Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 08 августа 2023, 22:33
13881
42

Свитолина проиграла Коллинс в первом матче на турнире в Монреале

Элина уступила американке, которая стартовала в квалификации

| Обновлено 08 августа 2023, 22:33
13881
42
Свитолина проиграла Коллинс в первом матче на турнире в Монреале
Getty Images/Global Images Ukraine. Элина Свитолина

Украинская теннисистка Элина Свитолина (№26 WTA) завершила выступления на турнире WTA 1000 в Монреале.

В первом раунде основы украинка уступила американке Даниэль Коллинс (№48 WTA), которая ранее преодолела квалификационный барьер.

Монреаль. Первый круг
Элина Свитолина (Украина) – Даниэль Коллинс (США) – 2:6, 2:6

Это была вторая встреча теннисисток, украинка снова проиграла.

Отметим, что в Монреале Элина не побеждала с 2018 года, когда в полуфинале уступила Слоан Стивенс. В 2021-м она также проиграла в первом круге, тогда Свитолину в трех партиях обыграла Йоханна Конта.

На прошлой неделе Элина дошла до 1/4 финала на турнире в Вашингтоне. На следующей неделе Свитолина выступит на турнире WTA 1000 в Цинциннати.

В следующем раунде победительница встречи сразится против восьмой сеяной Марии Саккари.

Оцените материал
(39)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Определена вторая команда, которая представит Украину в еврокубках 2024/25
Футбол | 27 апреля 2024, 17:15 0
Определена вторая команда, которая представит Украину в еврокубках 2024/25

Динамо гарантировано не опустится ниже 4-го места в таблице УПЛ 2023/24

Источник: Манчестер Юнайтед решил уволить тен Хага
Футбол | 28 апреля 2024, 10:33 3
Источник: Манчестер Юнайтед решил уволить тен Хага

«Красные дьяволы» будут искать нового тренера

Комментарии 42
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Александр Ад
Якась Еліна сьогодні знесилена,не готова до гри.
Александр Науменко
Таке враження що ми на болотах. Дівчина за чьотири місяця повернула статус першої ракетки України і стільки лайна, взахльоб. ГНИДИ! ВОШІ!
Vitason
Ми тебе любимо Еліна,але давай просинайся,довго часу ніхто тобі з суперниць не дасть,не розслабляйся, старайся бути в тонусі,адже така не легка роль зірок, постійно тримати авторитет,така не легка роль спортсменів,які своїми результатами популярні і тільки результати їх дозволяють бути всесвітньо популярними,так що тримай марку,якщо хочеш,щоб і надалі ти була тим ким зараз є на данний час!!
Leonidas B
На всі турнірине вистачить поки що форми, хард тільки почався для Еліни, на грунті теж все не відразу пішло, на наступному турнірі напевно теж будуть проблеми, у пріорітеті USA, там спочатку і суперники будуть легше, вистачить часу втягнутися.
Віталій Дубенський
Як не дивно, але три роки тому перша зустріч Елі з Даніель завершилась із ще більш розгромним рахунком - 6:1 , 6:1. Таке враження, що американка є такою ж незручною суперницею для Світоліної як Маркета чи як донедавна була Азаренка...
Анатолий Кирпичев
Після Уімбилдону де Еліна стрибнула вище голови, зважаючи на ті зміни які відбулися у її житті, то цілком закономірно наступив спад як фізичний так і психологічний. Хай ще попробує сили в Цінцинатті, а там юс-опен, ну і після цього можна буде підводити підсумки і готуватись до нового сезону, потенціал у неї є, і я, і всі ми надіємось що Еліна візьме Шолом, в добрий час Елінко.
Vitason
Світоліна,погано грала дуже,це слід визнати і давайте не будемо розказувати,що ніхто її не любить,грала погано , потрібно признати,без свого знаменитого характеру ,який незрозуміло куди подівся, головне,щоб зробила правильні висновки,а тренерська робота була зроблена чудово ,тренером Колінз, було багато нюансів де видно було,що Еліну дуже добре проаналізували і зробили висновки, Колінз ідеально втілила свій план і тренера на гру!!
Stanislav Matusevych
Черговий розгром, які, схоже, стають нормою для Еліни. І це при тому, що, за великим рахунком, після повернення був лише другий матч проти гарматниць. Що вона буде робити проти Рибакіної, Жабер, Гауфф, кудерметовоподібних кацапок? Сподіватися, що в тих будуть постійно погані дні? Бо реально протиставити їм нема чого. Все залишилося у найкращих роках (привіт тим, хто вважає, ніби вони в Еліни попереду). А є ж Іга на будь-якому покритті, крім трави, Вондроушова, Крейчикова, та ж сама Пегула, про молодь не забуваємо. Ні, можна порадіти, що стало вдаватися вигравати в Азаренки під її пенсію. Тут не посперечаєшся.
Вчергове свідків майбутнього Шолома закликаю бути реалістами. Можна, звичайно, свято вірити, що знайдете на вулиці гаманець із мільйоном, але сенсу в цього приблизно стільки ж.
captain2009
Нещодавно було обговорення про те, що Еліна зробить роботу над помилками, і все буде добре. Ну гаразд. Останню гру проти американки Еліна програла 1:6 1:6. Зараз 2:6 2:6. Чудова робота над помилками вийшла. Ну так, прогрес є, по гейму взяла більше. 
kollekciy
Після серії гучних виграшів від Еліни, виплив такий "Неочікувальчик" від ніби підсівшої цього року Коллінз. Гарматниць яким вдається мало помилятися, Еліна також не любить. 
Нико ФИН
Набігли профі-обсерватори.
ptolemeus
А зараз Еліна разом з тренером збігають по пиво для Коллінс. Бо людина заслужила.
Святослав Сінькевич
да Я вірю В тбш Світоліної більше чім в калініну чи костюк
Vitason
Е ще така думка,що Еліна готується до великих змагань через ці турніри і не хоче викладуватись на повну,ні фізично ні морально,адже US Open дуже скоро і такі турніри вимагають максимум самовіддаччі і максимум сил,тому віддаватися тут по повній не має сенсу!
maverik
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vitason
Что можно сказать,разобрали Свитолину полностью и с тренером и в игре!!
Иван Качура
Без провалів не буває тріумфів. Еліна не робот, чекаємо на нові звитяги. 
KirTheKing
Элина еще не восстановилась от предыдущего спурта: 1/4 РГ, 1/2 УИМ. приоритет сейчас это набор формы к ЮСО. например жабер все еще отдыхает и пропускает вашингтон и монреаль.. святек, бабаленка и рыбакина пропускали вашингтон.. мораль сей басни такова: надо делать выводы не но одному отдельно взятому матчу, а смотреть картину целиком.. очень рад возвращению каровозика..
Stanislav Matusevych
Там Возняцьки на диво вдало повертається, як зі своєю болячкою вона взагалі зважилася на камбек? І Раоніч вічнотравмований Фрітца дотиснув. Цікаві речі відбуваються.
Алексей
Выводы так и не сделаны