Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 марта 2023, 23:29
8712
8

Доминик ГАШЕК: «Глава МОК либо ненормальный, либо полностью коррумпирован»

Чешский экс-голкипер – о позиции Томаса Баха в отношении представителей рф

| Обновлено 30 марта 2023, 23:29
8712
8
Доминик ГАШЕК: «Глава МОК либо ненормальный, либо полностью коррумпирован»
Getty Images/Global Images Ukraine. Доминик Гашек

Бывший голкипер сборной Чехии Доминик Гашек отреагировал на заявление президента Международного олимпийского комитета (МОК) Томаса Баха, в котором тот заявил о стремлении вернуть спортсменов-рашистов к международным стартам. По словам Баха, к представителям рф «нельзя относиться как к носителям коллективной вины».

«Глава МОК Бах либо ненормальный, либо полностью коррумпирован. Разве вы, МОК и Томас Бах, не понимаете, что этот ваш подход уже ведет к огромному ущербу? Вам придется ответить за это!» – написал Гашек в своем Твиттере.

Оцените материал
(15)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алексей Левченко
Домінатор як завжди найкращий!
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
an52
Звичайно корумпований. Якщо подивитися на європейську політику останніх десятіліть, це був постійний вибір на користь поточного прибутку перед стратегічними цілями. Спортивні організація це плоть від плоті, якщо не гірше, бо в них є зручне прикриттся "спорт внє палітікі"
Игорь Плахтий
але ж якісь с...уки вибирають того баха
Анатолій Чорнобук
Там смердить від кацапських нафтодоларів. Під поліграфом треба всіх чиновників МОК глянути. І перевірити статки не завадить. Потім на казенні харчі у в'язницю. Гутцайта і Бубку також.
suforza1921
Крупні спортивні міжнародні організації, як-от МОК чи ФІФА, отриммують левову частку фінансування від спонсорів. Кацапські компанії, типу газпрому і т.д, а часто і прямі державними вливання з-за порєбріка прикормили ці "круті" структури. Врятувати ситуацію може тотальна відмова провідних західних країн від участі в Олімпіаді. Тоді ризик фінансових втрат для МОК, а спортивних і вболівальницьких і поготів, буде куди більшим, ніж коли вони допустять орків і бульбашів на ігри. Але, повторюсь, потрібна тверда і солідарна підтримка наших партнерів у цьому питанні. Ну і позиція міжнародних федерацій з окремих видів спорту щодо недопуску агресорів на змагання у своїх видах не менш важлива.