Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1922
0

ТВД - Кардинал - 5:0

Урок від старшого брата

ТВД - Кардинал - 5:0

Перед матчем у «ТВД» були серйозні кадрові проблеми. Через перебір жовтих карток пропускали поєдинок Рогачов і Засенко, а у Хавера напередодні поєдинку піднялась температура і він також опинився поза грою. У «Кардинала» були всі в строю й хлопці, пам'ятаючи минулорічну нічию (4:4), налаштовувалися на бій із одним із претендентів на бронзові медалі чемпіонату.

Але мастеровитіші «теведисти» не дозволили супернику використати його сильні сторони й контролювали перебіг подій на майданчику аж до фінальної сирени. Посприяв цьому й швидко забитий гол Маржановським, котрий на позиції «стовпа» почувається доволі впевнено – 1:0.

У «Кардинала» міг забити Яцишин, але пробив повз ворота, а у другому моменті м'яч піймав Мельник. «ТВД» втратив три реальні нагоди збільшити рахунок: вихід три в одного та два в одного змарнував Кордоба після передач Сільченка. Згодом вже Кордоба асистував Цимбаляку, але він не зміг вдало підставити ногу. Наприкінці тайму черговий пас Сільченка відшукав Кордобу на дальній штанзі, а це - 2:0.

На початку другого тайму підопічні Романа Свища дещо активізувалися, бо «теведисти» свідомо віддали ініціативу, відповідаючи гострими контрвипадами. Це й дало свої плоди. Двічі Сільченко з Кіндієм виходили удвох на одного захисника «Кардинала» й у другому випадку Дмитро самотужки реалізував гольовий момент - 3:0.

За 8.47 наставник «Кардинала» Роман Свищ ризикнув й випустив п'ятого польового. Але «ТВД» у захисті грав мобільно й двічі після перехоплень Кордоба й Денис надсилали м'яча у порожню «рамку». Згодом уже Кордоба грав п'ятим, але матеріалізувати чисельну перевагу у гол «ТВД» не вдалося.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) - «Кардинал» (Львів) - 5:0

«ТВД»: Мельник - Вахула, Кордоба, Маржановський, Сільченко - Денис, Кіндій, Цимбаляк
«Кардинал»: Жезло - Танський, Данилюк, Когут, Лаба - Цибик, Брожко, Баландюх, Яцишин – Багряк.
Арбітри: Дараган (Київ), Чупіс (Миронівка)
Голи: Маржановський, 4; Кордоба, 17, 34; Сільченко, 25; Денис, 35.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.