Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3154
7

Анонс матча Карпаты - Черноморец

Львів’ян влаштує лише перемога

Анонс матча Карпаты - Черноморец

У неділю, 1 березня, на львівському стадіоні «Україна» «Карпати» матчем зі сусідом по турнірній таблиці «Чорноморцем» проведуть свій перший офіційний матч в рамках другої частини Прем’єр-ліги.

А напередодні старту у Львові нового футбольного року керівництво, тренери та гравці «зелено-білих» зустрілись зі своїми уболівальниками. На початку зустрічі, яка пройшла у кінотеатрі «Кіно», почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський вручив футболки гравцям, які дебютували в команді в ході чемпіонату – Юрію Фурті (№35), Александру Гурулі (№99), Сергію Кузнєцову (№79), а також тим, хто ще не грав в основі – захисники серб Неманья Тубіч (№55) та Євген Тарасенко (№33). Петро Димінський зазначив, що був свідком обох тренувальних зборів «Карпат», і наскільки були виконані завдання, побачимо в першій грі проти «Чорноморця».

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов подякував вболівальникам за підтримку в першій частині чемпіонату і від усього колективу запевнив, що у цьому році будуть показувати не лише красиву, результативну гру, але демонструвати і якісний футбол, який би приносив радість усім. І «Карпати», і «Чорноморець» готувалися на зборах у Туреччині, тож мали можливість спостерігати за діями суперників у контрольних матчах. Проте контрольні матчі, це контрольні матчі, а Олег Кононов не приховує, що у недільній грі «Карпати» влаштує лише перемога.

Ця перемога стане і реваншем «Карпат» за поразку в Одесі в матчі першого кола з рахунком 0:3. На відміну від гостьових матчів проти «Чорноморця» баланс домашніх матчів «Карпат» з одеситами має набагато приємніший для «зелено-білих» вигляд. У 12 іграх - 8 перемог львів’ян, 2 нічиї та 2 перемоги одеситів, різниця м’ячів 22-10.

Нападник «Карпат» Сергій Кузнєцов, який народився у Харкові, але все свідоме життя прожив в Одесі, зізнався, що дуже хоче провести гол у ворота «Чорноморця», і якщо цей м’яч стане 500-м (до цієї події залишився лише один влучний удар)  для  львів’ян у вищій лізі, то присвятить його фанатам.

А виведе команди на поле 44-річний Євген Венгер з Києва, для якого це буде 34-а гра у вищій лізі.  Зауважимо, що Венгер провів у лізі 4 гри за участю «Карпати» та 3 матчі за участю «Чорноморця». При цьому «Карпати» здобули лише одну перемогу, а одесити кожен раз залишали поле переможеними.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

1 февраля, воскресенье
«Карпаты» - «Черноморец»
Львов. Стадион «Украина». 16.00
ТВ-трансляция на телеканале Первый Национальный
Арбитр: Евгений Венгер (Киев)
Прогноз sport.ua – 1:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Podorozh (Odessa)
Гость | 2009-03-01 04:37:26
відсосіть в зелено-білих, жидовня!!!
А ты оказывается МУДАК
Podorozh (Odessa)
Хочу победы, но будет ничья 1:1
niker94
ВПЕРЕД ОДЕССА!!!
Rikardo2
Тільки Львів тільки Карпати.............
Sead87
ничья будет
myroslavmail
Як там у вас Чорноморець в Одесі називають? ..."Смєхатворєц"? Коротше читаючи інтерв'ю деяких гравців і тренера Карпат я розумію що налаштовуються на цей матч серйозно. Після 0-3... все ж...
JIecHuk
Я так смотрю,Карпаты серьезно на игру настроены,но и Черноморец не мальчики для битья.Думаю ничейку раскатают,хотя желаю победы Черноморцу.Вперед Одесса!