Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 16 февраля 2023, 08:44
44535
39

Хуже только Кепа. Названа оценка Мудрика за матч против Боруссии Д в ЛЧ

Поединок 1/8 финала ЛЧ между «Челси» и дортмундским клубом завершился поражением лондонцев

| Обновлено 16 февраля 2023, 08:44
44535
39
Хуже только Кепа. Названа оценка Мудрика за матч против Боруссии Д в ЛЧ
Getty Images/Global Images Ukraine. Михаил Мудрик

В среду, 15 февраля, состоялся матч 1/8 финала Лиги чемпионов между лондонским «Челси» и дортмундской «Боруссией». Игра завершилась со счетом 1:0 в пользу немецкого клуба.

Украинский вингер «синих» Михаил Мудрик провел на поле 71 минуту, после чего был заменен на Мэйсона Маунта. Статистические порталы WhoScored и SofaScore после матча выставили Михаилу примерно одинаковые оценки: от WhoScored Мудрик получил 6.5 баллов, а от SofaScore – 6.6.

Следите за новостями спорта в режиме Live в нашем Telegram-канале Sport.ua

За игру Мудрик отдал 11 точных пасов, 0 раз пробил, 1 раз заблокировал удар, 1 раз сфолил, 2 раза заработал фол на себе, и дважды обыграл соперника.

В итоге Мудрик стал худшем полевым игроком со стартового состава «Челси» по версии WhoScored. Ниже оценку получил только Кепа Аррисабалага.

Оцените материал
(422)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 39
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Багато коментарів з хейтом (не можна сказати, що незаслужено), та є коментарі з виправданнями, мовляв дайте час ще не втягнувся (також абсолютно справедливо). Однак мені особисто дуже не сподобалося ставлення самого Мудрика до гри. Чимось нагадує Коноплянка у часи піку піжонства. При захисті повертається пішки (я впринципі розумію, що він атакувальний, однак все ж таки півзахисник і хоч якось косо-криво на захист має відпрацьовувати). Кілька разів коли по його флангу Челсі виходили в контратаку через захисника, чи центрального півзахисника, який зміщувався на фланг, Михайло замість того, щоб на "на усіх парах" гнати на допомогу, некваплячись десь трусив позаду. Спроби обіграти стоячи на місці тут не проходять, і Мудрик наразі це не може зрозуміти (хоча нічого дивного це ж не УПЛ). Одним словом Михайло має кардинально змінити своє ставлення і на полі доводити, що він дійсно якісний гравець, а не тішитися і забирати носа, що його впарили за 100 лямів...
lenares85
його потрібно було брати під заміну на розвиток потенційний, може в Арсеналі б так і було а його зразу в стартовий з чемпа України ну він не виносливий бігати боротися постійно не може він спринтер, якщо бонуси від результату то шахта їх не отримає з такою грою
אלכסנדר פיודורוב
Читаю коментарии какие же вы мрази пацан только начал играть в новой команде еще не адаптировался как следует к новому месту жительства и команде а вы уже ждете от него чудес на поле дайте человеку спокойно играть 
Pop Pop
Мудрик-самый провальный трансфер  за всю историю топ-чемпионатов,продать распиаренную посредственность за такие деньжищи!!!
fitnes_sports066
Эта картина 100 лям стоит. Лично Срна торги вел
bzzzzzz
как для начала, нормально Мудрик играет не знаю чего вы прицепились
zelc006
сразу закрепился в старте. что еще надо? другие супряги по пол года на замену иногда выходят, вспомните ярмоленко с канаплянкой...
bzzzzzz
хаха, можно подумать у других прям оценка космос. ну на пару десытях у него ниже чем у других, капец прям разница
Boodya 1209
Не вміють в нас підтримувати, молодих футболістів, особливо коли він зі стіну "ворога" (який зараз може бути ворог в футболі?) перейшов в інший клуб Європи (кажу не тільки про Мудрика)
Владислав Антонов
У 2013 році Челсі купив голландського футболіста Марко ван Гінкеля. Після чого п'ять раз віддавав його в аренду (в основному в ПСВ). Зараз чуваку 30, виступає за Вітесс. Не бажаю Мудрику такої кар'єри, але не здивуюсь, якщо щось подібне буде і з ним.
Голова Колгоспу
Кепа Ларисабродяга
nick07
враховуючи що він лише перейшов в команду, ну і те що команда зіграна, а у Мудрика була зимова відпустка то не дивно, що зі старту не феєрить
Tatiana Tam
Ой, як неочiкувано (нi). Черговий матч мурзiлка найгiрша. Думаю в Челсi починають пiдозрювати який шлак придбали за 100 лямiв... А шо там серна каже? Все ще занадто дешево?)))
До речi, маленький шорт-лист яку нарiзку зробити:
1. Занадто довга трава. Вiдео, де трава заважає Мурзiку бiгти
2. Занадто тiснi бутси - аналiз тиску на великий палець мурзiка, який заважав граги
3. Мапа вiтрiв. Виявляється, мурзiка постiйно спиняв вiтер в обличчя
4. Гумка на трусах тиснула. Мурзiк розповiв, що заважало йому добре грати. 
romeoboss
Мудрику треба сходить до Церкви,помолитись,усі свої
думки проаналізувати,зроби-
ти висновки. А потім думати
з приводу себе у Челсі! 
А тренер повинен якось команду здружити з Мудриком,бо як по мені,то у
гравців Челсі з Михайлом ще
е не розуміння де яких моментів!
123455432
Які тут всі диванні експерти, які взагалі у футболі не розбираються. Ідіть краще балет дивіться, клоуни. Мудрик стане супер крутим футболістом. У нього для цього все є. І талант, і працьовитість, і професійне ставлення до футболу. Це ж треба так щоб казати за ПЕРШІ 4 МАТЧІ, що Челсі профукав гроші. Аж сумно стає, коли знаєш, що такі люди є в Україні, не терплячі жах просто. От і побачите, Мудрик стане легендою футболу та отримає Золотий М'яч
ptolemeus
А што єслі... Він спеціально так грає, щоб Челсі через якийсь час виставив його на трансфер за якісь 50-60 млн. І щоб його тоді купив Арсенал, і в Арсеналі він буде грати дуже добре.
Обсервер Влад
Мудрик назло таку донну гру показує - образився, що його не продали в Арсенал і тепер сподівається, що американські мішки з грошима(власники Челсі) поскоріше сплавлять його кудись з Челсі. Правда Арсеналу такий бокопор також уже не потрібний. Наступного сезону прийдеться Мудрику разом з Миколенком десь в Чемпіоншипі лавки протирати.
Old  Т
А где оценка украинских СМИ? Я только им верю.)