Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

US Open
| Обновлено 29 августа 2023, 10:42
8892
29

Костюк после проигрыша Рыбакиной попросила ее выиграть US Open

Неожиданное заявление от Марты

| Обновлено 29 августа 2023, 10:42
8892
29
Костюк после проигрыша Рыбакиной попросила ее выиграть US Open
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк и Елена Рыбакина

Украинская теннисистка Марта Костюк в первом раунде Открытого чемпионата США проиграла четвертой сеяной Елене Рыбакиной из Казахстана.

После завершения встречи Костюк пожала сопернице руку у сетки и сказала: «Выиграй US Open, пожалуйста» (можно услышать на видео ниже).

Отметим, что Рыбакина – уроженка москвы, до 2018 года представляла россию, но потом сменила гражданство на казахстанское.

Во втором раунде Елена сыграет против Айлы Томлянович из Австралии.

Оцените материал
(26)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 29
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vitason
От усі над Світоліной сміються ,що валідол ,карвалол і так далі ,а що ці ніякого характеру і волі до перемоги, Світоліна жили рве коли грає,а у ціх тільки кидання ракетки і ніякого натяку ,на боротьбу,зливають без бою, Калініна вчора теж віддала суперниці матч,з не самою кращою грою суперниці!!
OVS
Мале ,дурне що тут скажеш. Ця фраза більше для самозаспокоєння : мовляв я ж програла майбутній чемпіонці ! Що ви від мене хочете? А не була б дурепою і трохи постаралася б в попередніх турнірах,то попала б в число сіяних і жереб був би легшим .Але ж у порожній голові лише альфонси і фотки з голою дупою.
Олександр Радченко
 И это после того как рибакина морозилась и ничего про войну не сказала .Как-же же ты Костюк лицемерка .
Віктор Шабанов
рибакіна прикинулася глухою на запитання, чи засуджує вона Путіна та війну в Україні.
ptolemeus
Ця Костюк це просто дурне створіння. Такої мабуть немає на увесь жіночий тур. Рибакіна це ж росіянка, по факту. Просто казахи запропонували кращі умови от вона і звалила з росії. Не з політичних причин! А із-за особистої вигоди. І це дурне ще підходить до неї і щось говорить, російською мовою... Мовчки потисни руку і йди собі, дурепа. Просто дурепа.
Віктор Шабанов
рибакіна заплатила податок за перемогу на Уїмблдоні-22 в бюджет росії.Ось і все що потрібно про неї знати.Тому позиція Костюк викликає подив.
Обсервер Влад
Та нехай вже краще Риба виграє, ніж картопельний термінатор
Ігор Семенюк
Чорний день для українського спорту,виліт збірної з волейболу,мінус три тенісістки,а про теніс і слів не стає,замість того,щоб займатись тренінгом,ми ходим по вечірках,демонструєм форми,відвідуєм бари.Бажаєм бувшим рашисткам(а бувших не бувує,бувші (хороші)мертві в домовині) "виграй US OPEN,будь ласка".Це взагалі звіздець,замість того,щоб самій виграти ми просимо суперника.Напевно найвищий час міняти професію,або заручини,перевести у весілля і стати домогосподаркою(що б неводити альфонса по барам),або міняти"на...рен" всю команду.Час ще є щоб наверстати все пропущене.
Nostradamus
Ніколи не розумів і не зрозумію, як за цю дуру ще хтось вболіває. Колхозанка
Vitason
Не говорячи про Костюк
⬆️
Ярмоленко - уроженец Ленинграда.
33may
Пожелание победы на великом и могучем выглядит символично 
Eugenii Skrypka
Лучше б Костюк снялась, чем проигрывать вечно в нули. Дая что процентов бы зарубилась. А у этой ни характера, ни мозгов 
KirTheKing
..в переводе с женского языка, эта фраза означает "желаю чтобы ты была в финале US Open". ну а там, рыбакину уже будет ждать Элина, которая хлопнула ее на Олимпиаде..
Nick.Grabowski
Тут всі очікують від 20+ літніх тенісисток якоїсь політичної сміливості та глибини геополітичного аналізу того, що відбувається в Україні.
Рибакіна та Костюк банально не розбираються ні в чому крім тенісу (та і там у Костюк існують певні проблеми). 
Ви багато знаєте про політичну ситуацію в Казахстані та стосунки Казахстану з Китаєм та російською імперією?
99,9% тутешніх тенісних вболівальників не назвуть і 3 олігархів-політиків з Казахстану, Польщі або Білорусі.
Але від громадянки Казахстану - пані Рибакіної вимагають якоїсь глибини та засудження війни (з одного боку) Путіна-Януковича-Азарова-Курченко проти (з іншого боку) Коломойського-Ахметова-Фірташа-Пінчука.
Forcer Petya
Читаю коментарі наших "коментаторів-патріотів" і вкотре дивуюся вузьколобості і тим типовим кліше і стереотипам якими ці коментатори тільки-но і оперують... Шкода звичайно, але нічого не вдієш. Я вже скільки тут писав що Рибакіна ніколи не підтримувала ні путіна, ні так зване сво, ні напад росії на Україну. Навпаки вона наважилася на сміливий крок і виїхала з того зомбі - ленду і виступає за Казахстан. Її позиція на публіку нічим до речі не відрізняється від позиції абсолютної більшості тенісисток і тенісистів в турі. Проте ті хто пишуть коментарі наче зазомбовані продовжують поливати Рибакіну брудом, тільки через те що вона народилася в Росії, хоча ні її ні її особистої позиції не знають. 
Трегубов Дмитро
Раз Рибакіна росіянка - то вболіваємо за Марину Заневську, як за українку. Так - чи ні? Необхідно з зберігати загальний підхід, а не пригати в залежності від ситуації то туди, то сюди