Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2536
0

Ураган - Планета-Мост - 6:0

Будемо вважати, що реабілітувалися...

Ураган - Планета-Мост - 6:0

З перших хвилин стало зрозуміло, що івано-франківці вийшли на майданчик з величезним бажанням реабілітуватися перед власними вболівальниками за два попередні поєдинки. Прикра домашня поразка від «Єнакієвця» (1:2) та розгромне фіаско від «Локомотива» (1:8) у Харкові відкинули прикарпатців на сьоме місце, тому матч з сусідом по турнірній таблиці «Планетою-Міст» мав дати відповідь, чи відійшли гравці «Урагану», насамперед, морально і психологічно після цих болісних невдач.

Швидкого гола забити не вдалося, хоча до сьомої хвилини поперечина і стійка двічі врятували Лисенка після ударів Сімки та Паршикова. На екваторі першого тайму рахунок було відкрито. Четвірка Кіндратів - Цвєлих - Ярий - Сімка швидко і ефектно розіграла красиву комбінацію, підсумком якої став гол Сімки. Вже за хвилину він міг вдруге засмутити гостей, однак м'яч пролетів поруч зі стійкою. Далі пішов відкритий футбол у виконанні обох команд, проте завершальним ударам Паршикова, Задорожного і Шевченка трохи забракло влучності, а небезпечні постріли Цвєлих і Валенка голкіпер «Планети» зумів в падінні перевести за межі майданчика.

До кілька хвилин до перерви господарі додали в швидкості, і логічним підсумком таких атакувальних дій «Урагану» став другий гол. На 18-й хвилині Паршиков з аута відпасував на Кулика, той правим флангом пройшов вперед і прострілив до воріт Лисенка, де Павлюк в один дотик переправив м'яч у сітку - 2:0. Вже за мить Шевченко прийшов на допомогу своєму голкіперу, вибивши м'яча з лінії воріт після удару Сімки. А на останніх секундах «планетівцям» знову пощастило, коли Ярий красиво перекидував м'яча через київського воротаря, однак збільшити перевагу господарям завадила дальня стійка.

Другу половину зустрічі активніше почали гості, однак Шевченко і Дяк по воротах Іжаковського пробили трохи неточно. Після цього прикарпатці майже миттєво перехопили ініціативу і мали кілька нагод відзначитись, найбільше ж пощастило Валенку. На 26-й хвилині Євген промчав правим флангом і обачливо пробив повз кіпера в нижній дальній кут - 3:0. Згодом тільки Кулик і Цвєлих мали кожен по дві можливості залишити свій «автограф» у воротах киян, але вкотре виручав Лисенко. В свою чергу, його колезі Іжаковському також не доводилось нудьгувати, і після небезпечних ударів Задорожного, Мельника і росіянина Дяка прийшов час «ураганівському» воротареві демонструвати свою реакцію.

Розв'язка наступила на 36-й хвилині, коли індивідуально сильно і гостро зіграв Кулик. Спочатку він обікрав Задорожного і виходив на сам-на-сам з Лисенком, при цьому не пожалкував відпасувати ліворуч набігаючому Валенкові, котрий оформив «дубль». А через кілька секунд Кулик у боротьбі з Дяком видряпав м'яч і в падінні переправив його в незахищені ворота. До останньої хвилині Косенко виходив п'ятим польовим у «Планети», поки Цвєлих не перехопив невдалий пас Шевченка і поставив фінальну крапку, вразивши порожні ворота суперника - 6:0.

Олег ЛАНЯК, спеціально для www.futsal.sport.ua

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Планета-Міст» (Київ) – 6:0

«Ураган»: Іжаковський - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Пилипів-к, Піддубний, Шотурма.
«Планета-Міст»: Лисенко-к - Москалюк, Шевченко, Задорожний, Чернієнко - Косенко, Шпичка, Мельник, Дяк - П.Корнійчук.
Арбітри: Подранний, Конюхов (обидва - Житомир).
Голи: Сімка (10), Павлюк (18), Валенко (26, 36), Кулик (36), Цвєлих (39).
Попередження: Лисенко (33).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.