Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 25 марта 2023, 15:38
3509
18

Михаил МУДРИК: «Едем на Уэмбли за победой»

Хавбек сборной Украины – о предстоящем матче с Англией

| Обновлено 25 марта 2023, 15:38
3509
18
Михаил МУДРИК: «Едем на Уэмбли за победой»
УАФ. Михаил Мудрик

Вингер лондонского «Челси» и сборной Украины Михаил Мудрик поделился ожиданиями от предстоящего выездного матча квалификации Евро-2024 против национальной команды Англии.

«Мы собираемся поехать на «Уэмбли» не только для того, чтобы сыграть матч. Мы едем за победой. Если вы хотите выиграть, то у вас всегда есть шанс. Если ты хочешь сыграть вничью или просто провести матч, то ты никогда не победишь», - сказал Мудрик.

Матч Англия – Украина состоится 26 марта. Поединок пройдет в Лондоне на стадионе «Уэмбли» и начнется в 19:00 по киевскому времени.

Оцените материал
(14)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане
Теннис | 19 апреля 2024, 22:15 16
Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане

Ангелина в двух сетах оказалась сильнее Мирры Андреевой

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 19 апреля 2024, 19:52 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Чувствуется, что Мудрик уже адаптировался в АПЛ, если с такой уверенностью говорит о будущей победе нашей сборной. Быстро он разобрался с реальной силой английской сборной... Или санитары прошляпили побег?
zzg77
Почему-то сразу вспомнилась риторика Шахтёра перед игрой в Ротердаме!!!
Сан Саныч
Мудрик,якшо ти будеш іграти як дівчинка,то ми точно не виграєм , будь мужиком,покажи  Українські сталеві яйця 💪😁
Тарік1994
Ну настрій правильний насправді. Зрозуміло, що шансів не багато, але якщо футболісти будуть виходити з думками або просто не програти то це залізобетонно програш 
DK1961
Віктор Циганков опинився на першій шпальті популярного каталонського видання L'esportiu, яке запросило у ролі експерта екс-форварда київського Динамо Франа Соля. Останній захищає кольори Малаги.
"Яким був Циганков у Динамо? Молодим та енергійним гравцем. Він розташовувався на фланзі, комбінував обома ногами, володів розкішним ударом. Та найголовніше, це амбіційний футболіст, який прагне вийти на світовий рівень. Він робить дуже якісні кроки до своєї мети.
Будучи молодим гравцем, у роздягальні він спілкувався з футболістами свого віку. Вирізнявся професійним ставленням. Багато працював у тренажерному залі, стежив за харчуванням, постійно займався з власним тренером з фізпідготовки. У нього були смішні моменти, хоча менталітет відрізняється від нашого. Він притаманний східним країнам.
Я пам’ятаю його як хлопця, який без проблем ладнав з усіма і був одним із небагатьох, хто розмовляв зі мною англійською. Це велика рідкість для українського гравця. Чому? В Україні, особливо в Києві, більшість людей говорять російською, і дуже мало спілкуються англійською. Коли я тільки-но приєднався до команди, то міг спілкуватися з ним без особливих проблем. Мабуть, це вплив сім'ї.
Мене не здивував перехід Циганкова до Жирони. Щосезону усі говорили про трансфер. Його хотіли клуби з Серії А та Прем'єр-ліги. Це було питанням часу, коли він зробить стрибок до однієї з головних європейських ліг. Циганков мав величезний вплив на команду, був найкращим бомбардиром та асистентом. Команда крутилась навколо нього. Він пробивав пенальті, заробляв фоли...
Я дуже добре знаю Жирону та Мічела. Багато разів з ними стикався. Циганкову підійде будь-яка схема, але найкраще – 4-3-3 або 5-2-3. Він швидкий і проникливий вінгер. Це перший крок до того, ким він може стати. Вважаю, що Циганков ухвалив правильне рішення, перейшовши сюди.
Адаптація мала б бути складнішою через війну? Так, але це залежить від конкретної людини. Переживання через війну можуть вас травмувати, вплинути на ефективність гри. І навпаки, є люди, які прогресують вдвічі швидше, бо хочуть поїхати у краще місце. І Циганков, і Мудрик отримали такий шанс.
100 мільйонів за Мудрика? Я був дуже здивований, оскільки не бачу 95 мільйонів різниці між ними. Це питання ринку, і Жирона виконала дуже хороший рух. Запевняю, що цієї різниці немає, адже Віктор був одним із найкращих бомбардирів київського Динамо, і зробив набагато більше, ніж Мудрик, який щойно провів непоганий рік у Шахтарі. Побачимо, що буде далі, але поки він цього не продемонстрував.
Мене не здивувала швидка адаптація Циганкова. Адже чудово розумію, на що він здатен. Віктор володіє небхідним рівнем, аби гравти в основі Жирони. Мічел знає це краще за мене. Він ставить його на вирішальні матчі, бо Циганков цього заслуговує. Я свідок того, що він багато працював, аби потрапити сюди", – зазначив Фран Соль, який у нинішньому сезоні Сегунди провів 26 матчів, забив 3 голи і виконав 1 асист.
Циганков може похвалитися розкішною статистикою всього за 7 поєдинків в Іспанії – 3 м'ячі та стільки ж результативних передач. Вихованець Динамо дістався каталонцям за 5 млн євро.
Віталій Ткачук
Ненавиджу коли футболісти чи так звані "фахівці" роблять такі голослівні заяви. Ми, вболівальники, можемо писати різне, а вони повинні проявляти себе на полі чи в тренерських штабах, а потім розказувати які вони круті. Нещодавно Судаков вже таке плів перед виїздом в "Котел", всі пам'ятають результат.
spqr-te
хлопці, коли ви хочете грати, як із Португалією чи Сербією, то завжди є результат. А коли ходите і економите себе, то провал повний. Нам повезло, що матч тільки один, віддайтесь на повну, будь ласка. При хорошій грі і результат сприйметься який буде...
Sher15
Главное не ставить ватников донецких .Защита галимая .в каждом матче лажает и привозит голы и трубина нах .Оставить одного Мудрика хотя он уже как бы не крот