Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 03 сентября 2023, 01:20
7897
20

Габриэль АГБОНЛАХОР: «Мудрик едва не привез два гола, он был бесполезен»

Экс-игрок раскритиковал «Челси»

| Обновлено 03 сентября 2023, 01:20
7897
20
Габриэль АГБОНЛАХОР: «Мудрик едва не привез два гола, он был бесполезен»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михаил Мудрик

Бывший английский форвард Габриэль Агбонлахор раскритиковал «Челси» и выступление украинца Михаила Мудрика в матче против «Ноттингем Форест» (0:1).

«21 удар, 2 в створ...

Миллиард фунтов стерлингов потрачен на средних игроков. Почему они не пошли и не купили Мбаппе или Кейна?

Вышел Мудрик и едва не привез два гола. Он был бесполезен. 19 игр и ноль голов...», – сказал Агбонлахор.

Отметим, что Мудрик получил худшую оценку в матче «Челси» – «Ноттингем».

Оцените материал
(45)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Severian742
Виявляється і в Англії є свої Леоненки які люблять хайпанути накинувши на вентилятор. Мудрик не найдорожчий у складі Челсі і не найбільше грає щоб виділяти тільки його і вішати всіх собак на нього. Хто грає найменше з того й спрос має бути менший.
Якщо скласти ці 19 матчів по хвилинах докупи то не факт що вийде навіть 10 повних матчів. Якби Мудрик від початку мав довіру тренера і дійсно зіграв в основі 19 матчів то напевно зараз виглядав би впевненіше на полі і швидше всього й результативність була б іншою. А по факту аж один повний матч за увесь час у Челсі а предяв стільки ніби цей гравець відіграв цілий сезон від дзвінка до дзвінка в основі і при цьому не забив.
Про те що ледь не привіз голи розказав а про тих хто таки привіз гол у свої ворота завдяки якому команда й програла цей експерт чомусь забув розказати.
Або про Джексона який на відміну від Мудрика не виходить на останні 15 хвилин а кожен матч проводить повністю в основі і який зобов'язаний був реалізувати хоч один із тих трьох чи чотирьох моментів для того щоб забити гол і врятувати команду від поразки.
Та й узагалі в усьому винні гравці які самі себе купили в Челсі, обрали тренера, тактику, випустили на поле в такому складі а менеджмент на чолі з Боулі практично не при ділах по версії цього експерта.
VARioR
Ніколи не любив Челсі, але це вже не смішно. Я б не проти, коли з'явиться заголовок статті, на кшталт " Мудрик забив переможний м'яч, або Завдяки голу Мудрика Челсі вирвало перемогу на останніх секундах ", бо все це починає підзадовбувати. Відразу було зрозуміло, що трансфер якийсь мутний. Челсі не його команда і по стилю гри йому не підходить. Можливо, тренер і щось вибудовує, але просвіту нема, якийсь незрозумілий набір гравців залишився. Знову якась понура тягомотина, а випускати на 10-15хв матчу і щось суттєвого хотіти?  Чим далі тим буде більша психологічна яма, бо цінник тисне і фани будуть пресувати, що буде боятися вийти на поле і облажатися. А зараз ігри збірної на носі, тому це нікому не потрібно. Якщо ще гра- дві нічого не зміниться, то треба буде оренда. Можливо, там піде гра.
Alex Komnin
Звісно, прибрати Мудрика, продати й Челсі почне вигравати 30 ігор у сезоні...Почали шукати відьм. Може проблема у менеджменті та тренерському штабі, що не можуть організувати команду? Беруть якихось Фофана, Дісасі, Маатсен...Хто ці люди?
Vitason
Боюсь что в Челси чисто психологически он не заиграет! Здесь сколько уже его угнетает все и всё,что  вылезти из такой психологической ямы будет сложно и очень сложно,так что вариант только уходить и чтобы на него не давил груз ответственности,потому что в Челси уже все издеваются над ним,что за такие деньги так играть,уходить лучше в Испанию или Италию,там ему будет более комфортно 
zzg77
Ну а хто вірив, що він заграє у АПЛ на рівні Голанда?? Маячня.
Дані Рохас
Согласен, просто отпустите его в аренду, пусть поиграет где-то ещё, это поможет
Дані Рохас
Может Мудрика в Испанию?
iigor-komp
Головне Шахтар гарно заробив , те що тепер гравець на пересилці це вже його проблема. Челсі більше ніж Арсенал підходить під стиль Мудрика.
Alex T
Млн потрачен? Читайте что пишите.
А игрок таки бесполезен, даже если не см на пять цену.
Валить надо в аренду хотя бы
Istm
Якщо у Мудрика є самоповага - нехай сам заявить, що хоче піти з Челсі. Якщо ж все влаштовує, як і Луніна - нехай слухає все це.
Sheva19
Ні як не можуть наші гравці вразуміти сто даже Шева в АПЛ не заграв .Бельгія Італія це для них предел .Ла ліга и АПЛ їм не світеть