м’яч в основному велась на підступах до обох штрафних. А після ігрового зіткнення попросив заміну Кополовець і на лівому краю атаки почав діяти Сергій Зеньов.

І саме на Зеньова робив флангову передачу у воротарський майданчик Худоб’як, але воротар вчасно зіграв на випередження. Виручив Іслі Хіді і після першого в матчі удару «Карпат» в створ воріт у виконанні Олександра Гурулі. Зірвала оплески і швидка атака підопічних Олега Кононова, коли Худоб’як сходу пробив з лінії штрафного впритул зі стійкою після чудового пасу низом Гурулі.

Міг відзначитись і Зеньов, пробиваючи після флангової передачі Кузнєцова, але несильний удар прийшовся в руки Хіді, на адресу якого після попереднього матчу з «Чорноморцем» було багато критики з уст Олега Тарана. При цьому естонець зазнав пошкодження і отримав допомогу клубного медперсоналу.

Гості також при першій нагоді намагалися завершувати атаки ударами з-за меж штрафного, і після одного з них у виконанні досвідченого Шелаєва м’яч потрапляє до рук Романенка.

Вже на самому початку другого тайму Кобін дальнім ударом пробивав по центру воріт під поперечину, і Хіді, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий. Карпатівці виконали два поспіль кутових, але безрезультативно.

І все ж шалений натиск «зелено-білих» таки приніс успіх. Сергій Кузнєцов, технічно обігравши захисника, вийшов на побачення з Хіді і пробив повз албанця – 1:0. Кузнєцов, відзначившись у третій поспіль грі, підбіг до вщент заповненого фанівського сектору «зелено-білих», а весь стадіон взамін почав скандувати прізвище забивного форварда «Карпат».

Згодом м’яч після удару Зеньова знову опинився в сітці воріт «Кривбасу», але боковий арбітр зафіксував офсайд у той момент, коли Сергій добивав під гострим кутом  м’яч у ворота після того, як Хіді невдало парирував постріл Кожанова.

Криворіжці відповіли дуже небезпечним контр випадом, який завершився дальнім ударом Булку і Романенка не зумів приборкати м’яча, який відскочив до Костишина і той в падінні пробив низом мимо цілі. А Олег Голодюк, який щойно вийшов на заміну, також намагався після пасу Кузнєцова вийти на побачення з воротарем, але обіграти латвійського дебютанта прем’єр-ліги Артура Сілігайліса не зумів.

Суперники швидко переходили від оборони до атаки і вже Мотуз ударом з-за межі штрафного намагався пробити низом в ближній кут, але Романенка зіграв впевнено. Натомість наступна атака «зелено-білих» стала результативною. Зеньов  на лівому краю технічно обіграв Андрієнко і навісив на Кожанова, який пробив головою і м’яч від рук Хіді вкотився у сітку. А згодом міг зробити дубль Кузнєцов, але з вигідної позиції перекидав м’яч через воротаря, але пробив над поперечиною.
Після пасу Кожанова у боротьбі за м’яч із захисником пробивав сходу і Голодюк, але неточно.

У заключні хвилини цікавого поєдинку «Кривбас» намагався провести бодай гол престижу. Зокрема з вигідної позиції не влучив у ворота Шагойко. А в компенсовані хвилини проти Кузнєцова порушили правила у декількох метрах від штрафної і Ощипко вколотив м’яч у дальню дев’ятку.

Тож «Карпати» у трьох поспіль турах здобувають перемоги з великим рахунком, додавши своєю самовідданою, результативною грою ще більшого оптимізму своїм численним шанувальникам.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Кривбасс» – 3:0

«Карпаты»: Романенко, Тубич, Милошевич, Ощипко, Худобяк (Пшеничных, 79), Гурули (Голодюк, 68), Кополовец (Зенев, 26), Кобин, Кожанов, Ткачук, Кузнецов.
«Кривбасс»: Хиди, Силагайлис, Опря, Грановский, Андриенко, Мотуз, Булку, Бюлюкбаши, Шелаев (Мелащенко, 71), Грицай, Костышин (Шагойко, 79). 
Голы: Кузнецов (54), Кожанов (77), Ощипко (92).
Предупрежение: Шагойко (91).

Удары (в створ): 13 (7) - 9 (4).
Угловые: 3 - 4.
Офсайды: 1 - 4.

Зрителей: 15.200
Оценка поля: 4.
Честная игра: 8,000 - 7,750

Фото - Sport.ua

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

1:0.Гол Сергея Кузнецова

2:0.Гол Дениса Кожанова

3:0.Гол Игоря Ощипко

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
гор
Почекайте до квітня і Дим почне продавати матчі.
Поки у Львові буде той Пед...с на Карпати ходити не буду.
patrick_ua
На наступний матч теж приїду!
xJorikx
myroslavmail | 2009-03-15 09:53:56

Бачу вже зявились люди яких дусить жаба!
_____________________________________
Я не против, если жаба задушит их насмерть ;)))))
myroslavmail
Бачу вже зявились люди яких дусить жаба!
xJorikx
Гость | 2009-03-15 01:12:47
xJorikx
Пролетят они с лидерами по-крупному. Дворовая команда.
________________________________________
Может на кураже что-нибудь и исполнят ) Будем смотреть По крайней мере - ПЛ только от этого интересней станет ;))
xJorikx
Карпаты молодцы !!!!!! )) Но сцуко теперь очень интересно как они с лидерами сыграют ;)))
LyubkoLviv
Підготувались добре
LyubkoLviv
А що це Таран плачеться, що він 45 хв. ходив навколо стадіону і його не пустили? В "Кривбаса" нема адміністратора? Якщо нема оргпнізації роботи, то треба на себе скаржитись.
myroslavmail
останній гол я щось не встигаю оцінити
DimaGirya
Матч супер) Карпати с победой
Sead87
Ларик, послностью согласен. НО! Селекции никакой быть и не может, пока нашей командой как хочет воротит руководство Днепра...( Ненужные игроки - нам в аренду. У нас заиграли - забирают обратно. Вот так.
myroslavmail
Одесити у Львові рулять!!! Раніше був Гецко, тепер Кузнєцов, в півзахисті був Ковальчук! Всі очі на Чорноморець, може там ще є хтось для нас
Nikitos.ua
я думаю без тарана вобще кривбаса не будет, команды просто не станет
Nikitos.ua
ну поздравляю львовян)
Пропалопесицько
Перший тайм був невеселий якийсь, малі швидкості, відсутність гольових моментів, брак у передачах. А от другий тайм - зовсім інше діло. Карпати просто розривали Кривбас, особливо на флангах. А гра, котру показує Кузнєцов - це просто супер, як він забив гол розвернувшись класним фінтом, мяч підпригнув і він на льоту його заклепав у ворота - мабуть, гол туру буде. І взагалі гра Карпат дуже порадувала, в Кривбаса лише один небезпечний момент можна згадати, в той час як у Карпат з десяток нарахуєш. Надіюсь, львівська команда буде й надалі продовжувати в такому дусі, хоча стабільність ніколи не була ознакою Карпат.
Arana
Вітаю з перемогою і непоганою грою. Кривбас слабуватий суперний, але перемога є перемога. Хай тепер випробують свої сили на полі Дніпра. Дніпрян можна і треба перегравати, але напевно буде нічия
sergini0_92
а третий гол та какой!!!
заглядение!!!))
fairplay
Карпаты молодцы, на игру просто приятно смотреть! В третий раз отмечаю ваш прогресс!
AndyT
Возвращаются Карпаты 90х - гроза лидеров. За такую команду и в УЕФА не стыдно будет.
Кузнецов хороший игрок.
1 мяч классный