Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1991
0

СОЛОДОВНИК: «Надо дать возможность тренеру поработать»

«Ураган» - «Шахтар» - 1:3. Післяматчеві коментарі

СОЛОДОВНИК: «Надо дать возможность тренеру поработать»

Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер «Шахтаря»:

- Найперше хочу відзначити, що кожен з матчів в Івано-Франківську для нас дається дуже важко. Вболівальники тут завжди активно підтримують господарів, та й команда «Ураган» досить непогано грає вдома, тим паче у вас дуже хороший зал.

Щодо самої гри, то її підсумковий результат міг бути позитивним як у один бік, так і в інший. За рахунку 1:1 господарі могли вийти вперед, коли була неточна передача у відрив, хоч момент був чудовий. Та й за рахунку вже 2:1 був дуже небезпечний простріл з кутового. Дуже задоволений, що у цій грі ми здобули три очки, тому що львівський «Тайм» зіграв внічию, і ми зрівнялися з ним за кількістю набраних очок. 

Гадаю, що у другому колі «Ураган» повинен надолужити втрачене, адже сюди ще приїдуть «Тайм», ТВД, «Єнакієвець» та інші конкуренти. Хотів би відзначити, що ми грали з франківцями влітку на турнірі у Чехії, так от той «Ураган», який був тоді, і той, який ми сьогодні побачили - дві різні команди. Зараз мені ця команда набагато більше імпонує. Одне, чого хотілося би побажати вашому президенту клубу, щоб дали можливість попрацювати головному тренеру. Різка зміна тренерів не завжди дає позитивний результат. Наприклад, я працюю у донецькому «Шахтарі» вже майже 10 років. Так от, дуже пощастило, що мені дали два роки для того, щоб я попрацював, а вже потім пішов сам процес і прогрес. Тому хотів би побажати удачі Сергію Гупаленку зараз, а всіх гравців та вболівальників «Урагану» вітаю з наступаючим Новим роком і бажаю усього найкращого!

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер НФК «Ураган»:

- Я погоджуюся з моїм колегою у тому, що сьогоднішня гра була досить цікавою. Позитивний результат могли здобути як одна, так і інша команда. Так, були і помилки. Але я хотів би зазначити, що наша команда зараз підіймається після серії виїзних невдач. У нас був тимчасовий спад після прикрої поразки у Рівному. Як на мене, у тому матчі гравці просто не налаштувалися на суперника належним чином. А от на «Шахтар» гравців і налаштовувати особливо не треба.

Сьогодні гра була дуже рівна, але перемогу здобув «Шахтар» мабуть через те, що клас гравців був вище за наших. До того ж, бразильці грають особливу роль у нашому чемпіонаті. Ви тільки подивіться на те, як підтягнулися за ними і українські виконавці. Мабуть, бразильці сплять з тим м'ячем, або ж з ним одразу народжуються. Ми грали з «Таймом», сьогодні зіграли з «Шахтарем». Якщо порівнювати гру обох лідерів, можу впевнено сказати, що мені команда з Донецька більше до вподоби. У нас попереду ще дві непрості гри до завершення першого кола, тоді і будемо робити певні висновки.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.