Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
13027
49

Гари НЕВИЛЛ: «Мудрик? Он такой тяжелый и тугой с мячом»

Легенда «Манчестер Юнайтед» раскритиковал украинского легионера «Челси»

Гари НЕВИЛЛ: «Мудрик? Он такой тяжелый и тугой с мячом»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гари Невилл

Бывший защитник «Манчестер Юнайтед» и сборной Англии, а ныне телеэксперт Гари Невилл, раскритиковал украинского вингера «Челси» Михаила Мудрика за матч против «красных дьяволов», который состоялся накануне вечером.

«Боже мой, сколько раз мы видели это в первом тайме? Такой жесткий и тугой с мячом», — сказал Невилл о Мудрике в своем комментарии для Sky Sports.

«Он такой тяжелый, что касание мяча к нему невероятное. Это вопрос уверенности или ее отсутствия. Как будто у него нет представления о том, что он собирается делать с мячом, до того, как он его получит. Это все должно проходить быстрее в его голове», - добавил Невилл.

Напомним, «Манчестер Юнайтед» разгромил «Челси» со счетом 4:1, а Мудрик провел на поле 64 минуты, после чего был заменен.

Оцените материал
(49)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 49
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anacreon
По ділу сказав. Від Мудрика м'яч просто відлітає. Йому треба давати м'яч виключно на хід, аби він його наздоганяв.Замість того, аби сидіти в качалці - йому треба цілими днями тренувати прийом м'яча. Он хай Зінченко попросить, той покаже. Чи в тренерів Челсі хай питає як.
Взагалі клубу треба заборонити йому сидіти в тій качалці. Бо таке враження що натягається там заліза, а потім немає сил бігати на полі, бо втомлений. Зробить ривок і потім 5 хвилин ходить пішки, відпочиваючи.
Український Крим
Тому у нас і футбол слабший за англійський або німецький! Це і є відмінна риса наших ногомячистів, вони не знають, що будуть робити з м'ячем до його прийняття
Eye of Providence
Головна відмінність професійного футболіста від аматора, на мою думку, полягає в тому, что професіонал навчається і тренується усе життя, так ніби він нічого не знає і все ще попереду. Аматор же вміє бігати, вміє пасувати... все. Більше, на його думку, нічого не треба. Наука? Теорія? Та до біса. Контракт є, зарплата є. Все. Прохфесор. І там, що молодий та перспективний, що йому вже під 30. Все одно. Він у своєму мисленні ще молодий і йому все простять. Це ж футбол, типу. Тому футболістів професіоналів у нас мало. Нема відданих своїй праці. Є хлопчики, яким подобається гуляти з м'ячем за гроші. Бо змінити світогляд важко. Змінити ставлення важко. Такий менталітет. А від цього багато залежить. 
Pop Pop
Тугодум ваш Мудрик
GloryUkraine
Я Мудрика раніше практично і не бачив тому, що Шахтар я не дивлюся, а за збірну нічого особливого він не показував. Бачив декілька нарізок з ним та покладався на коментарі про його гру.
Далі була епопея з його трансферами і тепер бачу, що він і дійсно ніякий( в Челсі). 
Буває, що не йде гра, що команда не прийняла, якась травма, але у випадку з Мудриком цього нема. 
Невіл правий на всі 100%.
stalevar1250
Просто у менеджмента шахты есть талант, продавать брёвна - Фред, Коваленко, Мудрик.
Не даром он таки Палкин)) 
maverik
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
maverik
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
maverik
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Карабас Барабас
Молодец среди овец. А против молодца - сам овца. Це я про УПЛ і АПЛ
Canadian_stallion
Взяли и угрохали талант в шахтере, и все ради бабок. Надо было продать в тот клуб, в котором бы лучше раскрылся. А тут продали за завышенную цену в такой пожиратель талантов, как Челси. Из такого психологического ступора выходить очень сложно и долго.
ALKOSruLKA
Це при тому, що Мудрик вважається одним з найшвидших і найтехнічніших українських футболістів (якщо взагалі не найкращим)... Що б Невілл сказав про умовного Антюха чи Андрієвського ?
umnuy2
психология,ему забить нужно.Очень много стопудовых запорол к сожалению а когда забил то отменили варом.Психологически пацану тяжелу,но мне кажется у него яйки есть он не будет как Супряга плакать по ночам и не сдуется.Его греет суперконтракт по деньгам на 8.5 лет.
Fan_GOOD_FootBall
Я щось не розумію. Здається Абрамович запевнив, що гроші з продажу клубу Челсі. Який належав йому. Пійдуть до бюджету України. Так чому тільки Шахтар отримує компенсацію за всіх?
  
mpa_dn
в первой игре Мудрика за Челси, тот же Невилл был под впечатленем от действий Мудрика и говорил что не хотел бы играть против такого оппонента, а теперь не пойму, то ли Мудрика испортили, то ли Невилла 
vitaha33
Сказав як відрізав, все по ділу
karimj
Люди, які займаються накачуванням свого тіла, як правило дуже скуті (закрепосченные), що для футболіста дуже погано.
BallsToTheWall
Ему Судакова не хватает.
antt
Якщо такий невпевнений з м'ячем, про що я тут писав ще після його виходу на ворота борусіїї (це лише один з перших епізодіа коли його побачив у грі  в огляді) ще на початку його гри в Челсі  то чому не тримався за всі  двері  щоб його не відправляли в Англію. Сказав би прямо що не зможу,  не буду знати що на полі  робити  з мячем. Бо це якось на Англії завязано. Не міг би він хоч якоюсь відомою персоною в упл стати щоб взагалі  не знати для чого мяч. Відчуває тиск публіки,  свою нетехніченість в порівнянні  із одноклубниками чи суперниками із апл, чи просто 70 млн. про які  раніше говорили як про 100 млн. так психологічно тиснуть. Чи все разом. Але випускають його якось.  Так вдар же по воротам попадь в них подалі  від воротаря і  забий хоч гол. Якщо техніки замало як для півзахисника. Але лише матч і  без єврокубків перспектива. То вже навіть прогнозувати  коли відзначиться і  чи відзначиться немає часу. А пишуть про нього якби лише середина другого кола коли якби є якась перспектива що буде автором гола і  це був рядовий матч і з мю.
lizerginnn
Уся історія з Мудриком нагадує адре динамівського. Таке ж розпіарене дніще.