Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1903
1

Тайм - Энергия - 7:2

Трохи інтриги і трохи розгрому

Тайм - Энергия - 7:2

Перед грою скептики казали: не буде на що дивитися, мовляв, різниця у класі аж надто відчутна. Проте їх (скептиків) мало хто послухав, і вболівальники пішли у палац спорту «Галичина» на чергове львівське дербі потужного зараз «Тайму» і обезкровленої «Енергії». Усім охочим подивитися за цим протистоянням на трибунах не вистачило місць. Люблять футзал у Львові. Тим більше, що знову запахло у повітрі «золотом». Тепер уже від «Тайму»…

Гра не розчарувала. Перш за все, через непогані (у деяких моментах) дії «енергетиків» та розслабленість «таймівців» (за це, можна спрогнозувати, претенденти на чемпіонство отримали прочухана від свого наставника Станіслава Гончаренка). Як і прогнозувалося, ініціативою володіли номінальні господарі, «енергетична» молодь огризалася. І, варто відзначити, робила це досить вдало. На 9-ій хвилині гросмейстерський пас Хлюбка і гра на випередження Кузя сколихнула в емоціях уболівальників, деякі з яких навіть сподівалися на сенсацію.

Проте надовго гравців «Енергії» не вистачило. На 15-ій хвилині прямим і простим ударом в нижній кут Кондратюк відновив рівновагу, а через хвилину прямим ударом зі штрафного пробив Павленко – 2:1. На цьому до перерви «Тайм» не заспокоївся, а збільшив свою перевагу – Овсянніков справа віддав на вільного Якуніна, а той майстерно переграв Пітулю.

Здавалося, у другому таймі «енергетикам» нема що ловити, але ні. «Енергія», незважаючи на брак майстерності, проявила характер, створила кілька моментів і врешті-решт Кузь створив собі гол – пройшов ледь не через весь майданчик, віддав на Скрильова, удар якого відбив Кардаш, а потім сам вдало зіграв на добивання – 3:2.

Але на цьому «енергетична» казка завершилася. На 34-ій хвилині, наче з гармати, вистрелив у «дев’ятку» найкращий бомбардир чемпіонату Павленко. З 37-ої хвилини капітан «Енергії» Федюк вийшов п’ятим гравцем на майданчик. Однак це призвело до помилки, якою скористався Чепорнюк – 5:2.

І тут же хід у відповідь від Гончаренка – Овсянніков виходить п’ятим на майданчик. Такий крок остаточно дезорієнтував опонентів: Кондратюк цим скористався і вшосте засмутив Пітулю. А крапку в матчі поставив Павленко, оформивши хет-трик.

Таким чином – досить велика перемога «Тайму», хоча за грою навряд чи цей рахунок є оптимальним. Однак, як зауважив після матчу наставник «таймівців» Станіслав Гончаренко, «енергетики» самі наприкінці гри довели справу до такого завершення, наробивши необов’язкових помилок. Ну, а «Тайм» продовжує чемпіонську гонитву, наразі львівський і донецький колективи йдуть нога в ногу, чекаючи, хто ж спіткнеться першим. Адже вічно рівновага тривати не може…

Віталій ПАВЛИШИН

«Тайм» (Львів) – «Енергія» (Львів) – 7:2
 
«Тайм»:
Іваняк (Кардаш, 21) – Чепорнюк, О.Бондар, Павленко, Скорий – Якунін, Кондратюк, Легчанов, Овсянніков – Кольцун, Кудінов.
«Енергія»: Пітуля – Федюк, Скрильов, Тригубець, Кузь – Онищук, Хіреш, Хлюбко
Арбітри: Король, Литвинов (обидва – Донецьк)
Голи: Кондратюк, 15, 39; Павленко, 16, 34, 40; Якунін, 19; Чепорнюк, 38 – Кузь, 9: 31
Попередження: Федюк, 9; Тригубець, 19.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.