Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1948
0

Кардинал - Монолит - 2:1

Головний тренер не помилився

Кардинал - Монолит - 2:1

«Кардинал» здобув другу перемогу у чемпіонаті. На цей раз львів’яни вдома здолали харківський «Моноліт».

Здивувала поява у стартовому складі «Кардинала» Жезла. Але як показала гра, головний тренер не помилився, молодий воротар відстояв просто блискуче і у кількох моментах дивом виручав команду. Вперше він виручив команду на 3-й хвилині після удару Сколотія. А за три хвилини Жезло потянув удар Турчака з 5 метрів, після добивання Чепеля м’яч влучив у стійку, а на ще один удар Турчака Жезло знову встиг. «Кардинал» відзначився ударом Лаби вище воріт і Танського – у воротаря.

А на 10-й хвилині львів’яни відкрили рахунок. Брожко прострілив із правого флангу, а Яцишин ефектно п’яткою перевів м’яч у ворота. Не встигли вболівальники порадіти, як Сколотій дальнім ударом відновив паритет. У першому таймі можна відзначити ще прохід Яцишина по правому флангу, який він закінчив неточним ударом у дальній кут.

Напочатку другого тайму двічі ударами зі штрафного турбував воротаря Данилюк. Причому з другим ударом воротарю справитись допомогла ще й перекладина. Але це лише відтягнуло гол на кілька секунд. У тій ж атаці Баландюх віддав передачу на Яцишина і той точно пробив у дальній кут.

Відразу «Кардинал» міг забивати і втретє. Харків’яни двічі віддали м’яч своєму воротарю і «заробили» вільний удар, після розіграшу якого під удар Лаби самовіддано кинувся Таранчук. У гостей у другому таймі можна виділити лише удар Трунова із 5 метрів, який потянув Жезло.

А от львів’яни могли вирішити долю зустрічі на 37-й хвилині. Баландюх віддав на Лабу, якому ніхто не заважав, але він не зміг переграти воротаря. За хвилину до фінального свистка Таранчук вийшов п’ятим польовим, але ні одного удару по воротах гості не завдали.

Володимир КРУПЧУК
 
«Кардинал» (Львів) – «Моноліт» (Харків) – 2:1

«Кардинал»: Жезло – Цибик, Баландюх, Яцишин, Брожко – Когут, Данилюк, Танський, Лаба.
«Моноліт»: Гурко – Турчак, Трунов, Таранчук, Каргін – Крамаренко, Чепель, Сколотій, Воронін – Фінтісов.
Арбітри: Стрілецький (Суми), Банасько (Фастів).
Голи: Яцишин, 10, 27 – Сколотій, 10.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.