Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2556
9

Анонс матча Карпаты – Кривбасс

Львів’яни у переможному настрої очікують нового суперника

Анонс матча Карпаты – Кривбасс
У суботу, 14 березня, до Львова на зустріч з «Карпатами» приїжджає криворізький «Кривбас». І ця зустріч стане в історії протистояння суперників ювілейною, 30-ю.

До чергового календарного матчу суперник
и підійшли з полярним настроєм. «Карпати» після двох поспіль перемог з великим рахунком піднялися на 7-е місце. А нападник «зелено-білих» Сергій Кузнєцов, ставши у Маріуполі автором першого хет-трику прем’єр-ліги, увійшов до списку кращих бомбардирів чемпіонату.

А «Кривбас», в минулому турі зазнавши несподіваної домашньої поразки від «Чорноморця», без сумніву їде до Львова за очками і намагатиметься реабілітуватись перед своїми вболівальниками. Проте чи зуміють підопічні Олега Тарана поповнити свій очковий багаж, дізнаємось після фінального свистка арбітра. А статистика домашніх зустрічей «Карпат» та «Кривбасу» свідчить явну перевагу львів’ян: у 14 матчах – 11 перемог, 3 нічиї і жодної перемоги криворіжців, а різниця м’ячів 28-10. І підопічні Олега Кононова безумовно прагнутимуть продовжити свою переможну, результативну серію  в чемпіонаті.

Дискваліфікованих гравців в обох клубах немає. Тож обидва тренери зможуть виставати свої оптимальні складі. При цьому не виключено, що після невиразних дій албанського воротаря Іслі Хіді, який повернувся в «Кривбас» після виступів на Кіпрі, на останньому рубежі дебютує серед еліти новачок Євген Дейнеко з черкаського «Дніпра».

Не залишаться «Карпати» і без традиційної підтримки автофанів. Незважаючи на погодні умови (згідно прогнозу синоптиків у суботу у Львові очікується снігові опади) цього дня «зелено-білі» автівки автофанів знов з'являться у місті Лева. «Зелено-біла» колона вирушить вулицями древнього міста у напрямку тренувальної бази ФК «Карпати» в Брюховичах для зустрічі та подальшого супроводження клубного автобуса з командою на стадіон «Україна».

А виведе команди на поле 40-річний Віталій Годулян з Одеси, для якого це буде 136-а гра у вищій лізі. Зауважимо, що Годулян вперше у нинішньому чемпіонаті обслуговуватиме матчі як за участю «Карпат», так і «Кривбасу».
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для www.sport.ua
 
14марта, суббота
«Карпаты» - «Кривбасс»
Львов. Стадион «Украина». 16.00
ТВ-трансляция на телеканале Первый Национальный
Арбитр: Виталий Годулян (Одесса)
Прогноз sport.ua – 2:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LyubkoLviv
Криворіжці поїдуть додому з обломаними рогами ))))
LyubkoLviv
Карпати-Кривбас 2-0
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AlexKrRoog
Карпати знову програли у футбол...(Народна пісня)
patrick_ua
2 Гість 2009-03-13 16:01:48
+1!
scorpikos79
Ждем феерии от Годуляна!!!
Sead87
отчет неинтересный вообще... (
верим в Кривбасс..
FCKL23
Кривбас-- WELCOME TO LEMBERG!!!
3:0 (продовження феєрії Кузнєцова)!!!
.::Timeout::.
нам пизда))))4:0