Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2475
2

Кардинал - Маррион - 2:1

Нарешті! Дочекались! «Кардинал» здобув першу перемогу у чемпіонаті цього сезону!

Кардинал - Маррион - 2:1

Який довгий шлях пройшла команда, щоб здобути ці перші три очки. Схоже у команди вимальовується новий лідер. Після того, як Степан Струк перейшов у «Енергію», не було людини, яка б могла повести партнерів вперед. З кожним матчем свої лідерські якості підтверджує Володимир Данилюк, який на цей поєдинок вивів партнерів із капітанською пов’язкою.

Перший момент у «Кардинала» мав Волянюк. Він обіграв опонента, але пробив мимо воріт. Пройшла хвилина і львів’яни відкрили рахунок. Данилюк прострілив із лівого флангу і Танський на дальній штанзі замкнув передачу партнера. Відразу Танський міг оформити дубль, але надійно зіграв воротар. У гостей найактивнішим був Лужанський і Костигін, які весь час провіряли пильність Русецького дальніми ударами. Але воротар «Кардиналу» грав надійно. На 16-й хвилині після удару Вороніна м’яч залетів у ворота, але арбітр нае вказав на центр, адже м’яч влучив у сітку після вільного удару.

Як і у попередньому домашньому матчі із «СумДУ», гості з початку другого тайму почали тиснути на ворота «Кардиналу». Тоді сумській команді вдалось забити два голи. Пам’ятаючи той матч львів’яни на цей раз дуже обережно грали в обороні. Також кілька разів після ударів Степанова, Вершиніна і Шамотія виручав Русецький. Підопічні Романа Свища могли підловити гостей на контратаці. Після дального пасу Брожка Когут відпустив м’яч і втратив непоганий шанс.

На 27-й хвилині одесити вирівняли рахунок. На половині майданчика гостей сфолили на Танському, але арбітр не зупинив гру і вийшла контра, яку точним ударом у верхній кут реалізував Вершинін.

Відразу львів’яни взяли тайм-аут, після якого перехопили ініціативу. З ударами Когута і Волянюка справився Цибенко. Також воротар гостей був на висоті і після удару Танського. Міг схилити шальки терезів на користь одеситів Костигін, який двічі розіграв стінку із партнером і двічі пробивав у ствір воріт. Одного разу врятував Русецький, а коли воротар був безсилий, то помогла стійка воріт.

Все-таки за хвилину до закінчення поєдинку затяжна атака львів’ян закінчилась голом. Танський зумів зупинити м’яч біля кутової позначки і відкинути під удар Данилюку, а той невідпорно пробив у дальній лівий кут. Таким чином Данилюк забив вже 8-й гол у цьому сезоні, а за системою «гол+пас» лідер «Кардиналу» здобув вже 13-й бал.

«Марріон» відразу взяв тайм-аут і Лужанський вийшов п’ятим польовим. За декілька секунд до сирени одесити могли вирвати нічию, але Степанов з 7-и метрів не влучив у ворота.

Нарешті підопічні Романа Свища здобули першу перемогу. Сподіваємся, що це буде початком переможної серії від «Кардиналу». Але зараз всі думки про Кубок України у якому львів’яни зустрінуться із тим ж «Марріоном».

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «Марріон» (Одеса) – 2:1

«Кардинал»: Русецький –  Данилюк, Танський, Брожко, Когут – Яцишин, Лаба, Волянюк, Цибик – Багряк.
«Марріон»: Цибенко – Воронін, Степанов, Костигін, Корецький – Вершинін, Гавриленко, Шамотій, Лужанський – Шерстнєв.
Арбітри: Гора (Київ), Чупіс (Миронівка)
Голи: Танський (6), Данилюк (39) – Вершинін (27).
Попередження: Брожко (23); Данилюк (30), Цибик (37).

Удары (в створ): 11 (8) - 15 (9).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дмитрий Копий
Володя здесь не при чем. Спасибо, поправили.