Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 09 августа 2023, 06:29
4320
39

СЛОБОДЯН: Разве в Европе так судят? Не засчитаны голы, нарисованы пенальти

Президент «Оболони» жестко раскритиквал судейство в матче против «Динамо»

| Обновлено 09 августа 2023, 06:29
4320
39
СЛОБОДЯН: Разве в Европе так судят? Не засчитаны голы, нарисованы пенальти
ФК Оболонь.​​​​​​​ Александр Слободян

Президент ФК «Оболонь» Александр Слободян прокомментировал столичное дерби между «Оболонью» и «Динамо» во 2-м туре УПЛ (2:4), а также раскритиковал судейство:

«Сейчас поблагодарил своих футболистов в раздевалке. Мне кажется, они выглядели достойно, игроки старались. К сожалению, сегодня я бы назвал игру театром одного актера. Думаю, вы понимаете, о ком я говорю. Он испортил те цифры на табло, которые могли там быть.

Думаю, что на табло должны были быть ничейные цифры. Может быть, 3:3. Не засчитаны два наших гола, нарисованные пенальти. Все все видели. Судейство было одностороннее откровенно. Только в последние 15 минут матча, когда игра была сделана, рефери что-то начал показывать и в другую сторону. А так все было в одну. Неужели в Европе так судят? Неужели нашему сопернику нужно так помогать?

В предыдущей нашей игре с «Колосом» была симпатия к нашему сопернику, но не настолько заметная. А сегодня – это просто ужас. Это позорное судейство. Уверен, что нашим грандам не нужно так помогать, если они хотят, чтобы был интересный чемпионат. Все мы хотим, чтобы в Европе украинские команды показывали достойный результат.

Нужно приучить наших грандов к нормальному судейству, как в Европе. Не нужно засуживать так называемые маленькие команды. Думаю, что у нас мало футболистов, которые имеют опыт борьбы на уровне Премьер-лиги, но ребята выглядели достойно. Матч был со взаимными шансами на успех».

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 39
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
krok otheret
в даному випадку Слободян правий!
Istm
Правий він.
дві результативних помилки на користь Динамо.
Gargantua
ну так пусть сделает видеонарезку и покажет, что хоть в одном моменте решение было ошибочным не в пользу Оболони.
а ныть, что в наши ворота дескать больше свистели это глупо. Надо было правила меньше нарушать.
sahka1981
5 серпня 2023 12:11
Мирослав СТУПАР: "У грі "Оболонь" – "Динамо" не побачив упередженості арбітра"
Після поєдинку 2 туру УПЛ між «Оболонню» та «Динамо», яких завершився з рахунком 4:2 на користь гостей, пристрасті ще довго не вщухали. Зокрема, у керівництва ФК «Оболонь» були претензії до об'єктивності арбітра матчу Юрія Іванова.
Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар в коментарі Sport.ua дав свою оцінку роботі суддівської бригади у вчорашньому протистоянні в столиці:
- Було справжнє дербі, коли ніхто з суперників не хотів поступатися. Вистачало ігрових епізодів, коли арбітру і його асистентам важко було прийняти правильне рішення. Я не побачив в діях Юрія Іванова упередженості, і якщо в «пивоварів» й могли бути якісь питання, то до асистентів. Згадайте хоча б епізод наприкінці першого тайму, коли Віктор Нижник зафіксував офсайд у Руслана Черненка, який забив гол. Добре, що працювала система VAR, яка внесла корективи і взяття воріт було зараховане.
Що ж до Іванова, то він поспішив хіба що з покаранням динамівця Костянтина Вівчаренка жовтою карткою на 88-й хвилині за симуляцію. В тому епізоді була контактна боротьба, що правилами не заборонено.
У керівництва ФК «Оболонь» мають бути претензії до своєї команди за нереалізовані гольові моменти і до Віталія Груші, який примудрився протягом чотирьох хвилин заробити два попередження і залишив «пивоварів» у меншості.
sahka1981
Ну і для чого цей популізм про два незараховані голи? Перший спірний, але ж і арбітр відмінив і головне вар переглядав в чому питання? Про другий то просто соромно згадувати, там метровий офсайд і вара не треба. Пенальті які питання Буяльському грубо в ногу зіграли, коментатор і про червону говорив, і другий там явно Ванату на ногу наступили, ну все ж видно для чого це "намальовані' . Намальовані це така відверта симуляція як у гравця Оболоні Груши була. Про червону картку для гравця Облоні який після свистка штовхнув Шепелєва звісно не згадав. Був вар на матчі  все дивилися.
Sunrise
І я хотів би чути від тренера Оболоні та президента саме заклик продемонструвати ВАР лінії під час першого незарахованого голу їх команди. Це те що може покращити цю процедуру в майбутньому. Бо коли їм такий саме гол без ліній відмінять у матчі з умовним Минаєм, то тоді про грандів вже не скажеш, а для Оболоні той гол буде ще важливішим.
Sunrise
В мене лише одне питання: я бачив лінії у всіх моментах крім найважливішого - перший незарахований гол Оболоні. Я пропустив чи там не малювали? Бо якщо ні, то це мовчазне визнання помилки ВАР арбітра. Таке також бувало і не раз, навіть у АПЛ.
Евгений Семыкин
Не смотрел матч... удары в створ: 4-10 , счет 2-4. математически несправедлявости не особо наблюдается...
dudigo78
В того Слободяна завжди судді винні. Ще з часів нульових років він постійно на суддівство ниє. І так буде цілий сезое поки ті трикопійчані бомжі знову не вилетять в пердив, де виходячи з їх бюджету їх законне місце. І тоді я співчуваю вболівальникам команд першої ліги. Бо там він на жаль також буде нити за суддівство
BARA.bass
Щас начнётся вой, мол всё нормально, судья отсудил правильно, это только в матчах Шахтёра судьи купленные)) А на самом деле всё всем понятно, 2 пеналя 1 удаление, и так будет в каждом матче где Динамики будут испытывать трудности.
McLay
Почалися намотування шмарклів на кулак. Простий спосіб звалити вину за поразку на ''дядька''.
jugulator
Згоден зі Слободяном. Це була справжна ганьба. Арбітри зробили все для перемоги Динамо.
FunnyCat_____
Зря руководство Оболони так себя ведет, хотя можно понять что им обидно проигрывать такой матч, который стал украшением нашего футбола за последние пару лет.
По моментам какой-то мало мальский вопрос может быть к первому отмененному голу, я просто линий по нему не видел. Все остальное четко и по делу .
Судейство было нормальным, а не как в матче Верес - шахтёр
Jorko
Нитік іди пиво вари
Swed
Обыграть Динамо  сегодняшняя Оболонь могла только во сне.   А вот всякие "моментики" очень хороши для букмекеров.)
Микола Гуцуляк
Хай роздовбають цих натягнутих «лідєрофф» у еврокубках з нормальним суддівством